Om Kaiser Sport og Ortopædi

Det er vores ambition, at alle skal have en god oplevelse i Kaiser Sport og Ortopædi. Derfor har vi samlet landets nok mest velfunderede team med bred viden om løb og skader – det hele under ét tag.

Kaiser Sport og Ortopædi er for alle
I vores butik og på vores klinik hjælper vi alle, - om så du er ung eller gammel, elitesportsudøver eller motionist. Vores navn leder tankerne i sportens retning, men du behøver ikke være ”sportstosse” for at have grund til at kontakte os, slet ikke. Vi har en stor, alsidig patient- og kundekreds, hvilket giver et dejligt levende hus med plads til alle.

I klinikken
Vi er den klinik i Danmark, der behandler flest fodskader, og vores medarbejdere har opbygget et unikt erfaringsgrundlag i behandling af fodrelaterede skader og belastningsskader. Vi har også mange patienter med slidgigt og problemer i fødder, ankler, knæ, ryg og hofter, som henvises hertil.

I vores behandlinger stræber vi efter at give kroppen et bedre udgangspunkt for at arbejde. Det gør vi ved at sikre, at der er balance og mobilitet i kroppens led, muskler og bindevæv. Vi benytter altid den nyeste teknologi for at afdække, hvad der sker i kroppen under bevægelse.

I butikken
Vi tilbyder kun det absolut bedste, som sko- og løbetøjsproducenterne kan præstere. Vi udvælger vores sortiment ud fra strenge, funktionelle krav og undersøger hele tiden markedet for at finde nye og endnu bedre produkter.

I butikken tester vi dig altid på løbebåndet, når du skal have nye løbesko. Vi har landets mest avancerede analyseudstyr, som viser dit løb helt ned i detaljen, og vi kan nemt sammenligne dit løb i flere forskellige løbesko. Vi gemmer optagelserne i to år, hvilket giver os mulighed for at være endnu mere præcise, når vi næste gang skal finde løbesko til dig.

Engageret tværfagligt team
Vi har opbygget et stærkt, tværfagligt team af løbespecialister, fysioterapeuter, osteopater og bandagister, - alle uden undtagelse entusiaster, som brænder for deres arbejde, og som nyder at give gode oplevelser videre.

Vi glæder os til at se dig!


Vi står på hovedet for vores kunder


Se en lille video om Kaiser Sport og Ortopædi forklaret gennem en kunde