KAISER SPORT & ORTOPÆDI

HÅNDLAVEDE
ORTOPÆDISKE INDLÆG

BRØNSHØJ | HOLBÆK | HORSENS| SLAGELSE

KAISER SPORT & ORTOPÆDI

HÅNDLAVEDE
ORTOPÆDISKE INDLÆG

BRØNSHØJ | HOLBÆK | HORSENS | SLAGELSE

PRAKTISK INFO OM ORTOPÆDISKE FODINDLÆG

Vi producerer individuelt tilpassede fodindlæg fra bunden. Alle indlæg bliver produceret af vores specialiserede fysioterapueter på vores eget kliniske værksted. Hos os vil du igennem hele forløbet have tilkoblet en fysioterapuet, der udover dine indlæg også sørger for, at du får den nødvendige genoptræning og træningsøvelser, så du hurtigst muligt kan vende smertefri tilbage til dit aktive hverdagsliv.

Når du vælger, at få lavet dine ortopædiske indlæg hos Kaiser Sport & Ortopædi, bliver du tilknyttet en personlig fyisoterapuet. På den måde sikrer vi dig et effektivt og nærværende behandlingsforløb, hvor du tilses af en erfaren fysioterapuet med speiciale i biomekanik og indlæg. Dine speciallavede indlæg vil fungere som dit personlige værktøj i kampen for en aktiv livsstil og en smertefri hverdag. Du kan læse mere om behandlingsforløbet her.

Er du i tvivl om hvorvidt et par orotpædiske indlæg er det rigtige for dig, så udfyld vores online skadeformular. Herefter kontakter vores sundhedsfaglige team dig til en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Formularen tager kun 1-2 minutter at udfylde. 

PRISER PÅ ORTOPÆDISKE INDLÆG

Priserne på de originale ortopædiske indlæg fra Kaiser Sport & Ortopædi varierer fra DKK 1500 til DKK 2000 alt efter indlægstype. Læs mere om de to typer skoindlæg vi producerer herunder.

Vi laver to forskellige typer af ortopædiske indlæg. Et fuldlængde indlæg og et trekvartlængde indlæg. Indlægstypen bestemmes oftest af hvilke udfordringer du døjer med og til hvilket slags fodtøj - og sammenhæng de skal bruges i. Herunder er listet den samlede pris - alt inklusiv; produktion, fysioterapeutisk konsultation, måltagning og udlevering:

PRISER ALT INKLUSIV:

 

DKK 2000: Fuldlængde ortopædiske indlæg

DKK 1600: Trekvartlængde ortopædisk indlæg 

BEMÆRK

Priserne er inklusiv en 30 minutters førstegangskonsultation hos den fysioterapeut, der også producerer dine indlæg (Til en værdi af DKK 500). Et fuldlængde indlæg laves ofte til løbesko, gåsko/vandresko, golfsko, fodboldstøvler, cykelsko, håndboldsko og øvrige sportssko. Vores 3/4 længde indlæg laves ofte til hverdagssko, og fine sko.

ONLINE GENBESTILLING

Er du glad for dine nuværende indlæg, men trænger de til en udskiftning? Eller ønsker du blot et ekstra par? Du kan hurtigt og nemt genbestille et par nye indlæg, som tager udgangspunkt i din sidste måltagning. Efter to års brug anbefaler vi dog, at du får bestilt tid til en ny måltagning

SÅDAN FÅR DU LAVET ET PAR INDLÆG A-Z

Hvordan bestiller jeg tid til et par ortopædiske indlæg? Hvor lang tid tager det at få lavet par indlæg? Hvem laver mine indlæg?

Læs med under billedekarusellen og bliv klogere på hele vores behandlingsforløb med ortopædiske indlæg. Og nu der er her, så swipe gerne igennem billedekarusellen og oplev vores behandlingsforløb med ortopædiske indlæg i billeder.

STEP 1: BOOKING

Du kan booke online her eller på +45 38 28 69 89 i hverdage fra 09-15. Er du i tvivl om hvorvidt indlæg er løsningen for dig, så udfyld blot denne skadeformluar og lad vores sundhedsfaglige team kontakte dig med uforpligtende rådgivning ang. behandlingsforløb.

STEP 2: KONSULTATION & MÅLTAGNING

Når du har booket tid, så er næste step din fysioterapuetiske førstegangskonsultation. Du møder den fysioterapuet, der skal tage mål af dine fødder og producerer dine indlæg.  

Sammen foretager vi en behovsanalyse og får kortlagt dine problematikker, udfordringer og forudsætninger. Vi foretager ydermere en manuel undersøgelse af dine fødder, ankler, knæ, hofter og lænd. Herefter udfører vi en elektronisk ganganalyse og en 3D-scanning af dine fødder. Det også her vi tager mål til dine unikke skoindlæg. 

Afslutningvis aftaler vi sammen en tid for udlvering af dine nye indlæg. Dine indlæg bliver herefter produceret fra bunden på vores in-house kliniske værksted. Produktionstiden på et par indlæg er typisk 1-3 hverdage. 

STEP 3: UDLEVERING AF INDLÆG

Her udleverer vi dine nye specialfremstillede indlæg. Du prøver indlæggene i dine sko. Skal indlæggene rettes en smule til gør vi det med samme. Herefter får vi en opsumerende snak om hvordan, du kommer bedst i gang med dine nye indlæg. 

Det er muligt at genbestille et par ekstra indlæg online. Et par indlæg kan være en stor investering - og et par indlæg til en start er det gængse valg. Vi oplever dog, at mange af vores klienter efter kort tid efterspørger et par ekstra indlæg. Med en online genbestilling slipper du for besværet med at møde fysisk op hos os - vi sender dine indlæg dirkete hjem til dig.

BOOK TID ONLINE

BOOK TID PR. TELEFON

Ring på +45 3828 6989 i hverdage mellem 09-15. Udenfor telefontid efterlad venligst dit navn og nummer, så ringer vi igen. Du kan også benytte vores online skadeformular, så kontaker vores sundhedsfaglige team dig efterfølgende pr. telefon til en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

SKADEFORMULAR

Udfyld skadeformularen og lad vores sundhedsfaglige team kontakte dig med med rådgivning om hvilke behandlingsmuligheder vi kan tilbyde dig. Det er naturligvis helt uforpligtende. Det tager ca. 1-2 minutter at udfylde skadeformularen og vi kontakter dig herefter snarest pr. telefon.

Udfyld blot formularen herunder:

ORTOPÆDISKE INDLÆG

Et individuelt tilpasset ortopædiske indlæg til sko bør aldrig stå alene i udredningen af sportskader eller smerteforløb. Vi betragter ortopædiske indlæg som et personligt værktøj, der i samspil med fysioterapuetisk rådgivning- og træning kan forebygge, aflaste og forhindre skade og smerte. Derfor er det specialiserede fysioterapueter, der designer og producerer dine speciallavet indlæg. Det er samspillet mellem indlæg og fysioterapi, der gør vores indlæg og behandling unik - og gør en forskel for de mange tusinde danskere vi hvert år hjælper med behandling og indlæg.

Det vigtig for os at pointere at vores dynamiske sko-indlæg arbejder i forlængelse af kroppens naturlige bevægelsesmønstre. Indlæggene har til formål at arbejde med fodens naturlige former og træk. Indlæg, til sko, kan give et aflastende afbræk i et smerteforløb - det er i dette afbræk, at vi med vores fysioterapuetiske behandlingsforløb kan arbejde med styrkeøvelser og rådgivning i fordelagtigt fodtøj. Det er netop igennem kombinationen med fodindlæg, fornuftigt fodtøj og fysioterapuetiske træningsøvelser, vi har succes med at skabe bæredygtige effektive behandlingsforløb. 

Ortopædiske indlæg til løbesko

Når du løber genereres der optil en firedobbelt vægtbæring ned igennem dine fødder - hvis fødderne er udfordret biomekanisk med nedsunkenhed, betændelse, manglende ledbånd, øget eller begrænset bevægelse eller anatomiske udfordringer som knyster er kroppen ekstra sårbar. Et dynamisk ortopædisk sko-indlæg giver dine fødder det bedste udgangspunkt, stabiliserer eller styrer din bagfod, understøtter din svangbue samt forfod og optimerer din fødders generelle bevægelsesmønster igennem hele løbet. Indlægget fungerer som et unikt værktøj i samarbejde med din løbesko.

Ortopædiske indlæg til gåsko / hverdagssko

De fleste mennesker undervurderer, hvor voldsom, en 8 til 10 timers arbejdsdag påvirker fødder og krop. Pæne laksko, sikkerhedssko eller nedslidte sneakers er ikke fodtøj, der matcher forventningerne med en beskæftigelse til du er 72 år – og samtidig kan du ikke altid gå på kompromis med specifikke krav om funktion eller udseende. Derfor vælger mange et dynamisk ortopædisk indlæg, der understøtter, stabilisere og giver dine fødder de bedste biomekaniske forudsætninger igennem hele arbejdsdagen, og som kan tilpasses dit fodtøj.
Indlægget stabiliserer din bagfod, understøtter de vægtbærende og kontrollerende sener,  optimerer din stødabsorption samt optimerer forholdende for din svangbue.  Ydermere kan et fodindlæg forhindre smerte og træthed i fødderne.

Ortopædiske indlæg til indendørssportssko

Indendørssport, som fitnesstræning, håndbold, badminton, fodbold og vollyball resultere, desværre, i mange overbelastningsskader som kommer fra de gentagne dynamiske og kraftfulde bevægelser der udføres i motiones tegn. Ved at understøtte, stødabsorbere og korrigere foden samt resten af kroppen med et dynamisk ortopædisk indlæg kan man optimere sin biomekanik (bevægelsesmønster) eller forebygge skader. Det dynamiske ortopædiske indlæg, til træningssko, mindsker de mange kraftfulde vrid og træk i underbenets sener og muskler, stabiliserer den altafgørende bagfod og centraliserer hælbenet samt fastholder hælpuden. Indlægget kan tilpasses alle former for indendørssko og vil afhjælpe samt forebygge de klassiske skadesmønstre.