Kontakt +45 38 28 69 89

Håndlavede

ortopædiske

indlæg

Brønshøj | Holbæk | Horsens | Slagelse | Viborg | Lyngby

Kontakt +45 38 28 69 89 

Håndlavede

ortopædiske 

indlæg

Læs Spørgsmål & Svar →

Er du i tvivl om hvorvidt ortopædiske indlæg er det rigtige for dig?

Hold dig ikke tilbage - udfyld vores skadeformular og bliv kontaket af vores sundhedsfaglige team til en uforpligtende snak om din smerteproblematik kan løses med et par indlæg.

 


Er du i tvivl om et ortopædiske indlæg er det rigtige for dig?

Hold dig ikke tilbage - udfyld vores skadeformular og bliv kontaket af vores sundhedsfaglige team til en uforpligtende snak om dine smerteproblematik kan løses med et indlæg.


Derfor skal du vælge Kaiser Sport & Ortopædi

Når du vælger, at få lavet dine ortopædiske indlæg hos Kaiser Sport & Ortopædi, bliver du tilknyttet en personlig fyisoterapeut. På den måde sikrer vi dig et effektivt og nærværende behandlingsforløb, hvor du tilses af en erfaren fysioterapeut med speiciale i biomekanik og fodindlæg. 

 

Læs også: Sådan får du lavet et par indlæg

 

Dine speciallavede indlæg vil fungere som dit personlige værktøj i kampen for en aktiv livsstil og en smertefri hverdag. Det er vigtigt for os at understrege, at indlæg aldrig kan stå alene, men altid vil være et vitalt delelement i et større og mere holistisk behandlingsforløb. 

 

Læs mere om ortopædiske indlæg til løbesko og hverdagssko her.

 

Den nære samtale du vil få med den fysioterapeut, der tager mål og laver lige præcis dit indlæg vil styrke dit behandlingsforløb med viden, træningsøvelser, sparring og dialog.


Bestil tid her

Book via skadeformular

Book online

Book pr. telefon

Du finder Kaiser Sport & Ortopædis (KSO) klinikker i Brønshøj, Holbæk, Horsens, Slagelse og Viborg

 

Blogindlæg: Hjælp! Jeg har en skade - hvad gør jeg?

 

Vi producerer individuelt tilpassede fodindlæg fra bunden. Alle indlæg bliver produceret af vores specialiserede fysioterapeuter på vores egne kliniske værksteder i vores KSO-huse.

 

Du kan booke tid til ortopædiske indlæg på tre forskellige måder; pr. telefon, via vores skadeformular eller ved selvbetjening via vores onlineportal.

Sådan får du lavet et par ortopædiske indlæg hos Kaiser Sport & Ortopædi

Book tid

Step 1: Du kan booke online her eller på +45 38 28 69 89 i hverdage fra 09-15. Er du i tvivl om hvorvidt indlæg er løsningen for dig, så udfyld blot denne skadeformluar og lad vores sundhedsfaglige team kontakte dig med uforpligtende rådgivning ang. behandlingsforløb.

Konsultation & måltagning

Step 2: Din fysioterapeutiske førstegangskonsultation. Her foretages en behovsanalyse og dine problematikker, udfordringer og forudsætninger bliver kortlagt. Vi foretager en manuel undersøgelse af dine fødder, ankler, knæ, hofter og lænd. Herefter udfører vi en elektronisk ganganalyse og en 3D-scanning af dine fødder. Det også her vi tager mål til dine unikke skoindlæg. Afslutningvis aftaler vi sammen en tid for udlvering af dine nye indlæg.

Udlevering

Step 3: Her udleverer vi dine nye specialfremstillede indlæg. Du prøver indlæggene i dine sko. Skal indlæggene rettes en smule til, gør vi det med samme. Herefter får vi en opsumerende snak om hvordan, du kommer bedst i gang med dine nye indlæg.

Priserne på de originale ortopædiske indlæg fra Kaiser Sport & Ortopædi varierer fra DKK 1700 til DKK 2100 alt efter indlægstype.

  

Læs også: Spar tid og penge med et abonnement på indlæg 

 

Vi laver to forskellige typer af ortopædiske indlæg. Et fuldlængde indlæg og et trekvartlængde indlæg. Indlægstypen bestemmes oftest af hvilke udfordringer du døjer med og til hvilket slags fodtøj - og sammenhæng de skal bruges i. 

 

Har du allerede et indlæg kan du med fordel genbestille et par online eller tilmelde dig vores abonnement-ordning. Det vil spare dig for både tid og penge fremover.

Priser & info

Herunder er listet den samlede pris - alt inklusiv; produktion, fysioterapeutisk førstegangskonsultation, måltagning og udlevering.


〉Førstegangskonsultation á 30 min.: DKK 600*

〉Ortopædiske indlæg fuldlængde: DKK 1500

〉Ortopædiske indlæg trekvartlængde: DKK 1100


Fuldlængde indlæg: Pris alt inklusiv DKK 2100

Trekvartlængde indlæg: Pris alt inklusiv DKK 1700

* Obligatorisk

Her er de 8 typiske skader vi behandler med ortopædiske indlæg

Spørgsmål & svar

Hvad koster et par indlæg?

Hvor kan jeg få lavet et par indlæg?

Hvordan bestiller jeg en tid?

Hvad består en tid til indlæg af tid?

Hvor lang tid tager det?

Hvordan vedligeholder jeg mine indlæg?

Kræver mine nye indlæg tilvænning?

Skal jeg have en henvisning fra egen læge?

Dækker min private sygesikring ortopædiske indlæg?

Hvad skal jeg medbringe til første konsultation?

Jeg synes ikke mine indlæg hjælper. Hvad gør jeg?

I hvilke typer sko kan jeg bruge mine indlæg?

Kan jeg genbestille nye indlæg online?

Kan jeg få indlæg på abonnement?

Ortopædiske indlæg

 

Et individuelt tilpasset ortopædiske indlæg til sko bør aldrig stå alene i udredningen af sportskader eller smerteforløb. Vi betragter ortopædiske indlæg som et personligt værktøj, der i samspil med fysioterapuetisk rådgivning- og træning kan forebygge, aflaste og forhindre skade og smerte. Derfor er det specialiserede fysioterapueter, der designer og producerer dine speciallavet indlæg. Det er samspillet mellem indlæg og fysioterapi, der gør vores indlæg og behandling unik - og gør en forskel for de mange tusinde danskere vi hvert år hjælper med behandling og indlæg.

 

Det vigtig for os at pointere at vores dynamiske sko-indlæg arbejder i forlængelse af kroppens naturlige bevægelsesmønstre. Indlæggene har til formål at arbejde med fodens naturlige former og træk. Indlæg, til sko, kan give et aflastende afbræk i et smerteforløb - det er i dette afbræk, at vi med vores fysioterapuetiske behandlingsforløb kan arbejde med styrkeøvelser og rådgivning i fordelagtigt fodtøj. Det er netop igennem kombinationen med fodindlæg, fornuftigt fodtøj og fysioterapuetiske træningsøvelser, vi har succes med at skabe bæredygtige effektive behandlingsforløb. 

 

Ortopædiske indlæg til løbesko

 

Når du løber genereres der optil en firedobbelt vægtbæring ned igennem dine fødder - hvis fødderne er udfordret biomekanisk med nedsunkenhed, betændelse, manglende ledbånd, øget eller begrænset bevægelse eller anatomiske udfordringer som knyster er kroppen ekstra sårbar. Et dynamisk ortopædisk sko-indlæg giver dine fødder det bedste udgangspunkt, stabiliserer eller styrer din bagfod, understøtter din svangbue samt forfod og optimerer din fødders generelle bevægelsesmønster igennem hele løbet. Indlægget fungerer som et unikt værktøj i samarbejde med din løbesko.

 

Ortopædiske indlæg til gåsko / hverdagssko

 

De fleste mennesker undervurderer, hvor voldsom, en 8 til 10 timers arbejdsdag påvirker fødder og krop. Pæne laksko, sikkerhedssko eller nedslidte sneakers er ikke fodtøj, der matcher forventningerne med en beskæftigelse til du er 72 år – og samtidig kan du ikke altid gå på kompromis med specifikke krav om funktion eller udseende. Derfor vælger mange et dynamisk ortopædisk indlæg, der understøtter, stabilisere og giver dine fødder de bedste biomekaniske forudsætninger igennem hele arbejdsdagen, og som kan tilpasses dit fodtøj.

 

Indlægget stabiliserer din bagfod, understøtter de vægtbærende og kontrollerende sener,  optimerer din stødabsorption samt optimerer forholdende for din svangbue.  Ydermere kan et fodindlæg forhindre smerte og træthed i fødderne.

 

Ortopædiske indlæg til indendørssportssko

 

Indendørssport, som fitnesstræning, håndbold, badminton, fodbold og vollyball resultere, desværre, i mange overbelastningsskader som kommer fra de gentagne dynamiske og kraftfulde bevægelser der udføres i motiones tegn. Ved at understøtte, stødabsorbere og korrigere foden samt resten af kroppen med et dynamisk ortopædisk indlæg kan man optimere sin biomekanik (bevægelsesmønster) eller forebygge skader.

 

Det dynamiske ortopædiske indlæg, til træningssko, mindsker de mange kraftfulde vrid og træk i underbenets sener og muskler, stabiliserer den altafgørende bagfod og centraliserer hælbenet samt fastholder hælpuden. Indlægget kan tilpasses alle former for indendørssko og vil afhjælpe samt forebygge de klassiske skadesmønstre.