Kaiser_logo_SAND_RGB

VELKOMMEN TIL
KAISER SPORT & ORTOPÆDI

NÆRVÆR. FAGLIGHED. PASSION.

SIDEN 1999

Kaiser Sport & Ortopædi - KSO

KSO blev grundlagt i 1999. Med en rebelsk ånd og ambitionen om at være mere end en traditionel konceptbutik udviklede KSO den unikke hybrid bestående af et moderne butiksmiljø for løb, gang og indendørssport med et topprofessionelt klinkunivers for fysioterapi, osteopati og produktion af ortopædiske indlæg. 


I dag er KSO en af Danmarks førende institutioner indenfor sports-retail og sundhedsfaglig behandling. 


Du finder KSO i Brønshøj, Holbæk, Horsens, Slagelse og Viborg (åbner marts 2021)


Vision 


Vi tror alting på, alting løser sig i bevægelse. 


Vores vision er at blive danskernes foretrukne forhandler af funktionelt fodtøj til det aktive liv og sundhedsfaglig behandling.


Mission 


Hvor der er bevægelse, kan vi gøre en forskel. 


Ved brug af moderne teknologi og høj faglig viden indenfor biomekanik, fødder og fodtøj rådgiver og behandler vi alle typer af aktive danskere i køb af funktionelt fodtøj samt sundhedsfaglig behandling.
Værdier


Nærvær. Faglighed. Passion


Vores værdisæt bygger på vores tre kerneværdier:


Nærvær: Vi giver os tid og rum til den lyttende samtale. Vi er nysgerrige. Vi lytter og vi spørger. Vi spørger og vi lytter. Vi forstår vigtigheden af at være til stede i nuet - for vi forstår at vores medmennesker er unikke og fortjener en sådan eftertænksomhed.


Faglighed: Vi sætter faglighed først. Når vi møder vores medmennesker, er vores fornemmeste opgave at videreformidle vores faglige viden, så den løser problematikker, tager højde for særlige præferencer og dækker individuelle behov. 


Passion: Vi er grundige, kompromisløse og ambitiøse i vores arbejde. Vi brænder for at hjælpe vores medmennesker og vi er passioneret omkring vores faglige håndværk.KSO-terminologien


KSO-terminologien består af to primære udtryk, vi bruger om os selv.

Hvor KSOfamilien beskriver vores medarbejdere og nære samarbejdspartnere, beskriver KSOhuset vores fysiske lokationer.

KSOfamilien: Med udspring i den særlige familiære ånd der er opbygget i KSO siden stiftelsen i 1999, betegner vi os selv som en “familie”.


Vi hylder hinandens individuelle kompetencer og værdsætter hver enkelts sociale færdigheder. Vi løfter i flok og går den ekstra meter for hinanden. Vi holder sammen.


KSOhuset: Et hus har forskellige rum til forskellige formål og gøremål. Det samme har vores butikker og klinikker. Vores KSOhuse er alle designet med ambitionen om at skabe et inkluderende rum, der samtidig formår at facilitere de nærverende rammer, hvor vi med 1:1 rådgivning kan skabe den ekstraordinære og autentiske oplevelse.


Vores serviceniveau er inspireret af værtskabet for en privat familiesammenkomst. I KSOhuset betragter vi alle besøgende som vores gæster. Vi påtager os værtsrollen og forbereder os på dit besøg med en ægte værtsskabers flid og intentioner.