100% TILPASSET DINE FØDDER

HÅNDLAVEDE

ORTOPÆDISKE

INDLÆG

HÅNDLAVEDE

ORTOPÆDISKE

INDLÆG

PRAKTISK INFO OM ORTOPÆDISKE INDLÆG

Du finder Kaiser Sport & Ortopædis (KSO) klinikker i Brønshøj, Holbæk, Horsens, Slagelse og Viborg

 

Blogindlæg: Hjælp! Jeg har en skade - hvad gør jeg?

 

Vi producerer individuelt tilpassede fodindlæg fra bunden. Alle indlæg bliver produceret af vores specialiserede fysioterapeuter på vores egne kliniske værksteder i vores KSO-huse.

TRÆN GODT - LEV STÆRKT

Livet er for kort til løbeture, der ikke bliver løbet, cykeludflugter der aldrig bliver til noget eller en tur i fitnesscenteret der må droppes. Alle aktiviteter starter med dine fødder - lad os sammen sørge for de har det godt.

DERFOR SKAL DU FÅ LAVET DINE ORTOPÆDISKE INDLÆG I KAISER SPORT & ORTOPÆDI

Når du vælger, at få lavet dine ortopædiske indlæg hos Kaiser Sport & Ortopædi, bliver du tilknyttet en personlig fyisoterapeut. På den måde sikrer vi dig et effektivt og nærværende behandlingsforløb, hvor du tilses af en erfaren fysioterapeut med speiciale i biomekanik og fodindlæg. 

 

Læs også: Sådan får du lavet et par indlæg

 

Dine speciallavede indlæg vil fungere som dit personlige værktøj i kampen for en aktiv livsstil og en smertefri hverdag. Det er vigtigt for os at understrege, at indlæg aldrig kan stå alene, men altid vil være et vitalt delelement i et større og mere holistisk behandlingsforløb. 

 

Den nære samtale du vil få med den fysioterapuet, der tager mål og laver lige præcis dit indlæg vil styrke dit behandlingsforløb med viden, træningsøvelser, sparring og dialog.

NYHED

INDLÆG PÅ ABONNEMENT

ezgif.com-gif-maker

KUN

DKK 99 / MÅNED

NYHED

Vi har netop gjort det muligt for dig at spare både tid og penge på dine ortopædiske indlæg. Læs om dine fordele med et abonnement på ortopædiske indlæg.

ER DU I TVIVL OM INDLÆG ER DET RETTE FOR DIG?

Udfyld vores skadeformular og lad vores sundhedsfaglige team kontakte dig med  rådgivning om hvilke behandlingsmuligheder vi kan tilbyde dig. Det er naturligvis helt uforpligtende. Det tager ca. 1-2 minutter at udfylde skadeformularen og vi kontakter dig herefter snarest pr. telefon eller mail alt efter dit ønske.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt et par orotpædiske indlæg er det rigtige for dig, så udfyld vores online skadeformular. Herefter kontakter vores sundhedsfaglige team dig til en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Formularen tager kun 1-2 minutter at udfylde. 

 

Tryk her for info om priser

 

 

LÆS OGSÅ

 

PRISER PÅ ORTOPÆDISKE INDLÆG

Priserne på de originale ortopædiske indlæg fra Kaiser Sport & Ortopædi varierer fra DKK 1700 til DKK 2100 alt efter indlægstype. Læs mere om de to typer skoindlæg vi producerer herunder.

 

Læs også: Spar tid og penge med et abonnement på indlæg 

 

Vi laver to forskellige typer af ortopædiske indlæg. Et fuldlængde indlæg og et trekvartlængde indlæg. Indlægstypen bestemmes oftest af hvilke udfordringer du døjer med og til hvilket slags fodtøj - og sammenhæng de skal bruges i. Herunder er listet den samlede pris - alt inklusiv; produktion, fysioterapeutisk konsultation, måltagning og udlevering.

 

PRISER ALT INKLUSIV

 

Fuldlængde indlæg:

Pris: DKK 2100

 

Trekvartlængde indlæg:

Pris: DKK 1700

 

 

BEMÆRK

Priserne er inklusiv en 30 minutters førstegangskonsultation hos den fysioterapeut, der også producerer dine indlæg (Til en værdi af DKK 600). Et fuldlængde indlæg laves ofte til løbesko, gåsko/vandresko, golfsko, fodboldstøvler, cykelsko, håndboldsko og øvrige sportssko. Vores trekvartlængde indlæg laves ofte til hverdagssko, og fine sko.

   

ONLINE GENBESTILLING

Er du glad for dine nuværende indlæg, men trænger de til en udskiftning? Eller ønsker du blot et ekstra par? Du kan hurtigt og nemt genbestille et par nye indlæg, som tager udgangspunkt i din sidste måltagning. Genbestil online her.

 

ABONEMMENT PÅ INDLÆG

Du kan spare både tid og penge ved at tegne et abonnement på ortopædiske indlæg. Læs meget mere om det her.


SÅDAN BOOKER DU EN TID OG KOMMER I GANG

Du kan booke tid til ortopædiske indlæg på tre forskellige måder. Du finder os i Brønshøj, Holbæk, Horsens, Slagelse og Viborg.

 

BOOK PR. TELFON

BOOK ONLINE

BOOK VIA SKADERFORMULAR

SÅDAN FÅR DU LAVET ET PAR INDLÆGBOOK TID

Step 1: Du kan booke online her eller på +45 38 28 69 89 i hverdage fra 09-15. Er du i tvivl om hvorvidt indlæg er løsningen for dig, så udfyld blot denne skadeformluar og lad vores sundhedsfaglige team kontakte dig med uforpligtende rådgivning ang. behandlingsforløb.KONSULTATION & MÅLTAGNING

Step 2: Din fysioterapuetiske førstegangskonsultation. Her foretages en behovsanalyse og dine problematikker, udfordringer og forudsætninger bliver kortlagt. Vi foretager en manuel undersøgelse af dine fødder, ankler, knæ, hofter og lænd. Herefter udfører vi en elektronisk ganganalyse og en 3D-scanning af dine fødder. Det også her vi tager mål til dine unikke skoindlæg. Afslutningvis aftaler vi sammen en tid for udlvering af dine nye indlæg.UDLEVERING

Step 3: Her udleverer vi dine nye specialfremstillede indlæg. Du prøver indlæggene i dine sko. Skal indlæggene rettes en smule til, gør vi det med samme. Herefter får vi en opsumerende snak om hvordan, du kommer bedst i gang med dine nye indlæg.

UDFYLD SKADEFORMULAR

Er du i tvivl om hvorvidt ortopædiske indlæg er den rigtige løsning for dig?

 

Udfyld vores skadeformular og lad vores sundhedsfaglige team kontakte dig med  rådgivning om hvilke behandlingsmuligheder vi kan tilbyde dig. Det er naturligvis helt uforpligtende. Det tager ca. 1-2 minutter at udfylde skadeformularen og vi kontakter dig herefter snarest pr. telefon eller mail alt efter dit ønske.

SPØRGSMÅL & SVAR

HVAD KOSTER DET?

HVOR KAN JEG FÅ LAVET INDLÆG?

HVORDAN BOOKER JEG TID

HVAD BESTÅR EN TID TIL INDLÆG AF

HVOR LANG TID GÅR DER FØR JEG FÅR MINE INDLÆG

HVORDAN VEDLIGEHOLDER JEG MINE NYE INDLÆG?

HVAD ER TILVÆNNINGSPERIODEN FOR ET NYT INDLÆG?

SKAL JEG HAVE EN HENVINSING FRA EGEN LÆGE

DÆKKER MIN PRIVATE SYGESIKRING

HVAD SKAL JEG MEDBRINGE TIL FØRSTE KONSULATION

JEG SYNES IKKE MIN INDLÆG HJÆLPER

I HVILKE SKO KAN JEG BRUGE MINE INDLÆG

KAN JEG BESTILLE INDLÆG ONLINE

KAN JEG FÅ INDLÆG PÅ ABONNEMENT

ORTOPÆDISKE INDLÆG

Et individuelt tilpasset ortopædiske indlæg til sko bør aldrig stå alene i udredningen af sportskader eller smerteforløb. Vi betragter ortopædiske indlæg som et personligt værktøj, der i samspil med fysioterapuetisk rådgivning- og træning kan forebygge, aflaste og forhindre skade og smerte. Derfor er det specialiserede fysioterapueter, der designer og producerer dine speciallavet indlæg. Det er samspillet mellem indlæg og fysioterapi, der gør vores indlæg og behandling unik - og gør en forskel for de mange tusinde danskere vi hvert år hjælper med behandling og indlæg.

Det vigtig for os at pointere at vores dynamiske sko-indlæg arbejder i forlængelse af kroppens naturlige bevægelsesmønstre. Indlæggene har til formål at arbejde med fodens naturlige former og træk. Indlæg, til sko, kan give et aflastende afbræk i et smerteforløb - det er i dette afbræk, at vi med vores fysioterapuetiske behandlingsforløb kan arbejde med styrkeøvelser og rådgivning i fordelagtigt fodtøj. Det er netop igennem kombinationen med fodindlæg, fornuftigt fodtøj og fysioterapuetiske træningsøvelser, vi har succes med at skabe bæredygtige effektive behandlingsforløb. 

Ortopædiske indlæg til løbesko

Når du løber genereres der optil en firedobbelt vægtbæring ned igennem dine fødder - hvis fødderne er udfordret biomekanisk med nedsunkenhed, betændelse, manglende ledbånd, øget eller begrænset bevægelse eller anatomiske udfordringer som knyster er kroppen ekstra sårbar. Et dynamisk ortopædisk sko-indlæg giver dine fødder det bedste udgangspunkt, stabiliserer eller styrer din bagfod, understøtter din svangbue samt forfod og optimerer din fødders generelle bevægelsesmønster igennem hele løbet. Indlægget fungerer som et unikt værktøj i samarbejde med din løbesko.

Ortopædiske indlæg til gåsko / hverdagssko

De fleste mennesker undervurderer, hvor voldsom, en 8 til 10 timers arbejdsdag påvirker fødder og krop. Pæne laksko, sikkerhedssko eller nedslidte sneakers er ikke fodtøj, der matcher forventningerne med en beskæftigelse til du er 72 år – og samtidig kan du ikke altid gå på kompromis med specifikke krav om funktion eller udseende. Derfor vælger mange et dynamisk ortopædisk indlæg, der understøtter, stabilisere og giver dine fødder de bedste biomekaniske forudsætninger igennem hele arbejdsdagen, og som kan tilpasses dit fodtøj.
Indlægget stabiliserer din bagfod, understøtter de vægtbærende og kontrollerende sener,  optimerer din stødabsorption samt optimerer forholdende for din svangbue.  Ydermere kan et fodindlæg forhindre smerte og træthed i fødderne.

Ortopædiske indlæg til indendørssportssko

Indendørssport, som fitnesstræning, håndbold, badminton, fodbold og vollyball resultere, desværre, i mange overbelastningsskader som kommer fra de gentagne dynamiske og kraftfulde bevægelser der udføres i motiones tegn. Ved at understøtte, stødabsorbere og korrigere foden samt resten af kroppen med et dynamisk ortopædisk indlæg kan man optimere sin biomekanik (bevægelsesmønster) eller forebygge skader. Det dynamiske ortopædiske indlæg, til træningssko, mindsker de mange kraftfulde vrid og træk i underbenets sener og muskler, stabiliserer den altafgørende bagfod og centraliserer hælbenet samt fastholder hælpuden. Indlægget kan tilpasses alle former for indendørssko og vil afhjælpe samt forebygge de klassiske skadesmønstre.