Nike Air Zoom Vomero 13 herre

Style:
99994337

Nike Air Zoom Vomero 13 er en sko til den neutrale løber, der har et ønske om en let, blød og komfortabel sko. Nike Lunarlon-stødabsorbering er blød og støttende. Med Nike Zoom Air-enheder i forfod og hæl placeret tætte Læs mere...

DKK 1.150

Nike Air Zoom Vomero 13 er en sko til den neutrale løber, der har et ønske om en let, blød og komfortabel sko. Nike Lunarlon-stødabsorbering er blød og støttende. Med Nike Zoom Air-enheder i forfod og hæl placeret tættere på bunden af skoen føler du mere af Lunarlons blødhed under foden. Samtidig får du stadig fordelen ved Zoom Air – den hurtige, responsive fornemmelse, som om du bliver skubbet fremad. 

 

Et sæt tråde er blevet fjernet fra de øverste snørebånd for mere fleksibilitet og en lettere og mindre distraherende fornemmelse, når du bøjer forfoden. 

 

En fast hælkappe og Flymesh med Flywires giver en stabil tætsiddende og ventilerende overdel.

 

Skoen egner sig godt til den daglige mængdetræning og de lange ture.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 

Facts

  • Vægt: 306g
  • Løbestil: Neutral og hællanding
  • Pasform/bredde: Normal
  • Hælspring: 10 mm
  • Strikket overdel med en meshlignende tekstur, for at varmen kan slippe ud, så dine fødder holdes afkølet
  • Slidsål: Duralon, Blown rubber i forfoden
Tekniske specifikationer
Køn Herre
Farve No
Mærke Nike
Hældrop No
Bredde (sko) No
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nike Air Zoom Vomero 13 herre
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilker Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.