POPULÆRT I WEBSHOPPEN

 

TID TIL NYE LØBESKO?

Book en gratis tid til vores KAISERløbetest og planlæg dit besøg hos, når det passer dig bedst.

specialist-lobebutik-kaiserlobetest-book-tid-kaiser-sport_4

ER DU BLEVET ANBEFALET INDLÆG?

Vi er specialiseret i fremstilling af ortopædiske indlæg. Få rådgivning i behandlingsforløb eller book selv online.

fodklinik-ortopaediske-indlaeg-kaiser-sport-ortopaedi_2
kaiser-lobetest-book-online-kaiser-sport-dk_1_

PRØV VORES KAISER LØBETEST

Book tid eller kom spontant forbi i et af vores KSO-huse til en gratis KAISER løbetest. Med testen er du sikret nærværende 1:1 rådgivning og høj faglighed. Du vil blive mødt med en god energi, i et autentisk miljø, båret af en stærk passion for det skadefrie løb. Vi byder selvfølgelig også på en kop kaffe eller Mikkeller energibajer i vores lounge - og tilstræber at give dig en unik og rar oplevelse.

bottomline4

ORTOPÆDISKE INDLÆG

Læs mere her og bliv klogere på om vores individuelt special fremstillede indlæg til sko er det, du går og mangler? Siden 1999 har vores sundhedsfaglige behandlerteam, bestående af osteopater og fysioterapeuter, hjulpet tusindevis af danskere med at genoptage deres aktive liv efter skavanker som bl.a. nedsunken forfod, hælspore, svangsenebetændelse, akillessmerter og knæproblemer.

Fodklinik-indlaeg-kaiser-sport-dk_1
bottomline4

ANDRE LØBERE SHOPPEDE

 

 

KAISER SPORT & ORTOPÆDI

 

 

Kaiser Sport & Ortopædi er en klinik for fysioterapi, ortopædiske indlæg og osteopati, der er smeltet sammen med en specialbutik for løbesko, gåsko, indendørssportssko og sportstøj. Denne unikke konstellation har, siden stiftelsen i 1999, gjort Kaiser Sport & Ortopædi til landets førende institution, når det gælder skadesbehandling af sportsskader, fodrelateret skader/lidelser og problematikker samt rådgivningen og salg af løbesko, gåsko og indendørssportssko.

 

 

VORES DNA - DINE BENEFITS


HER ER VORES KERNEYDELSER

 

 

Ortopædiske indlæg

Som en ufravigelig del af vores DNA er vores ortopædiske indlæg en signatur for vores virksomhed. Vores fysioterapeuter er eksperter i fremstillingen af dynamiske sko-indlæg, der passer til netop dine behov. Alle indlæg fremstilles på vores in-house kliniske værksted med stor ekspertise og passion.

Fysioterapi

Vores erfarne fysioterapeuter besidder en nærværende og professionel tilgang til at opnå det optimale resultat for dig. Når du møder os på klinikken kan du forvente, at vi forstår, at du er unik og har individuelle behov. Vi skræddersyer dit behandlingsforløb specifikt til dig, dine forudsætninger, ambitioner og mål.

Osteopati

Vores autoriseret osteopatiske behandling bygger på manuelle teknikker og søger ud fra en helhedsorienteret undersøgelse af dig, at genskabe mistet bevægelighed og stimulere kroppen til at helbrede sig selv.

Løbesko

I Kaiser Sport & Ortopædi finder du stort og nøje udvalg i løbesko. Vores sortiment i dame og herre løbesko, fra mærker som bl.a. Brooks, New Balance, Saucony og Hoka One One er håndplukket ud fra biomekaniske aspekter i en sparringsprocess mellem vores sko-eksperter i butikkerne og vores sundhedsfaglige personale på klinikkerne. På den måde sikrer vi en høj faglig kvalitetssikring i vores alsidige sortiment af løbesko. Alt sammen i jagten på at præsenterer dig for markedets bedste udvalg af løbesko online og in-store.

Gåsko & vandresko

Som eksperter i sko og biomekanik sætter vi en ære i, at besidde stort og velovervejet udvalg i gåsko og vandresko. Via vores produktion af ortopædiske indlæg og vores behandling af fodskader på klinikken, har vi den fornødne know how til, at sammensætte et godt sortiment af gåsko/vandresko og rådgive i heri.