New Balance 1080v7 Fresh Foam dame

Style:
99994252

Version 7 af 1080 fra New Balance er en sublim neutralsko med mere af det hele. Det er stadig New Balances topmodel i denne kategori og der er ikke sparet på støddæmpning og luksuriøse materialer.

Skoens hælspring Læs mere...

DKK 1.500

Version 7 af 1080 fra New Balance er en sublim neutralsko med mere af det hele. Det er stadig New Balances topmodel i denne kategori og der er ikke sparet på støddæmpning og luksuriøse materialer.

Skoens hælspring er 8 mm, hvilket inviterer til at lande mere på midtfoden og dermed opnå større stabilitet og kortere standfase og en fartindbydende løbefornemmelse.
 
Fresh Foam materiale udgør støddæmpningen i skoen og vejer meget lidt samtidig med, at det er en utrolig effektiv form for støddæmpning. Dvs., at den dæmper stødet i landingen rigtig godt og hjælper foden til eksplosiv afvikling i forfoden.
 
Overdelen er lavet i en `Bootie´konstruktion, som giver et fast greb om midtfoden. Herudover er den fremstillet af åndbart mesh-nylon, som giver foden et fantastisk indeklima.
 
Vi synes, at New Balance Freash Foam 1080v7 er et oplagt valg til den neutrale løber, der søger en mængdetræningssko med en unik støddæmpning, men som også yder en suveræn komfort og har en behagelig pasform.

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

Facts

  • Vægt: 293 g
  • 8 mm drop
  • Løbestil: Til hæl- og midtfodslandere
Tekniske specifikationer
Køn Dame
Farve No
Mærke New Balance
Hældrop No
Bredde (sko) No
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:New Balance 1080v7 Fresh Foam dame
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilker Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.