Kaiser Sport & Ortopædi åbner nyt KSOhus i hjertet af Odense.

Læs med herunder og få alt det bedste fra åbningen af KSOhuset i Odense.

Odense_Logo
Dag
Time
Minut
Second

Når vi åbner fredag 30.09.22 kan lokale og handlende i Odense opleve et nyt og spændende forretningskoncept inden for sport og livsstil

 

Det bliver i Gråbrødrepassagen 9, at vi åbner vores syvende afdeling i Danmark. Det særlige ved et KSOhus er vores unikke kombination bestående af et butiksmiljø med løbesko, vandresko og sportsbeklædning, som er sammenflettet med vores topprofessionelle klinikunivers med fysioterapi og håndlavet ortopædiske indlæg – vel at mærke under samme tag.

 

Vi kalder selv denne hybrid mellem butik og klinik for et KSOhus, hvor vi stræber efter at samle branchens bedste fagkompetencer i et tværfagligt rum, der skal hjælpe dig med funktionelt fodtøj og sundhedsfaglig behandling. Alt sammen er med formålet om at tilskynde et aktivt liv med løb, gang og bevægelse for dig - træn godt. Lev stærkt. 

Odense Kaiser Sport & Ortopædi - Odense løbesko, gåsko og hverdagssko
Jan (CEO & partner) og Brian (Butiksleder)
Glæden er allerede at finde i KSOhuset i Odense

Vi kommer til Odense

 

Nu får alle motionsglade og aktive i Odense, og på Fyn, glæde af en ny lokal konceptbutik med tidens populære sportsmærker som Asics, Brooks, Fusion, Cep, Garmin, Hoka, New Balance, Saysky og mange flere. Samtidig følger vores topspecialiseret klinik med, hvor vi har over 20 års speciale i fødder, bevægelse, fysioterapi og produktion af håndlavede ortopædiske indlæg. Det er netop vores høje sundhedsfaglige viden og skadesforebyggende rådgivning i fodtøj, som vi er kendt for i brede motionskredse. Om den forestående åbning på Fyn udtaler vores partner og CEO, Jan Steinicke: Vi har sat et stærkt  team, båret på skuldrene af lokale kræfter, både i butikken og på klinikken. Nu ser vi frem til at blive en aktiv del af bylivet i Odense."

 

Vores nye butiksleder, Brian Hansen, tilføjer: Vores koncept med 1:1 rådgivning og grundige analysetilgang giver os mulighed for, at vi kan fordybe os i hver enkelts behov med den nødvendige tid til rådighed. Om det er løbesko eller vandresko vi rådgiver i, så handler det i høj grad om, at vi har tid til at lære og forstå de udfordringer, behov og ønsker mennesket foran os står med”. 

 

Hos os varer en typisk ekspedition 45 minutter, hvor en biomekanisk screening, 3D-fodscanning og praktisk test af sko altid indgår som en fast del af vores rådgivning til dig - uanset om det er hverdagssko, løbesko eller vandresko, som du er på udkig efter. Det gør vi, så vi er sikre på, at du kommer hjem med de helt rigtige sko. Det er både muligt for dig at booke tid på forhånd eller komme spontant forbi til en drop-in tid.

Derfor er Odense et strategisk kardinalpunkt i vores KSO10-vækstplan

Med åbningen af KSOhuset i Odense cementerer vi vores ekspansion på det danske marked. ”Med en central placering på danmarkskortet øger vi vores kendskabsgrad i markedet”  tilføjer Jan Steinicke og fortsætter: ”Odense er kendt for sport og kultur med bl.a. HC Andersen Marathon.  Samtidig er byens handelsliv i en pulserende udvikling. Det er meget attraktivt, for en virksomhed som vores, at være tilstede her ”

 

I 2020 lancerede vi en ambitiøs vækststrategi, der de kommende år skal transformere os til en landsdækkende institution med 10 KSOhuse fordelt i hele Danmark. Vores KSOhus i Odense bliver det syvende i rækken, der ydermere tæller Brønshøj, Holbæk, Horsens, Kongens Lyngby, Slagelse og Viborg.

Odense Kaiser Sport & Ortopædi - Odense løbesko
Kaiser Sport & Ortopædi, Odense
KSO-teamet Odense er spændte og klar

Det tilbyder vi i Kaiser Sport & Ortopædi