Det er pt. ikke muligt at bestille osteopati hos Kaiser Sport & Ortopædi. Vi regner med igen at tilbyde osteopati efter sommerferien. Vores samarbejdspartnere Min Osteopat tilbyder dog osteopati på vores lokationer i Holbæk og Slagelse.

klinik-gif-skader

Osteopati hos Kaiser Sport & Ortopædi.

Brønshøj, Holbæk, Horsens, Lyngby, Slagelse, Viborg

Osteopati hos Kaiser Sport & Ortopædi.

Brønshøj, Holbæk, Horsens, Lyngby, Slagelse, Viborg

Udfyld vores skadeformular og kickstart din vej tilbage til topform i dag.

Gør som hundredvis af andre og brug 1-2 minutter på at udfylde vores skadeformular nu - så kontakter vores sundhedsfaglige team dig med uforpligtende rådgivning vedr. dine smerter og udfordringer. 

 


Få effektiv behandling med fysioterapi

Du kan pt. ikke bestille osteopati hos Kaiser Sport & Ortopædi. Vores osteopatiske behandlinger bygger på manuelle teknikker og søger ud fra en helhedsorienteret undersøgelse af dig, at genskabe mistet bevægelighed og stimulere kroppen til at helbrede sig selv. Osteopati er en specialiseret 'kandidatgrad' af fysioterapien og med den holistiske tilgang til analyse samt behandling er processen ofte fuld af stærke resultater og dybegående indsigt. Vores tilbud om osteopati faciliteres i KSOhuset i Holbæk og Slagelse af Min Osteopat. Der kan du stadig bestille tid. 
Er du i tvivl om hvorvidt osteopati er den rette behandlingsform for din smerte, så udfyld formularen herunder og bliv kontaktet af vores sunhedsfaglige team.
Priser | Osteopati 
  • Første behandling á 60 min.: DKK 900
  • Efterfølgende behandlinger á 30 min.: DKK 450

NB: Ovenstående priser er gældende for KSOhuset i Brønshøj. Vores tilbud om osteopati faciliteres i KSOhuset i Holbæk og Slagelse af Min Osteopat. Bestil tid her.

Book pr. telefon

Ring på +45 3828 6989 i hverdage mellem 09-15. Udenfor telefontid efterlad venligst dit navn og nummer, så ringer vi igen.

Book via skadeformular

Få rådgivning vedr. din skade og hjælp til booking via vores skadeformular. Udfyld formular her

Book online

Du kan book online via vores bookingplatform Complimenta:

Brønshøj

Holbæk

Horsens

Lyngby

Slagelse

Viborg

Kontakt +45 38 28 69 89

Information vedr- priser og tidsbestilling.

Kontakt +45 38 28 69 89

Information vedr. priser og tidsbestilling.

Øvrige behandlingstilbud.

I Kaiser Sport & Ortopædi tilbyder vi også behandlingsformer som ortopædiske indlæg, fysioterapi, massage, Fysioterapeutiske 3D-løbestilsanalyser og vi har tilknyttet kostvejledere og løbecoaches.

Udfyld vores skadeformular og kickstart din vej tilbage til topform i dag. 

Brug 1-2 minutter på at udfylde vores skadeformular herunder - så kontakter vores sundhedsfaglige team dig med uforpligtende rådgivning vedr. dine udfordringer og behandlingsmuligheder.

Osteopati hos Kaiser Sport & Ortopædi

 

Osteopati er behandling af muskler, led og bindevæv. Men til forskel fra andre behandlingsformer fokuserer vi også på behandling af organsystemet og nervesystemet. Derigennem forsøger vi at få en positiv indflydelse på bla. fordøjelsen, det hormonelle system og kroppens evne til at udskille affaldsstoffer. Spændinger i og omkring organer har ofte direkte eller indirekte relationer til smerter og ubalancer eller låsninger i ryg og nakke.

Kontakt +45 38 28 69 89

Velkommen til klinikken hos Kaiser Sport & Ortopædi.

klinik-gif-kso