Mizuno Wave Ultima 6 dame

Style:
99992774
0 kr.
Wave Ultima 6 fra japanske Mizuno er en fantastisk allround træningssko, der henvender sig til den neutrale løber eller løberen, som har en mild pronation.
 
Mellemsålen er neutral og har Mizunos patenterede Wave Sys
Wave Ultima 6 fra japanske Mizuno er en fantastisk allround træningssko, der henvender sig til den neutrale løber eller løberen, som har en mild pronation.
 
Mellemsålen er neutral og har Mizunos patenterede Wave System indbygget, hvilket virker både stødabsorberende og stabiliserende.
 
Overdelen består af mesh nylon, der gør skoen meget åndbar og stafferinger, som virker stabiliserende.
I Kaiser Sport og Ortopædi oplever vi skoen som en af de mest stabile neutralsko, vi har på hylderne. Den rammer en bred målgruppe i både pasform og stabilitet. For de fleste løbere er skoen en fantastisk oplevelse, som de vender tilbage til igen og igen.

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe
 
Facts
  • Kollektion: 2015
  • Vægt: 265 g
  • Løbestil: Neutral til mild pronation
  • Hælspring: 12 mm
  • Mellemsålsmateriale: X10 – hårdt materiale i landingsfasen gør mellemsålen mere slidstærk.
  • Støddæmpningssystem: Mizuno Wave – Mizunos kendte teknologi, hvor den unikke stødabsorbering er med til at fremme et smooth ride. ap+ -  Mizunos stødabsorberingsmateriale (forløberen for U4ic). SR touch – nyt, avanceret stødabsorberingsmateriale, som bedre absorberer stød og giver et godt ”rul” hen over foden.
  • Div. tekniske egenskaber: SmoothRide – som følge af Mizuno Wave skabes et mere smooth ride. Mizuno intercool - mellemsålen har varmekanaler, så du kan komme af med varmen. AIRmesh - gør at skoens overdel er ekstrem åndbar.