KSOerhverv

KLUBSALG
OG SALG TIL
ERHVERV

KLUBSALG
OG SALG TIL ERHVERV

KAISER SPORT & ORTOPÆDI

UDFYLD B2B-
FORMULAR 
- Udfyld felterne nedenfor og vi vender tilbage

UDFYLD B2B-FORMULAR HERUNDER:

KAISER SPORT & ORTOPÆDI ERHVERV

Velkommen til KSO ERHVERV. Mit navn er Jacob og det er mig, der varetager den nære relation i samarbejdet, som vores klub- og virksomhedssamarbejdsaftaler tager sit udspring i. 

Her på siden kan du udforske Kaiser Sport & Ortopædi og de skræddersyet løsninger, vi tilbyder inden for klub- efterskole- og virksomhedssalg. Du bliver også præsenteret for nogle af vores nuværende samarbejdspartnere og hvordan deres oplevelser og erfaring er med Kaiser Sport & Ortopædi Erhverv.

KLUBAFTALER

Om du vil designe din klubs spritnye klubsæt, have tryk og broderi eller blot er på udkig efter et helt traditonelt klubsæt til en fordelagtig pris, så kan vi hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at levere klubtøj med tryk og brodering med fokus på høj kvalitet, god service, funktionelt og lækkert design til klubber og foreninger. Vi har stor ekspertise i at koble din klub sammen med lige præcis den leverandør, der kan imødekomme dine individuelle ønsker. Vi forstår, at din klub er unik, og vi sætter en ære i at facilitere kontakten mellem din klub og leverandør. Vi er "din mand i felten" og hjælper dig således, at dine præferencner til pris, kvalitet og funktionalitet opfyldes. Udover dette tilbyder vi også din klub muligheden for, at designe sit helt eget unikke klubsæt, hvor der sparres med kreative grafiske designere indtil drømmeresultatet opnås. Vi leverer T-shirts, løbetøj, triatlontøj, cykeltøj og holdsport-tøj herunder til fodbold, håndbold, etc.

DET SIGER VORES SAMARBEJDSPARTNERE

EFTERSKOLE-AFTALER

Hos Kaiser Sport & Ortopædi kan vi kombinere alt fra sko- og tøjpakker med tryk og logo til online lærerseminarer i skadesforbyggende træning. Vi møder jer gerne på jeres efterskole med workshops, foredrag, træning og shopping.

Vi har dygtiggjort os i at levere tøjpakker til efterskoler med tryk og brodering. Vi har høj fokus på kvalitet, god service, funktionelt og lækkert design. Vi har stor erfaring med at koble din efterskole sammen med lige præcis den leverandør, der kan imødekomme din skoles individuelle ønsker. Vi forstår din skole er unik og vi sætter en ære i at facilitere kontakten mellem din skole og leverandør. Vi er "din mand i felten" og hjælper dig således, at dine præferencner til pris, kvalitet og funktionalitet opfyldes. Udover dette tilbyder vi også din skole muligheden for, at designe sit helt eget unikke klubsæt, hvor der sparres med kreative grafiske designere indtil drømmeresultatet opnås. Vi leverer overdele og underdele efter ønske og vi har specialiseret os i at sammensætte tøj- og skokollektioner til fx. løbelinjer, holdboldlinjer, fodboldlinjer, danselinjer og adventure/outdoor.

DET SIGER VORES SAMARBEJDSPARTNERE

VIRKSOMHEDSAFTALER

VIRKSOMHEDS-AFTALER

Hos Kaiser Sport & Ortopædi har vi en lang tradition for at klæde virksomheder på med custom-made tøjpakker med tryk og logo til sociale begivenheder og beklædning til arbejdsbrug.

Vi har specialiseret os i at levere tøjpakker med tryk og brodering til virksomheder. Vi har altid fokus på høj kvalitet, funktionelt og lækkert design og hurtig levering. Vi har stor ekspertise i at matche din virksomhed med lige præcis den leverandør, der kan imødekomme din virksomheds individuelle behov og ønsker. Vi forstår at din virksomhed er unik og vi sætter en ære i at agere bindeled mellem din virksomhed og leverandør. Vi er "din mand i felten" og hjælper dig, således dine præferencer til pris, kvalitet og funktionalitet opfyldes. Udover dette tilbyder vi også din virksomhed mulighed for, at få tilknyttet en sportsmassør, kostvejleder, fysioterapuet m.m. 

SUNHEDSFAGLIG SPARRING & RÅDGIVNING

Med en sunhedsfaglig virksomhedsordning kan din virksomhed bidrage aktivt til dine medarbejderes sundhed og work-life-balance, og opnå større tilfredshed, mindre sygefravær og højere produktivitet.

Kropsligt nærvær er afgørende for en sund, smertefri hverdag. Gennem mere end 20 år har vi specialiseret os i at hjælpe og behandle aktive på arbejdsmarkedet til en smertefri hverdag i harmoni med bevægeapperatet. 

Nærvær, faglighed og passion er nøglesten i vores kerneværdier, og derfor kan vi tilbyde en målrettet virksomhedsordning, der stiller skarpt på at løfte sundheden og trivslen på lige netop din arbejdsplads.

DET SIGER VORES SAMARBEJDSPARTNERE

UDFYLD B2B-
FORMULAR 
- Udfyld felterne nedenfor og vi vender tilbage

UDFYLD B2B-FORMULAR HERUNDER: