ORTOPÆDISKE FODINDLÆG

Grundet Covid-19 tager vi række ekstraordinære forbehold. Læs om dem her.

Hos Kaiser Sport og Ortopædi producerer vi individuelt tilpassede fodindlæg med udgangspunkt i et fysioterapuetisk behandlingsforløb. Vores indlæg vil fungere som dit personlige værktøj i kampen for en aktiv livsstil og en smertefri hverdag. Hos os, bliver dine personlige indlæg fremstillet fra bunden af vores specialiserede fysioterapeuter på vores eget kliniske værksted.

Praktisk info om ortopædiske indlæg fra Kaiser Sport & Ortopædi

Vores indlæg bliver designet til dig via en fysioterapuetisk førstegangskonsultation. Her vil du sammen med en af vores erfarne fysioteraopueter få kortlagt dine behov. Via en dialogbaseret indsats, hvor vi indrager en biomekanisk screening, balanceøvelser, digital-ganganalyse og 3D-scanning af dine fødder indsamler vi den viden og de data, der danner grundlag for den måltagning, dine indlæg bliver fremstillet udfra. Du kan læse mere om forløbet her.

Priser på indlæg

Vi laver to forskellige typer af ortopædiske indlæg. Et fuldlængde indlæg og et ¾-længde indlæg. Indlægstypen bestemmes oftest af hvilke udfordringer du døjer med og til hvilket slags fodtøj og sammenhæng de skal bruges i. Herunder er listet den samlede pris - alt inklusiv; produktion, fysioterapeutisk konsultation, måltagning og udlevering:

Fuldlængde ortopædiske indlæg : 2000,-

¾-længde ortopædisk indlæg : 1600,-

Bemærk:

Priserne er inklusiv en 30 minutters førstegangskonsultation hos den fysioterapeut, der også producerer dine indlæg (Til en værdi af DKK 500). Et fuldlængde indlæg laves ofte til løbesko, gåsko/vandresko, golfsko, fodboldstøvler, cykelsko, håndboldsko og øvrige sportssko. Vores 3/4 længde indlæg laves ofte til hverdagssko, og fine sko.

Online genbestilling:

Er du glad for dine nuværende indlæg, men trænger de til en udskiftning? Eller ønsker du blot et ekstra par? Du kan hurtigt og nemt genbestille et par nye indlæg, som tager udgangspunkt i din sidste måltagning. Efter to års brug anbefaler vi dog, at du får bestilt tid til en ny måltagning. Læs mere og genbestil online her.

SÅDAN FÅR DU LAVET ET PAR INDLÆG A-Z

LÆS MED UNDER BILLEDET

Step 1: Booking

Du kan booke online her eller på +45 38 28 69 89 i hverdage fra 09-15. Er du i tvivl om hvorvidt indlæg er løsningen for dig, så udfyld blot denne skadesformluar og lad vores sundhedsfaglige team kontakte dig med uforpligtende rådgivning ang. behandlingsforløb.

Telefon: +45 38 28 69 89

Mail: info@kaisersport.dk

Step 2: Konsultation

Når du har booket tid, så er næste step din fysioterapuetiske førstegangskonsultation. Her foretager vi sammen en behovsanalyse og får kortlagt dine problematikker, udfordringer og forudsætninger. Vi foretager ydermere en manuel undersøgelse af dine fødder, ankler, knæ, hofter og lænd. Herefter udfører vi en elektronisk ganganalyse og en 3D-scanning af dine fødder. Det også her vi tager mål til dit indlæg. 

Step 3: Udlevering af indlæg

Her udleverer vi dine nye specialfremstillede indlæg. Du prøver indlæggene i dine sko. Skal indlæggene rettes en smule til gør vi det med samme. Herefter får vi opsumerende snak om hvordan du får bedst glæde ud af dine nye indlæg. 

Ekstra: Online genbestilling

Det er muligt at genbestille et par ekstra indlæg online. Et par indlæg kan være stor investering - og et par til en start er det gængse valg. Vi oplever dog, at mange af vores klienter efter kort tid efterspørger et par ekstra indlæg. Med en online bestilling slipper du for besværet med at møde fysisk op hos os - vi sender dine indlæg dirkete hjem til dig. Læs mere og genbestil online her.

FÅ HJÆLP TIL VALG AF BEAHANDLING HER

Er du i tvivl om hvorvidt et par ortopædiske indlæg er den rigtige løsning for dig?

Udfyld vores skadesformular og lad vores sundhedsfaglige team kontakte dig med  rådgivning om hvilke behandlingsmuligheder vi kan tilbyde dig. Det er naturligvis helt uforpligtende. Det tager ca. 1-2 minutter at udfylde skadesformularen og vi kontakter dig snarest pr. telefon.

Udfyld skadesformular herunder

SE HVORDAN VI BEHANDLER HÆLSPORE MED ORTOPÆDISKE INDLÆG

KONTAKT & BOOKING

Brønshøj

Kaiser Sport & Ortopædi

Frederikssundsvej 141-143

DK-2700 Brønshøj

Tlf.: +45 38 28 69 89

Åbningstider på klinikken:

Hverdage i tidsrummet 08-17 - efter aftale.

Book pr. telefon: +45 38 28 69 89  

Telefontid: Hverdage 09-15

Holbæk (Åbner 29. maj)

Kaiser Sport & Ortopædi

Rosen 4  (Ud til Smedelundsgade)

DK-4300 Holbæk

Tlf.: +45 38 28 69 89

Åbningstider på klinikken:

Hverdage i tidsrummet 08-17 - efter aftale.

Book pr. telefon: +45 38 28 69 89  

Telefontid: Hverdage 09-15

Horsens

Kaiser Sport & Ortopædi

Havnealle 5

DK-8700 Horsens

Tlf.: +45 38 28 69 89

Åbningstider på klinikken:

Hverdage i tidsrummet 08-17 - efter aftale.

Book pr. telefon: +45 38 28 69 89  

Telefontid: Hverdage 09-15

Slagelse

Kaiser Sport & Ortopædi

Bredegade 14

DK-4200 Slagelse

Tlf. til butikken: (+45) 38 28 69 89

Åbningstider på klinikken:

Hverdage i tidsrummet 08-17 - efter aftale.

Book pr. telefon: +45 38 28 69 89  

Telefontid: Hverdage 09-15

BESTIL ET TELEFONMØDE

Du kan ringe til os i hverdage mellem 09:00-15:00 på +45 38 28 69 89 med spørgsmål om ortopædiske indlæg og booking. Du kan også udfylde kontaktformularen, så ringer vi dig op. Skriv gerne hvilke tidspunkt i hverdage mellem 09-15 vi kan ringe til dig på.

ORTOPÆDISKE INDLÆG

Et individuelt tilpasset ortopædiske indlæg til sko bør aldrig stå alene i udredningen af sportskader eller smerteforløb. Vi betragter ortopædiske indlæg som et personligt værktøj, der i samspil med fysioterapuetisk rådgivning- og træning kan forebygge, aflaste og forhindre skade og smerte. Derfor er det specialiserede fysioterapueter, der designer og producerer dine speciallavet indlæg. Det er samspillet mellem indlæg og fysioterapi, der gør vores indlæg og behandling unik - og gør en forskel for de mange tusinde danskere vi hvert år hjælper med behandling og indlæg.

Det vigtig for os at pointere at vores dynamiske sko-indlæg arbejder i forlængelse af kroppens naturlige bevægelsesmønstre. Indlæggene har til formål at arbejde med fodens naturlige former og træk. Indlæg, til sko, kan give et aflastende afbræk i et smerteforløb - det er i dette afbræk, at vi med vores fysioterapuetiske behandlingsforløb kan arbejde med styrkeøvelser og rådgivning i fordelagtigt fodtøj. Det er netop igennem kombinationen med fodindlæg, fornuftigt fodtøj og fysioterapuetiske træningsøvelser, vi har succes med at skabe bæredygtige effektive behandlingsforløb. 

Ortopædiske indlæg til løbesko

Når du løber genereres der optil en firedobbelt vægtbæring ned igennem dine fødder - hvis fødderne er udfordret biomekanisk med nedsunkenhed, betændelse, manglende ledbånd, øget eller begrænset bevægelse eller anatomiske udfordringer som knyster er kroppen ekstra sårbar. Et dynamisk ortopædisk sko-indlæg giver dine fødder det bedste udgangspunkt, stabiliserer eller styrer din bagfod, understøtter din svangbue samt forfod og optimerer din fødders generelle bevægelsesmønster igennem hele løbet. Indlægget fungerer som et unikt værktøj i samarbejde med din løbesko.

Ortopædiske indlæg til gåsko / hverdagssko

De fleste mennesker undervurderer, hvor voldsom, en 8 til 10 timers arbejdsdag påvirker fødder og krop. Pæne laksko, sikkerhedssko eller nedslidte sneakers er ikke fodtøj, der matcher forventningerne med en beskæftigelse til du er 72 år – og samtidig kan du ikke altid gå på kompromis med specifikke krav om funktion eller udseende. Derfor vælger mange et dynamisk ortopædisk indlæg, der understøtter, stabilisere og giver dine fødder de bedste biomekaniske forudsætninger igennem hele arbejdsdagen, og som kan tilpasses dit fodtøj.
Indlægget stabiliserer din bagfod, understøtter de vægtbærende og kontrollerende sener,  optimerer din stødabsorption samt optimerer forholdende for din svangbue.  
Ydermere kan et fodindlæg forhindre smerte og træthed i fødderne.

Ortopædiske indlæg til indendørssportssko

Indendørssport, som fitnesstræning, håndbold, badminton, fodbold og vollyball resultere, desværre, i mange overbelastningsskader som kommer fra de gentagne dynamiske og kraftfulde bevægelser der udføres i motiones tegn. Ved at understøtte, stødabsorbere og korrigere foden samt resten af kroppen med et dynamisk ortopædisk indlæg kan man optimere sin biomekanik (bevægelsesmønster) eller forebygge skader. Det dynamiske ortopædiske indlæg, til træningssko, mindsker de mange kraftfulde vrid og træk i underbenets sener og muskler, stabiliserer den altafgørende bagfod og centraliserer hælbenet samt fastholder hælpuden. Indlægget kan tilpasses alle former for indendørssko og vil afhjælpe samt forebygge de klassiske skadesmønstre.