Køb New Balance 860 v.9 løbesko til dame på kaisersport.dk

Er New Balance 860 V9 en løbesko for dig?

Ja, hvis du kan nikke genkendende til, at du har brug for moderat støtte for overpronation og søger en løbesko med komfort i højsædet og speed som en sekundær ting. I forhold til pasformen, så kommer denne løbesko i flere bredder. Så har du ekstra smalle fødder eller ekstra brede fødder, så er denne løbesko bestemt et nærmere kig værd. Læs her hvorfor bredden og dermed pasformen er det vigtigste parameter når du vælge løbesko.
 
 
 Køb New Balance 860 v.9 løbesko til dame på kaisersport.dk


Ekstra smal eller ekstra bred pasform. Opnå dit optimale fit med 860'eren.

Fagpersonalet i Kaiser Sport og Ortopædi oplever en kæmpe efterspørgelse på løbesko i smalle eller brede bredder. Og med rette.

En løbesko der er for smal/bred i opbygningen i forhold til ens fod kan give en dårlig oplevelse og i værste tilfælde forårsage skavanker som sovende tæer, ømme knyster og vabler. Omvendt sikrer den rigtige bredde dig fordele som; øget naturlig stødabsorbering og en mere afslappet løbestil. Det nedsætter selvfølgelig også risikoen for førnævnte skavanker.

Som dansk eksklusivforhandler af New Balance løbesko i bredder, har vi en helt unik mulighed for at tilbyde dig den "perfekte pasform" og skabe de bedste biomekaniske rammer for dig som løber.

 Fleksibilitet sikrer 860-seriens succes. Generation efter generation.


New Balance formår med små opdateringer i forhold til den tidligere version 860 V.8, at opdatere og nuancere 860 V.9-modellen. Dette uden at lave radikale ændringer i forhold til skoens ophav, som værende en klassisk stabilitetssko.

Fleksibilitet er nøgleordet i den vedvarende succes. Med fuldlængde TruFuse-mellemsål og dual-density sikres du et fleksibelt fodrul igennem din skridtafvikling.

Den ikoniske pronationskile på skoens inderside pryder stadig silhuetten, men er blevet langt mere "levende" og fleksibel - uden skoen mister sin stabilitet.

Tå-boksen og staferingerne i skoens overdel har fået et mere fast touch, hvilket leverer et tættere fit omkring foden. En klar forbedring. 

Disse små ændringer gør den nye 860 V.9 til en attraktiv sko for alle tidligere brugere af 860-serien og New Balance-elskere, der har brug for lidt ekstra støtte på deres løbetur. 
Lad dine fødder opnå maksimal frihed i faste rammer.


Skoen er med sine ca. 320g en mellemvægter i sin klasse, men den lette mesh-overdel og det responsive afsæt giver dig følelsen af et behageligt  afsæt - perfekt til den lange søndagstur eller den rolige joggetur på yndlingsruten.

For mange løbere, der har et fysiologisk behov for stabilitet, kan balancen mellem det støtteende element og følelsen af den frie bevægelsesfrihed være en svær kombination at opnå, men med New Balance 860 V.9 forenes støttende egenskaber med ultimativ komfort. 
Vil du testes i et par New Balance 860 V9 løbesko?

Grib muligheden og book en KAISER løbetest i dag eller kom spontant forbi en af vores afdelinger og prøv vores udvalg af New Balance løbesko i bredder.