Mizuno Wave Mirage 2.1 herre

Style:
X1GA1850-47
0 kr.

Mizuno Wave Mirage 2.1 er en letvægtssko indendørssko fremstillet til håndbold og andre sportsgrene. Skoen har en PoWnCe mellemsål, som er et let støddæmpningsmateriale. Forfoden har indlagt SR Touch for en bedre støddæmpnin

Mizuno Wave Mirage 2.1 er en letvægtssko indendørssko fremstillet til håndbold og andre sportsgrene. Skoen har en PoWnCe mellemsål, som er et let støddæmpningsmateriale. Forfoden har indlagt SR Touch for en bedre støddæmpning. Med DynamotionFit og Dynamotion Groove øges komforten og fleksibiliteten omkring overdel og sål, - dog uden at gå på kompromis med stabilitet og aflastning af fødderne.

 

KSO-eksperterne vurderer: I butikken er Wave Mirage en af favoritterne for de lettere spillere. Skoen er fantastisk let, men samtidig meget vridningsstabil. Det betyder, at lette spillere opnår korrekt støddæmpning samtidig med fantastisk støtte. Vi vurderer, at skoen er et oplagt valg til badminton, volleyball og til de hurtige spillere på en håndboldbane. Vi er begejstrede for skoens gulvkontakt, og at man så hurtigt kan flytte fødderne på ethvert indendørsgulv.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

Facts

  • Vægt: 245 g
  • Fremstillet til: Håndbold