NYHED | VI ÅBNER NYT KSOhus | PÅ BILLEDET: EJERGRUPPEN

KAISER SPORT & ORTOPÆDI
OPFØRER NYT KSOhus I VIBORG
MARTS 2021

Dag
Time
Minut
Second

KAISER SPORT & ORTOPÆDI
OPFØRER NYT KSOhus I VIBORG
MARTS 2021

kso-partnergruppe-kaiser-sport-ortopaedi_1
NYHED
VI ÅBNER NYT KSOhus | PÅ BILLEDET: EJERGRUPPEN

HVEM ER VI?

Kaiser Sport & Ortopædi - i daglig tale KSO | Vi blev grundlagt i København i 1999. Med et afsæt i en rebelsk ånd og med ambitionen om at være mere end en traditionel konceptbutik udviklede vi den unikke hybrid bestående af et moderne butiksmiljø for løb, gang og indendørssport forenet med et topprofessionelt klinkunivers for fysioterapi, og produktion af ortopædiske indlæg. 

Vi er drevet af visionen om at blive hele Danmarks foretrukne forhandler af funktionelt fodtøj til det aktive liv - og være den førende udbyder af specialiseret sundhedsfaglig behandling med udgangspunkt i biomekanik.

Læs mere om vores formål og eksistensgrundlag her.

DET TILBYDER VI VIBORG

KSOhuset i Viborg forener et butiksmiljø og en klinik under samme tag. Når du besøger os vil du blive budt velkommen i et autentisk mijø båret af passionen for det aktive liv. Vi byder dig altid velkommen med en god kop kaffe og nærværende 1:1 rådgivning.


Butik: 

〉Løbesko | Læs om vores KSOløbetest

〉Gåsko | Læs om vores KSOgåanalyse

 

Klinik:

〉Ortopædiske indlæg

〉Fysioterapi

 

KAISER SPORT & ORTOPÆDI ÅBNER PÅ KENDT SPORTSADRESSE I VIBORG D. 4. MARTS 2021

Det er med stor glæde og spænding, at vi kan lancere nyheden om, at vi udvider Kaiser Sport & Ortopædi med et spritnyt KSOhus på Grønnegade 7 i Viborg. Vi åbner torsdag d. 04. marts. Dermed bliver KSOhuset i Viborg vores femte lokation i Danmark. 

Det er ingen tilfældighed at vi slår os ned i Viborg. Lær os lidt bedre at bedre at kende og find ud af hvad vi kan tilbyde Viborg.

Læs mere

Brooks Hyperion Tempo intervalløb, konkurrenceløb
Dag
Time
Minut
Second
Kaiser_logo_SAND_RGB

HVAD KAN VIBORGENSERNE SE FREM TIL?  

Med Kaiser Sport & Ortopædi, i daglig tale KSO, får Viborg glæde af et tværfagligt hus, der i ét og samme koncept forener et butiksmiljø for løb, gang, indendørssko og sportsbeklædning med et topprofessionelt klinik-univers for bl.a. fysioterapi og ortopædiske indlæg. Vel at mærke under samme tag. KSO betegner selv den unikke kombination af butik og klinik som et KSOhus

 

I 2020 lukkede byens tidligere løbespecialist, men nu får alle motionsglade og aktive viborgensere igen glæden af en lokal sportsbutik - ovenikøbet på samme adresse. Oven i hatten følger en klinik med over 20 års speciale i biomekanik, fødder, bevægelse og produktion af ortopædiske indlæg. Dermed differentierer KSO sig fra andre gode sportsbutikker, da KSO har specialiseret viden om fødder, fodtøj, sportsskader og forebyggelse heraf.

kso-viborg-kso
PARTNERGRUPPEN I KAISER SPORT & ORTOPÆDI
FRA VENSTRE: THOMAS CHRISTOFFERSEN, JAN STEINICKE, JANNICH MARKER
citat-kso-20

For Kaiser Sport & Ortopædi handler det ikke bare om at åbne nye afdelinger, men i ligeså høj grad at bidrage til det lokale handelsmiljø og sikre lokale kunder og klienter en nærværende, fagkompetent og autentisk oplevelse. Derfor forsøger vi altid at alliere os med lokale aktører, når vi ekspanderer vores virksomhed. Det er her, vi tror den største værdiskabelse ligger gemt - for os og for lokalmiljøet. Vi glæder os til at lære handelslivet og lokalmiljøet godt at kende.

Adm. direktør og Partner Jan Steinicke

KSO-viborg-min

SNEAK PEEK
3D-TEGNINGER AF KSOhuset I VIBORG

Indretningen af KSOhuset i Viborg tager udgangspunkt i vores kerneværdier nærvær, faglighed og passion. Derfor er det vigtig for os at skabe et autentisk miljø, der afspejler vores passion for en aktiv livsstil med udspring i løb og gang. KSOhuset indrettets bl.a. med et åbent lounge-område, et aflukket testlab med løbebånd, kliniklokaler i kælderetagen og små båse til betjening af kunder i butiksområdet. Vi forsøger at skabe et miljø, der er åbent og inkluerende, men samtidig kan facilitere de intime rammer hvor vi med 1:1 rådgivning, nærvær og faglig fordybelse kan skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster.