Samarbejdsaftaler

Vi har god erfaring med at samarbejde med virksomheder og klubber, - tøv ikke med at kontakte os, hvis det lyder interessant.  

Alle er velkomne
Alle er velkomne til at henvende sig for nærmere samtale omkring et samarbejde, ingen er for små eller store. For os handler det nemlig ikke om, at en klub skal have over 500 medlemmer og gennemføre min. fem motionsløb om året. Eller en virksomhed skal have over 1000 medarbejdere og indeholde en løbeklub med 3 ugentlige træninger.
 
Win-win
I Kaiser Sport og Ortopædi lægger vi vægt på et professionelt samarbejde, hvor begge parter føler, at de får noget ud af det. Vi samarbejder med klubber og virksomheder, fordi vi gerne vil eksponeres sammen med de pågældende partnere, og fordi vi samtidig gerne vil hjælpe jeres medarbejdere/medlemmer til at få et bedre løb, motivere dem til at træne, have det rigtige udstyr på og gennemføre en række arrangementer – både på mudrede skovstier eller i butikken på vores løbebånd.
 
Firma- og klubtøj 
Kaiser Sport og Ortopædi leverer tøj til mange klubber og virksomheder, og vi sætter en ære i at kunne matche pris og kvalitet. Alt vores tøj er af højeste kvalitet. Vi giver gerne et attraktivt og godt tilbud på firma- eller klubtøj med eller uden tryk. Vi lægger mange kræfter i at finde det helt rigtige sortiment til opgaven således, at pris, leveringsfrist og anvendelighed hænger sammen med jeres behov.
 
 
Skræddersyet arrangement
Er I interesseret i et skræddersyet arrangement med jeres kollegaer, den lokale klub eller andre interessegrupper? Kaiser Sport og Ortopædi kan skræddersy arrangementet til alle niveauer og ønsker. Vi kræver blot, at I er ca. 30 deltagere.
 
Et arrangement kan spænde fra foredrag om løb og skader eller fysiske udfordringer med løbeteknisk træning, intervalløb, Natural Running, trailløb på de mudrede skovstier til test af udstyr, fx pandelamper, rygsække, sko m.m. til trailløb. Kun fantasien sætter grænser, og vi hjælper meget gerne med at udvikle og optimere efter jeres ønsker. Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud!
 

Interesseret i samarbejde?
I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I er interesseret i et samarbejde. Send en mail til Hjarl Kallesøe på hjarl@kaisersport.dk eller ring på tlf. 28 51 44 76
.
  Vi arbejder bl.a. sammen med følgende klubber og virksomheder:
 

AP Pension

 
 

FYS Metropol

 

Frederiksberg IF

 

Hvidovre Atletik og Motion

 
 

Hærens Officersskoles Idrætsforening

 
 

Flyvevåbnets Officersskole

 
 

Kirke Hyllinge Idrætsforening

 
 

LEO Pharma

 
 

Nykredit Asset Management

 
 

PFA pension

 
 

PwC Danmark

 
 

ride4fun

 
 

/tri club denmark

 
 

Sports Store

 
Avis  


 


Mange klubber og virksomheder henvender sig for at få ens, fedt løbetøj til eksempelvis DHL-stafetten. Foto: Sparta