KSO Teams

Din samarbejdspartner for håndlavede ortopædiske indlæg & funktionelt fodtøj.

Falighed på tværs af branchen

KSO Teams

Din samarbejdspartner for håndlavede ortopædiske indlæg & funktionelt fodtøj.

Falighed på tværs af branchen

Koncept KSO Teams. KSO Teams er et samarbejdskoncept, der fungerer som en tværfaglig aftale mellem uafhængige forhandlere af sundhedsfaglig behandling og Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) som indlægsproducent og specialbutik for funktionelt fodtøj.

Har dine kliententer/patienter behov for et ortopædisk indlæg i forbindelse med et behandlingsforløb, så kan KSOs produktionsapperat assistere med håndlavede ortopædiske indlæg. Har dine patienter/klienter brug for ekspertrådgivning i køb og valg af 'det rigtige' funktionelle fodtøj, så kan vores butiksfunktion bistå med både faglig ekspertise og bredt udvalg i løbesko, sportssko, hverdagssko samt vandresko. Læs mere om det praktiske forløb herunder.

Henvisning til ortopædiske indlæg & rådgivning vedr. skokøb

Det sker der, når du henviser din patient/klient til Kaiser Sport & Ortopædi

Når vi har oprettet en samarbejdsaftale, så er vi klar til at tage imod klienter/patienter (Herefter nævnt K/P) fra din klinik. Du skal blot oprette en henvisning i vores bookingsystem.

Herefter bliver din K/P kontaket af vores sundhedsfaglige team til en uforpligtende snak om hvorvidt et ortopædiske indlæg eller hvilket funktionelt fodtøj, der matcher det overordnede behandlingsforløb. Finder vi et match, så booker vi K/P ind på en af vores klinikker eller i en af vores butikker.

Den forestående behandling v. ortopædiske indlæg

Den forestående behandling v. funktionelt fodtøj

Bookingsystem

De originale håndlavede ortopædiske fra Kaiser Sport & Ortopædi. I afsnittet herunder kan du blive lidt klogere på produktionen af vores ortopædiske indlæg.

Læs mere om indlæg her

Dynamiske ortopædiske indlæg fra Kaiser Sport & Ortopædi

Et ortopædisk indlæg er et bæredygtigt træningsredskab, der kan variere den biomekaniske og sensoriske belastningen til kundens/vævets individuelle behov. 1:1 arkitekturen på vores indlæg, gør det muligt at aktivere inaktiv muskulatur og aflaste overaktiv muskulatur. Derudover arbejder vi også med aktiveringen af proprioception gennem det individuelle materiale valg - på klinikke arbejder vi med EVA (red. specialiseret skumtype), hvor vi kan variere densitet/shore og bevægelighed.  

Vores indlæg bliver konstrueret på vores egne værksteder og alt bliver lavet i hånden udfra vores scanninger, test og analyser. Forløbet mellem behandler, patient og KSO bliver løbende opdateret, da KSO sørger for et skriv vedr. de processer og konstruktioner, der er udført i indlægget. 

Rådgivning i løbesko og funktionelt fodtøj i Kaiser Sport & Ortopædi. Personalet i vores butiksmiljøer en blanding af erfarne branchefolk og fysioterapeutstuderende. Vores sortiment i sko er håndplukket ud fra biomekaniske aspekter i en sparringsprocess mellem vores skoeksperter i butikkerne og vores sundhedsfaglige personale på klinikkerne. På den måde sikrer vi en høj faglig kvalitetssikring i vores alsidige sortiment af både hverdagssko, vandresko og løbesko. I afsnittet herunder gør vi dig lidt klogere på konceptueringen af den rådgivning vi tilbyder ifbm. med køb af fodtøj i vores butiksmiljøer.

Læs mere om vores rådgivning

KSOløbetest & KSOgåanalyse

Med vores KSOløbetest og KSOgåanalyse bruger vi gennemsnitligt 40-45 minutter på vores kunder. I det tidsrum leverer vi en optimal og gennemarbejdet 1:1 analyse af kunden samt kundens behov. 

Vores rådgivning består af manuelle observationer, dynamiske test, anatomisk 3D-fodscanning samt en bevægeanalyse på løbebånd eller gangareal. Derudover arbejder vores personale også med The Minimalistic Index, som sikrer, at vi følger forskningens Golden Standard ift. Individual Footwear Fitting.

Info vedr. samarbejdsvilkår (Info kommer snart)