KAISER SPORT & ORTOPÆDI

VELKOMMEN TIL OSTEOPATI

VELKOMMEN TIL OSTEOPATI

OSTEOPATI I ET UNIKT HUS

 
Kaiser Sport og Ortopædi er mere end bare en konceptbutik for løb og mere end bare en klinik for sportsskader. Hos os møder du den unikke konstellation bestående af konceptbutik og klinik under samme tag. Det afspejles i måden vores hus er opbygget på. Sammensætningen af teknologisk udstyr og fag- og sundhedspersonale sikrer, at vi er branchens førende inden for bevægelsesanalyse og behandling.

  

Når du træder ind ad døren hos os, mødes du af vores dedikerede fagpersonale, specialiserede fysioterapeuter, osteopater andet særligt tilknyttet personale.

   

AUTORISERET OSTEOPATI

 

Vores osteopatiske behandlinger bygger på manuelle teknikker og søger ud fra en helhedsorienteret undersøgelse af dig, at genskabe mistet bevægelighed og stimulere kroppen til at helbrede sig selv. Osteopati er en specialiseret 'kandidatgrad' af Fysioterapien og med den holistiske tilgang til

analyse samt behandling er processen ofte fuld af stærke resultater og dybegående indsigt.

Fysioterapi, brønshøj, holbæk, horsens, slagelse, viborg

MICHAEL WEBER

Osteopat D.O M.R.O.DK Michael@kaisersport.dk

Osteopati er behandling af muskler, led og bindevæv. Men til forskel fra andre behandlingsformer fokuserer vi også på behandling af organsystemet og nervesystemet. Derigennem forsøger vi at få en positiv indflydelse på bla. fordøjelsen, det hormonelle system og kroppens evne til at udskille affaldsstoffer. Spændinger i og omkring organer har ofte direkte eller indirekte relationer til smerter og ubalancer eller låsninger i ryg og nakke.

  

Er du i tvivl om hvorvidt osteopati er den rigtige behandlingsform for dig, så udfyld blot vores skadesformular her. Det er helt uforpligtende og tager ca. 1 minut.

TYPISKE SKADER VI BEHANDLER

MED OSTEOPATI

ER DU SKADET OG I TVIVL OM BEHANDLINGEN?

Kom i gang med din skadesbehandling allerede i dag. Vores sundhedsfaglige team er klar til, at guide dig trygt i gang med det helt rigtige behandlingsforløb.

  

〉TRYK HER OG LÆS OM ORTOPÆDISKE INDLÆG

  

Med vores online skadeformular har vi gjort det nemt og hurtigt for dig, at komme i gang med et effektiv behandlingsforløb. Brug blot 1-2 minutter på at udfylde formularen herunder. Så kontakter vores sundhedsfaglige team til dig en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig tilbage til en aktiv hverdag uden smerter og frustration.

PRISER & INFO

Fysioterapi og osteopati hos Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) er tilskudsberettiget fra Sygeforskring Danmark. Alle vores behandlere arbejder uden for den offentlige sygesikring, og der ydes derfor ikke tilskud fra det offentlige til behandling. Du behøver derfor ikke en henvisning fra din læge.

 

PRISER | OSTEOPATI

SÅDAN BESTILLER DU EN TID OG KOMMER I GANG

Du finder os i Brønshøj, Holbæk, og Slagelse. Du kan bestille tid til behandling på følgende måder:

 

BOOK PR. TELFON

BOOK ONLINE

BOOK VIA SKADEFORMULAR

BOOK VIA KONTAKTFORMULAR