GØR SOM EMIL,
START DAGEN MED MORGENJOG

Hårene har rejst sig på armene og lykkefølelsen er maksimal. Emil er stået op før byen er vågnet. Og det er faktisk sådan han bedst kan lide det. Løbeskoenes ekstra støtte giver en hjælpende hånd og smyger sig tæt til Emils fødder. Komforten er i top og begejstringen er ikke at skjule. Kombinationen af den flotte solopgang og den friske morgenbrise, er som det rene euroferi og netop dét, er hele meningen med løb for Emil.

KENDER DU TIL "JEG-FØLELSEN"?

 

MIZUNOS NYE LØBESKO HJÆLPER LØBERE SOM EMIL MED AT SKABE DEN NØDVENDIGE STØTTE TIL TRÆTTE BEN OG ER MÅSKE LIGEFREM MED TIL AT GYDE SELVITILLIDEN OG DET MENTALE OVERSKUD?

〉Tid til nye løbesko? Book en gratis tid til vores KSOløbetest

 

Formen er god og Emil har svært ved at skjule sit stilsigende – men indforståede smil. De kortvarige succesoplevelser akkumuleres i kroppen og er det lager der tæres på, når hverdagen melder sig. Emil føler sig stærk og den umiddelbare følelse af mental power, kan han leve længe på.

 

〉Skadet? Prøv vores skadeformular her

 

Tanken om at træne inden arbejdet kalder kan ikke sammenlignes med noget andet. Den hverdagsagtige ”vi-følelse” bliver lynhurtigt erstattet med en ”jeg-følelse” og sådan starter Emil dagen optimalt. Den nærmest meditative tilstand kan være med til at hviske den mentale tavle ren.

kompri_9

MIZUNO-LØBERE SHOPPER