Nike LunarGlide 8 herre

Style:
99993878

LunarGlide 8 fra Nike - endnu en fantastisk opdateret sko fra Nike!

 

LunarGlide 8 har i denne udgave en overdel i et stykke i ”engineered mesh”. Det betyder bl.a., at du som løber bør kunne løbe helt Læs mere...

LunarGlide 8 fra Nike - endnu en fantastisk opdateret sko fra Nike!

 

LunarGlide 8 har i denne udgave en overdel i et stykke i ”engineered mesh”. Det betyder bl.a., at du som løber bør kunne løbe helt uden risiko for friktionsproblemer, (det er i hvert fald ideen). Overdelen er også fantastisk ventilerende, hvilket de fleste vil sætte pris på, når fødderne begynder at afgive varme.

 

Vi er imponerede: Selve mellemsålen er udarbejdet med en laserteknik, som betyder, at man kan integrere støddæmpning og modtagelse af løberen i ét. Nike LunarGlide 8 er til den mildt overpronerende løber, hvilket man mærker via Nikes ”Dynamic Support”, hvor den bløde del af mellemsålen, rammer en lidt fastere del. Disse to elementer sikrer løberen en progressiv støtte samt en sænkning af pronationshastigheden.

 

Glæd jer til at få fødderne i denne lette, stabile og støddæmpende løbesko fra Nike!

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 

Facts

  • Kollektion: Forår/sommer 2017
  • Løbestil: Til hællanderen med overpronation
  • Vægt: 262 g (US 9)
  • Hælspring: 9,5 mm
Tekniske specifikationer
KønHerre
MærkeNike
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nike LunarGlide 8 herre
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.