Kaiser_logo_SAND_RGB

VELKOMMEN TIL

KAISER SPORT & ORTOPÆDI

NÆRVÆR. FAGLIGHED. PASSION.

SIDEN 1999

Kaiser Sport & Ortopædi

 

Kaiser Sport & Ortopædi, KSO, blev grundlagt i 1999. Med afsæt i en rebelsk ånd og ambitionen om at blive mere end en traditionel løbebutik udviklede KSO den unikke hybrid bestående af et moderne butiksmiljø for løb, gang og indendørssport forenet med et topprofessionelt klinkunivers for fysioterapi, osteopati og produktion af ortopædiske indlæg.  I dag er KSO en af Danmarks førende institutioner indenfor sports-retail og sundhedsfaglig behandling i den private sektor.

VI VIL VÆRE

EN INSPIRERENDE AMBASSADØR

FOR DET AKTIVE LIV

 

FORMÅL & EKSISTENS

Alle har ret til et aktiv liv med motion og bevægelse. Det er vores kald, at forebygge og behandle sportsskader og derigennem bidrage til den danske folkesundhed, velvære og livsglæde.


VI TROR PÅ,

ALTING LØSER SIG

I BEVÆGELSE

 

VISION

Vores vision er at blive danskernes foretrukne forhandler af funktionelt fodtøj til det aktive liv - og være en førende institution for specialiseret sundhedsfaglig behandling med udgangspunkt i biomekanik.

HVOR DER ER

BEVÆGELSE, KAN VI

GØRE EN FORSKEL

 

MISSION

Ved brug af moderne teknologi og høj faglig viden indenfor biomekanik, fødder og fodtøj rådgiver og behandler vi alle typer af aktive danskere. 


Nærvær

Faglighed

Passion

 

VÆRDIGRUNDLAG 

 

Nærvær: Vi giver os tid og rum til den lyttende samtale. Vi er nysgerrige. Vi lytter og vi spørger. Vi spørger og vi lytter. Vi forstår vigtigheden af at være til stede i nuet - for vi forstår at vores medmennesker er unikke og fortjener en sådan eftertænksomhed.

 

Faglighed: Vi sætter faglighed først. Når vi møder vores medmennesker, er vores fornemmeste opgave at videreformidle vores faglige viden, så den løser problematikker, tager højde for særlige præferencer og dækker individuelle behov.

 

Passion: Vi er grundige, kompromisløse og ambitiøse i vores arbejde. Vi brænder for at hjælpe vores medmennesker og vi er passioneret omkring vores faglige håndværk.

KSO-terminologi, identitet og filosofi

KSO-terminologien består af to primære udtryk, vi bruger om os selv, og som beskriver vores identitet og filosofi. Hvor KSOfamilien beskriver vores medarbejdere, nære samarbejdspartnere og den kultur der definerer os, så beskriver KSOhuset/KSOhuse vores fysiske lokationer.

KSOfamilien: Med udspring i den særlige familiære ånd der er opbygget i KSO siden stiftelsen i 1999, betegner vi os selv som en “familie”.

Vi hylder hinandens individuelle kompetencer og værdsætter hinandens sociale færdigheder. Vi løfter i flok og går den ekstra meter for hinanden. Vi står op for hinanden og vi holder sammen.

KSOhuset: Et hus har forskellige rum til forskellige formål og gøremål. Det samme har vores butikker og klinikker.

Vores serviceniveau er inspireret af værtskabet for en familiesammenkomst. I KSOhuset betragter vi alle besøgende som vores vigtige gæster. Vi påtager os værtsrollen og forbereder os på dit besøg med en sand værtsskabers flid og intentioner.