LETTERE END NOGENSINDE FØR

CRAFT SS20

CRAFT SS20

Over 40 år med konstant produktudvikling har ført Craft ud på nye veje og gør det stadig. Tag med på turen, og udforsk kernen i Craft-varemærket, der nu er lettere end nogensinde før. Enjoy the hard work!

Craft-hvid

Turen går fra højteknologiske laboratorier og elitesportsfolkenes hverdag til en dyb forståelse af det ansvar, der følger af at være et førende sportsvaremærke – en tur, der er brolagt med drømme, inspiration og bæredygtig vækst. Udforsk her Craft SS20.

Med indbygget GPS og pulsmåler kan du holde styr på vigtige aspekter af dine løbe- og træningsfremskridt ved at måle distance, kalorier, tempo og meget mere. Uanset hvorfor du løber, så løb med FORERUNNER!

LIGHT. LIGHTER. NANO WEIGHT.

Med CRAFT Nanoweight oplever du noget af det letteste sportsbeklædning på markedet. De ekstremt tynde højteknologiske stoffer i serien er det letteste koncept, som CRAFT nogensinde har udviklet.

CRAFT SS20

Ny nanovægt-kollektion er tilgængelig nu.

Light.

Lighter.

Nano weight.

Craft-450x86

Light

Lighter

Nano weight.

Craft-450x86

CRAFT SS20

Ny nanovægt-kollektion er tilgængelig nu.

LEAVE GRAVITY BEHIND

Følelsen af at flyve. At bevæge sig ud over tyngdekraften, gennem gaderne og over markerne. Iført tøj så tyndt og let at du dårligt kan mærke, at du har det på.

Leave

Gravity

Behind

Craft-450x86

CRAFT SS20

Ny Gravity-kollektion er tilgængelig nu.

Craft-450x86

GÅ PÅ OPDAGELSE I WEBSHOPPEN

GRAVITY-KOLLEKTION

Gravity-kollektionen er lavet af luftige og usædvanligt tynde stoffer og hjælper med at tage dig til et helt nyt niveau. Mærk letheden i kombination med et stealth-design og fornem en kontinuerlig strøm af frisk luft og ventilation. Følelsen af at flyve. At bevæge sig ud over tyngdekraften, gennem gaderne og over markerne.

ANDET FRA CRAFT

Nanoweight handler om at bryde normerne og løbe med stil. Denne superlette kollektion er målrettet dedikerede løbere og er fremragende til løb under varme forhold. Ekstremt tynde og lette materialer kombineres med et rent, minimalistisk design, der hjælper dig med at nå de mål du går og drømmer om.

SHOP MERE CRAFT HER