Massage

Giv din krop en hjælpende hånd.

Der er mange grunde til at bestille tid til massage:
  • Massage giver bløde, elastiske ledbånd og muskler, der kan nedsætte risikoen for, at skader opstår.
  • Massage hjælper til at fremskynde helingen af de skader, der allerede er tilstede og virker smertelindrende.
  • Massage kan løsne myoser og fjerne muskelspændinger, hvilket gør, at blodet strømmer lettere og fjerner derved affaldsstoffer og øger ilttilførslen til muskulaturen.
  • Massage smidiggør muskulaturen, og vores massør kan lave lokal udstrækning, hvor du selv har svært ved det.
  • Massage mindsker restitutionstiden efter hård træning og forkorter en evt. skadesperiode.
  • Massage virker afslappende, idet kroppen afspændes. Derfor hjælper det mod bl.a. stress og har en positiv virkning på søvnbesvær og fordøjelsesproblemer.

 
Hvis du har uddybende spørgsmål om effekten af massage, og hvornår det er hensigtsmæssigt eller ej, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores massører
 

Gitte er vores massør i Brønshøj. Gitte er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og har mere end 10 års erfaring med smertelindrende og forebyggende behandlinger. Derudover har Gitte deltaget i flere specialkurser inden for f.eks. Triggerpunktmassage og Cupping terapi som hun bruger i behandlingen af både spændingshovedpiner og idrætsskader. Gitte er i øvrigt også tilknyttet Idrættens Hus i Brøndby som “husmassør” for bl.a. Dansk Håndbold Forbund og Dansk Badminton Forbund

Mathias er vores massør i Slagelse. En yderligere præsentation af Mathias følger 


Priser
30 min. 250 kr.
60 min. 500 kr.
 
Tidsbestilling og afbud
Du kan bestille tid og melde afbud til behandling hos vores sekretær Pia på tlf. 38 28 69 89 alle hverdage mellem kl. 9 og 15. Vi skal have dit evt. afbud senest 24 timer før behandlingen. Ved senere afbud opkræves den fulde pris. Afbud kan efter kl. 15 indtales på vores telefonsvarer. 

  

 

 

 

 

 

 

 

SLAGELSE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRØNSHØJ