Har du spørgsmål angående genbestilling af indlæg så kontakt os her

Genbestil-indlaeg-kaisersport

GENBESTIL NYE INDLÆG ONLINE

Vi har igennem længere tid oplevet en stor efterspørgelse på en online-genbestillingsservice af vores individuelt designet ortopædiske indlæg. Det vælger vi nu at efterkomme ved, at tilbyde genbestilling af indlæg her på kaisersport.dk.

ER DU GLAD FOR DINE NUVÆRENDE INDLÆG, MEN TRÆNGER DE TIL EN UDSKIFTNING?

Har du allerede et par speciallavet ortopædiske indlæg, som du er glad for? Fungerer de optimalt, men er blot begyndt at se slidte ud? Eller vil du blot have et ekstra par? Har du ikke haft fodrelaterede problematikker siden du fik dine nuværende indlæg, så kan en online-genbestilling være den optimale løsning for dig. Og samtidig spare dig for både tid og penge.

Ud fra din journal og sidste måltagning kan vi producere et par helt nye og friske indlæg, som vi sender med gratis forsendelse til en GLS-pakkeshop nær dig. 

SKIFT DINE INDLÆG UD HVERT ANDET ÅR FOR DEN BEDSTE EFFEKT

Er det ca. 2 år siden du sidst fik nye indlæg og foretaget en måltagning på klinikken i en af vores KSO-huse i Brønshøj, Horsens eller Slagelse? Nu kan du hurtigt og nemt genbestille et par nye indlæg, som tager 100% udgangspunkt i din sidste personlige måltagning. 

Efter to års brug anbefaler vi, at du får bestilt et par nye indlæg. Det gør vi da fodindlægende grundet alm. slidtage langsomt mister deres form og styrke ift. støtte og styring af foden. Derfor bør der ikke gå mere end to år før, du påbegynder en overgangsperiode på 1-2 måneder hvor, du faser dine gamle indlæg ud i takt med du går dine nye til. 

kaiser-sport-indlaeg-kbh-horsens-slagelse
bottomline4

POPULÆRE BLOGINDLÆG