Flere bredder

New Balance 1260v6 NBX dame

Style:
99993220

1260 er en klassiker fra New Balance og samtidig den løbesko, som de selv betegner som deres topmodel, - og der er bestemt ikke gået på kompromis med støddæmpning og komfort!

 

Forskellen mellem hæ Læs mere...

DKK 1.500

1260 er en klassiker fra New Balance og samtidig den løbesko, som de selv betegner som deres topmodel, - og der er bestemt ikke gået på kompromis med støddæmpning og komfort!

 

Forskellen mellem hæl og forfod er 8 mm, hvilket inviterer løberen til at lande længere fremme på foden og dermed opnå en større stabilitet og et hurtigere afsæt. 1260v6 er konstrueret til pronationsløberen, da den på den indvendige side af sålen har en pronationskile, som yder løberen moderat stabilitet. Med N2 materialet i mellmsålen giver skoen en effektiv og behagelig støddæmpning, mens N2 Burst i forfoden giver en mere responsiv og energireturnerende dæmpning

 

KSO-eksperterne vurderer: Vi oplever, at den opdaterede mesh i overdelen gør, at skoen føles lettere, blødere og mere åndbar omkring foden end nogensinde før. Skoen henvender sig stadig til løberen med en moderat - til kraftig overpronation, der ønsker den ultimative komfort på løbeturene og de mange løbekilometer.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

Facts

  • Kollektion: Efterår/vinter 2016-2017
  • Vægt: 288 g
  • Løbestil: Til hæl- og midtfodslandere med overpronation
  • Pasform: B (normal), 2A (smal)
  • Hælspring: 8 mm
Tekniske specifikationer
Køn Dame
Farve No
Mærke New Balance
Hældrop No
Bredde (sko) No
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:New Balance 1260v6 NBX dame
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilker Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.