KAISER SPORT & ORTOPÆDI
ERHVERV

Vi tilbyder løsninger indenfor sportstøj, sportssko, tryk og brodering, sundhedsfaglig behandling, rabataftaler og events til bl.a. klubber, virksomheder og efterskoler. 

Jacob Gliese, External Sales Manager, Kaiser Sport & Ortopædi

VELKOMMEN TIL KSO ERHVERV

Mit navn er Jacob og det er mig, der varetager den nære relation i samarbejdet, som vores klub- og virksomhedssamarbejdsaftaler tager sit udspring i.

Her på siden kan du udforske Kaiser Sport & Ortopædi og de skræddersyet løsninger, vi tilbyder inden for klub- efterskole- og virksomhedssalg. Du bliver også præsenteret for nogle af vores nuværende samarbejdspartnere og hvordan deres oplevelser og erfaring er med Kaiser Sport & Ortopædi Erhverv.

NÆRVÆR

FAGLIGHED

PASSION

SIDEN 1999

Når et samarbejde skal bygge på nærvær, faglighed og passion

Kaiser Sport & Ortopædi er et tværfagligt hus, der rummer en unik sammensmeltning bestående af en klinik for ortopædiske indlæg, fysioterapuetisk- og osteopatisk skadesbehandling og en konceptbutik for løb, gang og indoorsport. Vi kalder vores virksomhed for et hus, fordi vores organisation bygger på en familiær ånd, blandt vores medarbejdere, som afspejler måden hvorpå vi byder venner, samarbejdspartnere, kunder og klienter i huset velkommen. 

KLUBBER

Om du vil designe din klubs spritnye klubsæt, have tryk og broderi eller blot er på udkig efter et helt traditonelt klubsæt til en fordelagtig pris, så kan vi hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at levere klubtøj med tryk og brodering med fokus på høj kvalitet, god service, funktionelt og lækkert design til klubber og foreninger. Vi har stor ekspertise i at koble din klub sammen med lige præcis den leverandør, der kan imødekomme dine individuelle ønsker. Vi forstår, at din klub er unik, og vi sætter en ære i at facilitere kontakten mellem din klub og leverandør. Vi er "din mand i felten" og hjælper dig således, at dine præferencner til pris, kvalitet og funktionalitet opfyldes. Udover dette tilbyder vi også din klub muligheden for, at designe sit helt eget unikke klubsæt, hvor der sparres med kreative grafiske designere indtil drømmeresultatet opnås. Vi leverer T-shirts, løbetøj, triatlontøj, cykeltøj og holdsport-tøj herunder til fodbold, håndbold, etc. 

DET SIGER KLUBBERNE

Vi støtter den næste generation af aktive unge og voksne danskere

I Kaiser Sport & Ortopædi brænder vi for at støtte den næste generation af unge og voksne  motionister, sportsfolk og atleter. Derfor er vi glade og stolte af vores samarbejdsaftaler med nogle af Danmarks førende idrætsefterskoler.

NÆRVÆR

FAGLIGHED

PASSION

SIDEN 1999

EFTERSKOLER

Hos Kaiser Sport & Ortopædi kan vi kombinere alt fra sko- og tøjpakker med tryk og logo til online lærerseminarer i skadesforbyggende træning. Vi møder jer gerne på jeres skole med workshops, foredrag, træning og shopping.

Vi har dygtiggjort os i at levere tøjpakker til efterskoler med tryk og brodering. Vi har høj fokus på kvalitet, god service, funktionelt og lækkert design. Vi har stor erfaring med at koble din efterskole sammen med lige præcis den leverandør, der kan imødekomme din skoles individuelle ønsker. Vi forstår din skole er unik og vi sætter en ære i at facilitere kontakten mellem din skole og leverandør. Vi er "din mand i felten" og hjælper dig således, at dine præferencner til pris, kvalitet og funktionalitet opfyldes. Udover dette tilbyder vi også din skole muligheden for, at designe sit helt eget unikke klubsæt, hvor der sparres med kreative grafiske designere indtil drømmeresultatet opnås. Vi leverer overdele og underdele efter ønske og vi har specialiseret os i at sammensætte tøj- og skokollektioner til fx. løbelinjer, holdboldlinjer, fodboldlinjer, danselinjer og adventure/outdoor.

Kaiser Sport & Ortopædi har igennem mange sæsoner leveret løbepakker og foretaget løbetest og rådgivning hos Hjemly Idrætsefterskoles løbelinje Runners High.

DET SIGER SKOLERNE

NÆRVÆR

FAGLIGHED

PASSION

SIDEN 1999

Fra gear og DHL-stafet til sunde arbejdsstillinger på kontoreret

Om du ønsker at synligøre din virksomhed med logo og slogans på sportsbeklædning og uniformer - eller du har  et ønske om, at tilknytte en sportsmassør eller fysioterapuet til din arbejdsplads, så kan vi rådgive og hjælpe dig.

VIRKSOMHEDER

Hos Kaiser Sport & Ortopædi har vi en lang tradition for at klæde virksomheder på med custom-made tøjpakker med tryk og logo til sociale begivenheder og beklædning til arbejdsbrug.

Vi har specialiseret os i at levere tøjpakker med tryk og brodering til virksomheder. Vi har altid fokus på høj kvalitet, funktionelt og lækkert design og hurtig levering. Vi har stor ekspertise i at matche din virksomhed med lige præcis den leverandør, der kan imødekomme din virksomheds individuelle behov og ønsker. Vi forstår at din virksomhed er unik og vi sætter en ære i at agere bindeled mellem din virksomhed og leverandør. Vi er "din mand i felten" og hjælper dig, således dine præferencer til pris, kvalitet og funktionalitet opfyldes. Udover dette tilbyder vi også din virksomhed mulighed for, at få tilknyttet en sportsmassør, kostvejleder, fysioterapuet m.m. 

Kaiser Sport & Ortopædi formidler samarbejdet mellem Craft Sportswear og Albertros Travel advendture-afdelingen. På billedet ses Jacob Gliese, KSO, og Rune Nordtoft, Albertros Maraton Adventures 

DET SIGER VIRKSOMHEDERNE

KONTAKT

Har du spørgsmål så udfyld kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig snarest. 

Venlig Hilsen 

Jacob Gliese

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD