ORTOPÆDISKE
INDLÆG


Hos Kaiser Sport og Ortopædi udvikler vi unikt individuelt tilpassede dynamiske fodindlæg. Vi varierer i brugen af materialer og vurderer alle aspekter ud fra dit individuelle behov. Alle indlæg bliver slebet og designet af specialiserede fysioterapeuter på vores eget kliniske værksted i huset.


 

SE PRISER HER  |  BOOK ONLINE HER | KONTAKT 38 28 69 89 


Hvorfor ortopædiske indlægssåler fra Kaiser Sport & Ortopædi?

 

 

Et dynamisk fodindlæg er et personligt værktøj, fremstillet individuelt efter dine behov og med fokus på at vedligeholde dit aktivitetsniveau, balance, øge en funktion eller nedsætte en smerteproblematik. Vores indlæg henvender sig alle, der oplever smerte, ømhed eller træthed i fødder og krop.  Herunder finder du en oversigt over hyppige skavanker, lidelser og skader vi dagligt behandler med vores specialfremstillede indlæg til sko. 


Døjer du med en eller flere af ovenståen problematikker?

 

- Så kan et par indlæg være første skridt på vej mod det bedre.

Hver dag behandler vi klienter med vores indlæg mod ovenstående problematikker - alle lige fra den gangbesværende over den passioneret motionist til eliteatleten. Vores sundhedsfaglige personale er uddannet i at bruge branchens førende elektroniske analyseudstyr og teknikker. På den måde sikrer vi at du, på vores klinikker, altid mødes med opdateret viden, moderne teknologi og behandlingsmetoder. 


Derfor skal du få lavet dine ortopædiske indlæg hos Kaiser Sport og Ortopædi

 

 

 

Den særlige kombination af individuelt udvalgt fodindlægsmateriale og specialiserede fysioterapeuter, skaber et enestående behandlingsgrundlag for dig og vores øvrige klientkreds – med tilhørende behandlingsforløb, rådgivning og mulighed for specialiseret fysioterapeutisk træning, gør vi en dyd ud af, at positionere os som en af Danmarks absolut førende fodklinikker. 

 

Sådan får du lavet et par ortopædiske fodindlæg fra Kaiser Sport og Ortopædi

 


Tilgængelighed er vigtig for os. Derfor kan du både for hjælp til booking eller booke online døgnet rundt, når det passer dig. 

Step 1. Booking


Du kan tage kontakt til vores sekretær-team, der trygt guider og booker en førstegangskonsultation til dig . Du kan også benytte dig af vores online booking her.

 

 

Step 2. Første konsultation

 

 

Ved første konsultation foretager vi en behovsanalyse igennem dialog med dig vedr. dine problematikker.  Vi foretager en manuel undesøgelse af dine fødder, ankler, knæ, hofter og lænd. Herefter udfører vi en elektronisk ganganalyse og en 3D-scanning af dine fødder. 

Vi afstemmer dine forventer til indlæg og ligger en fællesplan for hvordan du skal bruge indlæggene og hvilket fodtøj og træningsøvelser, der underbygger indlægenes formål. 

Her afregnes der også for indlæg og vi aftaler en tid til udlevering af dine indlæg. Se mere om priser her.

 

 

3.  Udlevering af indlæg

 

 

Her udleverer vi dine nye specialfremstillede indlæg. Du prøver indlæggene i dine sko. Skal indlæggene rettes en smule til gør vi det med samme. 

Herefter får vi opsumerende snak om hvordan du får bedst glæde ud af dine nye indlæg.

Skulle der efterfølgende være spørgsmål etc. har du altid mulighed for at få yderligere tilpasning af dine såler, sparring råd og rådgivning.  
This is a text block. You can use it to add text to your template.
This is a text block. You can use it to add text to your template.

Klinikchefens råd

Det er altid vigtig at træne sine fødder såvel som resten af kroppen. Uanset indlæg eller ej. Foden har et væld af funktioner samt konstruktioner, der skal harmoniseres med resten af kroppens bevægelser. Det kan et indlæg bl.a. være med ti at optimere. Det er ikke sikkert det er løsningen alene, men kan være første skridt på rejsen tilbage til dit aktive liv. Kom forbi vores afdelinger til en uforpligtende samtale om dine eventuelle behov.

- Thomas Christoffersen


Priser

 

Konsultation (30 minutter): 500 kr.


Indlæg 1.100 - 1.500 kr. pr. par


Produktion, tilpasning og udlevering er inkluderet i ovenstående priser. Et par ortopædiske indlæggsåler koster maks 2.000 kr. alt inklusive. Prisen er afhængig af hvilken type sko indlæggene skal bruges i.

 

Book 1. konsultation online