Nike Air Zoom Structure 21 Shield dame

Style:
Nike Air Zoom Structure 21 Shield har overdel, som er lavet i vandafvisende kvalitet, og samtidig er den forsynet med refleksdetaljer. Sålen er konstrueret, så den giver løberen et bedre greb i underlaget - en ting de fleste e

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / Nike Air Zoom Structure 21 Shield dame

Nike Air Zoom Structure 21 Shield har overdel, som er lavet i vandafvisende kvalitet, og samtidig er den forsynet med refleksdetaljer. Sålen er konstrueret, så den giver løberen et bedre greb i underlaget - en ting de fleste elsker, når der er vådt føre. Overdelen er konstrueret i Flymesh, og Flywire kabler giver en tætsiddende og god støtte til mellemfoden og en effektiv åndbarhed.

 

KSO-eksperterne vurderer: Structure er som altid en sikker vinder! Vi har siden vores begyndelse haft fornøjelsen af at arbejde med Structure. Skoen har ændret sig meget hen over årerne, klart til det bedre. I Structure 21 Shield får du en let, smidig og stabil løbesko - en sko som passer til de fleste løbere, som har en tendens til moderat overpronation. Vi anbefaler naturligvis, at du kommer på løbebånd, da Air Zoom Structure, som så mange andre sko, ændrer stabilitet fra sæson til sæson.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 

Facts

  • Løbestil: Moderat til kraftig pronation og hællanding
  • Pasform/bredde: Smal midtfod, bred forfod, bredde B (normal)
  • Vægt: 295 g
  • Hælspring: 10 mm