-25%

Mizuno Wave Stealth 4 dame

Style:
99993279
DKK 825
Normalpris DKK 1.100

Wave Stealth 4 fra Mizuno har en overdel i AIRmesh, og i mellemsålen er der lagt Mizuno intercool ind, som er med til at ventilere fødderne og give et godt indeklima i skoene. Skoen har også en forbedret pasform i

Wave Stealth 4 fra Mizuno har en overdel i AIRmesh, og i mellemsålen er der lagt Mizuno intercool ind, som er med til at ventilere fødderne og give et godt indeklima i skoene. Skoen har også en forbedret pasform i form af DynamotionFit, som får skoen til at arbejde bedre sammen med dig. Med Wave-teknologien i skoen fremmes støtten og et smooth ride og stødabsorberingen øges. Stealth 4 er utrolig populær blandt Danmarks bedste håndboldspillere.

 

KSO-eksperterne vurderer: I butikken er Stealth 4 en klassiker. Det er skoen, som sikrer maksimal stabilitet, og som afhjælper varme på bedste vis. Vi ser mange håndboldspillere tilvælge denne sko, og vi har igennem test set, at den står godt imod, når der skubbes og mases på en håndboldbane. Vi er begejstrede i butikken og glæder os til at vurdere, om den også passer til dine fødder.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

Facts

  • Kollektion: Efterår/vinter 2016-2017
  • Vægt: 290 g
  • Fremstillet til: Håndbold