Puma Speed 600 V2 dame

Style:
193103-003
VELEGNET TIL: Træning
LØBESTIL: Neutral
DROP:8 mm
VÆGT: 295 gram
STACK HEIGHT:-

Puma Speed 600 V2 til damer er med 295 gram en let og komfortabel sko - velegnet til den daglige træning. Skoen er udstyret med innovative teknologier og har øget affjedring, holdbarhed og fremdrift.

Læs mere...
DKK 1.300

OM SKOEN

Puma Speed 600 V2 til damer er med 295 gram en let og komfortabel løbesko - velegnet til den daglige træning. Løbeskoen er udstyret med innovative teknologier og har øget affjedring, holdbarhed og fremdrift.

DINE FORDELE

NRGY skum-mellemsål for god affjedring fra hæl til tå

IGNITE skummellemsål for øget støtte og stabiliseringd

PROPLATE propulsionsplade for hurtigere skridtafvikling

SPEEDTRACTION ydersål for øget holdbarhed og fremdrift

PASFORM

Normal i størrelsen

Fleksibel overdel

Fast hælkappe

SPECIFIKATIONER

VELEGNET TIL: Træning
LØBESTIL: Neutral
DROP:8 mm
VÆGT: 295 gram
STACK HEIGHT:-

Tekniske specifikationer
KønDame
FarvePink
MærkePuma
Hældrop8 mm
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Puma Speed 600 V2 dame
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.