Er New Balance 1080 V9 en løbesko for dig? Læs med her.

Ja, hvis du søger en mængdetræningssko, med en blød pasform et responsivt afsæt og en neutral til moderat støtte for overpronation.

New Balance 1080-serien har et ry for at være super komfortabel, super blød og super skarp. Skarp på flere måneder. Bl.a. kommer modellen i flere bredder, så har du ekstra smalle fødder eller ekstra brede fødder, så er denne løbesko, alene af den grund, bestemt et nærmere kig værd.

Lidt længere nede i teksten dykker vi også ned i hvilke 3 elementer, der gør New Balance 1080-familien til en af Kaiser Sport og Ortopædis mest solgte og populære løbesko igennem tiderne.


Køb New Balance 1080 v.9 løbesko til dame og herre på kaisersport.dk


Ekstra smal eller ekstra bred pasform. Opnå dit optimale fit med New Balance 1080 V9.

Fagpersonalet i Kaiser Sport og Ortopædi oplever en kæmpe efterspørgelse på løbesko i smalle eller brede bredder. Og med rette.

En løbesko der er for smal/bred i opbygningen i forhold til ens fod kan give en dårlig oplevelse og i værste tilfælde forårsage skavanker som sovende tæer, ømme knyster og vabler. Omvendt sikrer den rigtige bredde dig fordele som; øget naturlig stødabsorbering og en mere afslappet løbestil. Det nedsætter selvfølgelig også risikoen for førnævnte skavanker.

Som dansk eksklusivforhandler af New Balance løbesko i bredder, har vi en helt unik mulighed for at tilbyde dig den "perfekte pasform" og skabe de bedste biomekaniske rammer for dig som løber.

 Find dit optimale fit med en 3D-scanning af dine fødder.


Som dansk eneforhandler af New Balance 1080 V9, i bredder, har vi en unik mulighed for, at give dig det optimale fit. Vi har modellen i 3 bredder. En smal, en medium og en bred.
Læs mere om hvorfor og hvordan vi 3D-scanninger dine fødder her.
Her er de 3 faste elementer, der sikrer 1080-erens succes. Igen og igen.


New Balance formår med små opdateringer i forhold til den tidligere version 1080 V.8, at opdatere og nuancere 1080 V.9-modellen. Dette uden at lave radikale ændringer i forhold til skoens ophav, som værende en neutral løbesko med en fast hælkappe, god vridningsstabilitet og fast forfodsgænge - 3 faste elementer.

Og hvad bedtyder det så? Det betyder, at på trods af skoen er i kategorien af neutrale løbesko, så bidrager de 3 faste elementer til at skabe en god og dynamisk stabilitet for løbere med hang til overpronation (Når man falder indad på foden).

De 3 faste elementer gør også 1080 V.9 til en løbesko vi, i Kaiser Sport og Ortopædi, søger imod når problematikker som fx. nedsunken forfod, let overpronation eller akillessceneproblemer skal aflastes. Problematikker vi ser, arbejder med og afhjælper hver dag. Og netop af den grund er 1080'eren ekstra populær.
Lad dine fødder opnå maksimal frihed i dynamiske rammer.


De seneste sæsoner har vi oplevet en fantastisk dynamisk stabilitet i 1080-serien. Det betyder, som nævnt tidligere, at udover de mange løbere med behov for en neutral løbesko, så kan løbere med mild til moderat overpronation også have glæde af skoen. Skoen er med sine ca. 294g en letvægter i klassen for mængdetræningssko.

Med den lette mesh-overdel, bløde stødæmpning og det responsive afsæt opnår du den ultimative følelse af komfort fra start til slut - perfekt til den lange søndagstur eller de rolige joggeture midt på ugen.


 

Vil du testes i et par New Balance 1080 V9 løbesko?

Grib muligheden og book en KAISER løbetest i dag eller kom spontant forbi en af vores afdelinger og prøv vores udvalg af New Balance løbesko i bredder.