KSO TEAMS

DIN OFFICIELLE ORTOPÆDISKE

INDLÆGSPARTNER

FAGLIGHED PÅ TVÆRS AF BRANCHEN

KSO-LOGO-KSO

PROCESSEN I KSO - VELKOMMEN TIL

  

Velkommen i Kaiser Sport & Ortopædi - vi tager imod jeres henvisninger i vores lounge, hvor den tilknyttede personlige fysioterapeut tager imod dem. 

Den forestående behandling er konstrueret af 2 omgange.

1. gang vi møder klienten er til en måloptagning og analyse - her 3D scanner vi dynamisk og statisk (red. RS-SCAN), tester mobilitet og styrke/- koordination. Herfter gennemgår vi indlæggets funktion og forklarer vores hensigter med behandlingen. I KSO er kompliance og gensidig tilid alpha omega.

2. gang vi møder klienten er til udlevering - her tilpasser fysioterapeuten indlægget til fodtøjet (red. tag et bredt udvalg med) og sikrer os at den biomekaniske og anatomiske komfort/pasform samt bevægelse er optimal. 
  
Klienten sendes hjem og skal igang med indlægget - det er altid muligt at få rettet på indlægget. Vi tager os tiden til at perfektionere produktet.

DYNAMISKE INDIVIDUELLE ORTOPÆDISKE INDLÆG FRA KSO

   

Et ortopædisk indlæg er et bæredygtigt træningsredskab, der kan variere den biomekaniske og sensoriske belastningen til kundens/vævets individuelle behov. 1:1 arkitekturen på vores indlæg, gør det muligt at aktivere inaktiv muskulatur og aflaste overaktiv muskulatur. Derudover arbejder vi også med aktiveringen af proprioception gennem det individuelle materiale valg - på klinikke arbejder vi med EVA (red. specialiseret skumtype), hvor vi kan variere densitet/shore og bevægelighed.  

  

Vores indlæg bliver konstrueret på vores egne værksteder og alt bliver lavet i hånden udfra vores scanninger, test og analyser. Forløbet mellem behandler, patient og KSO bliver løbende opdateret, da KSO sørger for et skriv vedr. de processer og konstruktioner, der er udført i indlægget. 

ezgif.com-gif-maker

BOOKINGSYSTEM

KAISER SPORT GÅ- OG LØBESKO

 

I vores KSOløbetest og KSOgåanalyse bruger vi gennemsnitligt 40-45 minutter på vores kunder. I det tidsrum leverer vi en optimal og gennemarbejdet 1:1 analyse af kunden samt kundens behov. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og finder altid, sammen med kunden, det bedste individuelle match. Vores butikspersonale er specialuddannet gennem KSO ACADEMY, som er et dydbegående program over 4 kurser anført af vores fysioterapeutiske innovation hold.

  

Vores analyser består af manuelle test, dynamiske test, anatomisk 3D pasformsscanning samt en bevæge-analyse på løbebånd. Derudover arbejder vores personale også med The Minimalistic Index, som sikre os, at vi følger forskningens Golden Standard ift. Individual footwear fitting. 

indlæg, ortopædiske indlæg, henvisning, smerter, kso teams