ORTOPÆDISKE INDLÆG TIL SKO

SE PRISER  |  BOOK KONSULTATION  |  3828 6989

 Individuelt fremstillet. 100% tilpasset dine behov.

Hos Kaiser Sport og Ortopædi producerer vi individuelt tilpassede fodindlæg. Vores indlæg fungerer som dit personlige værktøj i kampen for en aktiv livsstil og en smertefri hverdag. Hos os, bliver dine personlige indlæg fremstillet fra bunden af vores specialiserede fysioterapeuter på vores eget kliniske værksted.

BOOK TID ONLINE

Priser på indlæg:Vi laver to forskellige typer af ortopædiske indlæg. Indlægstypen bestemmes oftest af hvilke udfordringer du døjer med og til hvilket slags fodtøj og sammenhæng de skal bruges i. Herunder er listet den samlede pris - alt inklusiv; produktion, fysioterapeutisk konsultation, måltagning og udlevering:

Fuldlængde ortopædiske indlæg : 2000,-

¾-længde ortopædisk indlæg : 1600,-

Bemærk:Priserne er inklusiv en 30 minutters førstegangskonsultation hos den fysioterapeut, der også producerer dine indlæg. Et fuldlængde indlæg laves ofte til løbesko, gåsko/vandresko, golfsko, fodboldstøvler, cykelsko, håndboldsko og øvrige sportssko. Vores 3/4 længde indlæg laves ofte til hverdagssko, og fine sko.

 

Online genbestillingEr du glad for dine nuværende indlæg, men trænger de til en udskiftning? Du kan hurtigt og nemt genbestille et par nye indlæg, som tager udgangspunkt i din sidste måltagning. Efter to års brug anbefaler vi dog, at du får bestilt tid til en ny måltagning.

Læs mere om genbestilling her.Hvorfor ortopædiske indlæg fra Kaiser Sport & Ortopædi?

Et dynamisk fodindlæg er et personligt værktøj, fremstillet efter individuelle måltagninger og med fokus på at vedligeholde dit aktivitetsniveau, balance, øge en funktion eller nedsætte en smerteproblematik. Vores indlæg henvender sig alle, der oplever smerte, ømhed eller træthed i fødder og krop.

BOOK TID ONLINE

Det siger klienterne


Døjer du med en eller flere af ovenstående problematikker?

Så kan et par indlæg til dine hverdagssko eller sportssko være første skridt på vej mod det bedre. Hver dag behandler vi klienter med vores indlæg mod ovenstående problematikker - alle lige fra den gangbesværede over den passioneret motionist til eliteatleten. Vores sundhedsfaglige personale er uddannet i at bruge branchens førende elektroniske analyseudstyr og teknikker. På den måde sikrer vi at du, på vores klinikker, altid mødes med opdateret viden, moderne teknologi og behandlingsmetoder.

BOOK TID ONLINE


Book tid til indlæg hos kaiser sport og ortopædi

 Sådan får du lavet et par ortopædiske fodindlæg hos Kaiser Sport og OrtopædiHerunder gennemgår går vi de 3 simple step du skal igennem for at få lavet et par ortopædiske indlæg hos os. Du kan booke tid til ortopædiske indlæg i vores afdelinger i Brønshøj, Slagelse og Horsens.STEP 1 : BOOKING : Tilgængelighed er vigtig for os. Derfor kan du få telefonisk hjælp til booking eller booke online.STEP 2 : KONSULTATION : Ved første konsultation foretager vi en behovsanalyse igennem dialog med dig vedr. dine problematikker. Vi foretager en manuel undesøgelse af dine fødder, ankler, knæ, hofter og lænd. Herefter udfører vi en elektronisk ganganalyse og en 3D-scanning af dine fødder. 

Vi afstemmer dine forventer til indlæg og ligger en fællesplan for hvordan du skal bruge indlæggene og hvilket fodtøj og træningsøvelser, der underbygger indlægenes formål.

 

STEP 3 : UDLEVERING :  Her udleverer vi dine nye specialfremstillede indlæg. Du prøver indlæggene i dine sko. Skal indlæggene rettes en smule til gør vi det med samme. Herefter får vi opsumerende snak om hvordan du får bedst glæde ud af dine nye indlæg. 

Skulle der efterfølgende være spørgsmål etc. har du altid mulighed for at få yderligere tilpasning af dine såler, sparring råd og rådgivning.

Derfor skal du få lavet dine ortopædiske indlæg hos Kaiser Sport og Ortopædi

Den særlige kombination af individuelt udvalgt fodindlægsmateriale og specialiserede fysioterapeuter, skaber et enestående behandlingsgrundlag for dig og vores øvrige klientkreds – med tilhørende behandlingsforløb, rådgivning og mulighed for specialiseret fysioterapeutisk træning, gør vi en dyd ud af, at positionere os som en af Danmarks absolut førende fodklinikker.

BOOK TID ONLINE


BOOK 1. KONSULTATION ONLINE

 
Vi har fodklinikker for ortopædiske indlæg som en integreret del af vores afdelinger i Brønshøj, Slagelse og Horsens. Vælg herunder hvilken afdeling du vil booke tid til.