Mizuno Wave Ultima 6 herre

Style:
99992773
Wave Ultima 6 fra japanske Mizuno er en fantastisk allround træningssko, der henvender sig til den neutrale løber eller løberen, som har en mild pronation.
 
Mellemsålen er neutral og har Mizunos patenterede Wave Sys Læs mere...
DKK 650
Normalpris DKK 1.300
Wave Ultima 6 fra japanske Mizuno er en fantastisk allround træningssko, der henvender sig til den neutrale løber eller løberen, som har en mild pronation.
 
Mellemsålen er neutral og har Mizunos patenterede Wave System indbygget, hvilket virker både stødabsorberende og stabiliserende.
 
Overdelen består af mesh nylon, der gør skoen meget åndbar og stafferinger, som virker stabiliserende.
I Kaiser Sport og Ortopædi oplever vi skoen som en af de mest stabile neutralsko, vi har på hylderne. Den rammer en bred målgruppe i både pasform og stabilitet. For de fleste løbere er skoen en fantastisk oplevelse, som de vender tilbage til igen og igen.

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe
 
Facts
  • Kollektion: 2015
  • Vægt: 315 g
  • Løbestil: Neutral til mild pronation
  • Hælspring: 12 mm
  • Mellemsålsmateriale: X10 – hårdt materiale i landingsfasen gør mellemsålen mere slidstærk.
  • Støddæmpningssystem: Mizuno Wave – Mizunos kendte teknologi, hvor den unikke stødabsorbering er med til at fremme et smooth ride. ap+ -  Mizunos stødabsorberingsmateriale (forløberen for U4ic). SR touch – nyt, avanceret stødabsorberingsmateriale, som bedre absorberer stød og giver et godt ”rul” hen over foden.
  • Div. tekniske egenskaber: SmoothRide – som følge af Mizuno Wave skabes et mere smooth ride. Mizuno intercool - mellemsålen har varmekanaler, så du kan komme af med varmen. AIRmesh - gør at skoens overdel er ekstrem åndbar. 
Tekniske specifikationer
KønHerre
MærkeMizuno
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mizuno Wave Ultima 6 herre
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.