Ortopædiske indlægssåler

Et par ortopædiske indlægssåler giver et bedre fundament for bevægelse og mindsker problemer både i fødderne og længere oppe i kroppen.

Indlæggene bringer foden tilbage til den udgangsstilling, den fra naturens hånd var tiltænkt, hvilket bl.a. giver muskulaturen et bedre udgangspunkt for at arbejde.

Fodindlæg giver dig:

  • bedre kropsholdning
  • bedre arbejdsbetingelser for fodens muskulatur
  • mindre belastning på ledbrusk, ledbånd, sener og muskler
  • færre skader
  • mere hensigtsmæssigt og effektivt bevægemønster
  • bedre stødabsorbering
  • mindre træthed i kroppen


Fodindlæg til løbe- og sportssko
Vores dynamiske fodindlæg til fysisk aktivitet er fremstillet i samme fleksible, stødabsorberende materiale som mellemsålen i din løbesko eller indendørssko. Det er ikke kun løbere, vi hjælper, men også idrætsfolk fra fx håndbold, fodbold, atletik, badminton, bordtennis, golf, skøjteløb og cykelryttere.

Fodindlæg til almindelige herre- og damesko
Vi fremstiller naturligvis ikke kun fodindlæg til løbe- og sportssko. Til almindelige sko, hvor der ikke er en løs indersål, laver vi korte fleksible fodindlæg, der ikke fylder ret meget, men alligevel giver foden en god aflastning. Disse indlæg bliver fremstillet efter samme omhyggelige proces som vores dynamiske indlæg.

Mange af de klinikkunder, der har dynamiske indlæg til deres sportssko, har et ekstra sæt fodindlæg til deres almindelige sko. Herudover har ældre mennesker og andre med slidproblemer også stor glæde af vores fodindlæg til aflastning af fødder, ankler, knæ og hofter.

Dit valg af fodtøj er også vigtigt
Det er vores overbevisning, at fodindlæg ikke alene kan klare alle dine fodproblemer. Vi fokuserer derfor også på dit fodtøj, fordi vi ved, at den rigtige sko har stor betydning for behandlingsresultatet. Vi vil derfor meget gerne også rådgive dig om dit valg af fodtøj. For det er i samspillet mellem hensigtsmæssigt fodtøj og fodindlæggene, at du får det bedste resultat.


Yderligere information


Vores dynamiske fodindlæg arbejder sammen med fodens muskulatur og knogler og understøtter og guider blidt fodens naturlige bevægelser


Se en lille video om vores fodindlæg