Kontakt +45 38 28 69 89

Velkommen til massage hos Kaiser Sport & Ortopædi.

klinik-gif-kso

Kontakt +45 38 28 69 89

Velkommen til massage hos Kaiser Sport & Ortopædi.

Du finder massage i KSOhuset i Brønshøj

Få effektiv smertelindrende og forebyggende behandlinger med massage. Trænger du til mere bløde og elastiske muskler, der kan bidrage til din aktive livsstil, nedsætte risikonen for ubehagelige muskelspændinger og få løsnet dine myoser - så er massage hos Kaiser Sport & Ortopædi netop det du har brug for. Er du alligevel i tvivl om hvorvidt massage er det rette for dig, så udfyld vores skadeformular herunder, så kontakter vores sundhedsfaglige team dig til en uforpligtende snak om hvordan vi hjælper dig tilbage i topform.
Gitte er vores massør i Brønshøj. Gitte er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og har mere end 10 års erfaring med smertelindrende og forebyggende behandlinger. Derudover har Gitte deltaget i flere specialkurser inden for f.eks. Triggerpunktmassage og Cupping terapi som hun bruger i behandlingen af både spændingshovedpiner og idrætsskader. Gitte er i øvrigt også tilknyttet Idrættens Hus i Brøndby som “husmassør” for bl.a. Dansk Håndbold Forbund og Dansk Badminton Forbund.
Priser | Massage

〉30 min. massage: 300,-

〉60 min massage: 550,-

〉Klippekort á 5 behandlinger*

〉5x1 time DKK 2700

〉5x½ time DKK 1450

NB: Klippkort betales ved første behandling.

Tidsbestilling og afbud

Du kan bestille tid og melde afbud til behandling hos vores på tlf. +45 38 28 69 89 alle hverdage mellem kl. 9 og 15. Vi skal have dit evt. afbud senest 24 timer før behandlingen. Ved senere afbud opkræves den fulde pris. Afbud kan efter kl. 15 indtales på vores telefonsvarer. 

Book pr. telefon

Ring på +45 3828 6989 i hverdage mellem 09-15. Udenfor telefontid efterlad venligst dit navn og nummer, så ringer vi igen.

Book via skadeformular

Få rådgivning vedr. din skade og hjælp til booking via vores skadeformular. Udfyld formular her

Book online

Du kan book online via vores bookingplatform Complimenta:

Brønshøj


Øvrige behandlingstilbud

Massage hos Kaiser Sport & Ortopædi

 

Massage giver bløde, elastiske ledbånd og muskler, der kan nedsætte risikoen for, at skader opstår.

• Massage hjælper til at fremskynde helingen af de skader, der allerede er tilstede og virker smertelindrende.

• Massage kan løsne myoser og fjerne muskelspændinger, hvilket gør, at blodet strømmer lettere og fjerner derved affaldsstoffer og øger ilttilførslen til muskulaturen.

• Massage smidiggør muskulaturen, og vores massør kan lave lokal udstrækning, hvor du selv har svært ved det.

• Massage mindsker restitutionstiden efter hård træning og forkorter en evt. skadesperiode.

• Massage virker afslappende, idet kroppen afspændes. Derfor hjælper det mod bl.a. stress og har en positiv virkning på søvnbesvær og fordøjelsesproblemer.