Fresh Foam More. Lavet blødere til at løbe længere.

Wow. Båret af et datadreven design, har New Balance med Fresh Foam More lanceret deres til dato blødeste løbesko. Med et 4 mm drop forklædt i en høj profil, overrasker skoen med sin lette vægt og hurtige antrit. Modellen yder en god stabilitet og rækker ud efter løberen med mild til moderat overpronation. Den bombastiske stil er et velovervejet modspil til den bløde komfort og syningsfrie overdel. Med en helstøbt mellemsål udskåret med laserteknologi, har New Balance skabt en ny-klassiker i Fresh Foam More.


Er Fresh Foam More en løbesko for dig?

Ja, hvis du har burg for support mod overpronation og søger en mængdetræningssko, der giver dig en blød, men afbalanceret støddæmpning. Med afbalanceret menes, at modellen på trods af den bløde absorbering stadig formår, at levere et responsivt afsæt. Med et drop på 4 mm indbyder løbeskoen til midtfodsløb, men er til stadighed tilgivende ift. hællanding. Det skaber muligheden for et levede og naturligt varieret fodrul i kontrollerede og stabile rammer.

Vil du testes på løbebånd i et par New Balance Fresh Foam More løbesko?

Grib muligheden og book en KAISER løbetest i dag eller kom spontant forbi en af vores afdelinger og prøv vores store udvalg i Brooks løbesko til dame og herre.