Ortopædiske indlæg

Et speciallavet ortopædisk indlægs fineste opgave er, at mindske smerter og gener i kroppen, der afstedkommer af en uhensigtsmæssig fodstilling. Et indlæg kan aflaste, støtte og korrigere dine fødder, således du undgår smerter, ømhed og opnår bedre fysisk udholdenhed. Læs mere om vores behandling med individuelt fremstillede indlæg her.

 

Er du i tvivl om hvorvidt et par ortpædiske indlæg er det optimale for dig, så udfyld blot denne skadeformular og få en uforpligtende telefonkonsultation med vores sundhedsfaglige team. På den måde kan vi rådgive dig til det mest effektive behandlingforløb til netop dine udfordringer. 

Bestil pr. telefon eller online

Book pr. telefon

Ring på +45 38 28 69 89 i hverdage mellem kl. 09.15-15.00.

Book via skadeformular

Få rådgivning via din skade eller smerteproblematik via vores skadeformular. Når du udfylder skadeformularen, så hjælper vores sundhedsfaglige personale dig med booking etc. 

 

Udfyld skadeformular.

Find svar på dine spørgsmål.

Hvad koster et par indlæg?

Et par fuldlængde ortopædiske indlæg koster DKK 2200.

Et par trekvartlange koster DKK 1700.

Note: Inklusiv i ovenstående priser er indbregnet en førstegangskonsulation hos den fysioterapuet, der også laver dine indlæg. Denne konsultation koster seperart DKK 600 og betegnes som en førstegangskonsulation. Førstegangskonsultation er Danmark-berettiget.

Det betyder at du kan få tilbagebetalt op til ca. DKK 200,- fra Danmark af den samlede pris for et indlæg.