BLACKOUT RUN 2020

DISCLAIMER : GPS-UR ER IKKE TILLADT

Saucony BLACKOUT RUN er designet til at udfordre hverdagsløberne på tværs af køn, alder og niveau til at lade GPS-uret gå i sort og løbe på følelsen - og samtidig løbe med om sejren. Udover selve løbet byder vi på gode vibes, grillparty og et artilleri af fede lodtrækningspræmier.
BLACKOUT RUN KONCPETET


GÆT DIN SLUTTID OG VIND

Saucony BLACKOUT RUN er et løb på 2 km hvor GPS-ur, stopur eller smartphone apps ikke er tilladt. Før løbet skal alle deltagere gætte på deres sluttid. Den der kommer tættest på at gætte sin sluttid vinder BLACKOUT RUN. Alle løbere bliver udstyret med en chip og løber på en opmålt rute med start og mål samme sted. Tør du lade de teknologiske hjælpemidler gå i sort og løbe frit? Så tilmeld dig og dit crew i dag!
*|END:WEB_VIDEO|*


Brønshøj Edition


Dato: 21.01.20
Antal pladser: 100
Kom med til BLACKOUT RUN med start og mål ved KSO-huset i Brønshøj. Vi starter kl. 17.00 med udlån af testsko fra den eksklusive BLACKOUT RUN-kollektion. Herfra tager aften fart med fælles opvarmning, selve løbet, grillparty og et artilleri af gode vibes og fede lodtrækningspræmier til en samlet værdi af ca. DKK 18.000. Hovedpræmien er et gavekort til en Club La Santa til en værdi á DKK 5000. Læs mere om løbet - og tilmeld dig selv og dine venner mens der stadig er ledige billetter.

Slagelse Edition


Dato: 22.01.20
Antal pladser: 100
Kom med til BLACKOUT RUN med start og mål ved KSO-huset i Slagelse. Vi starter kl. 17.00 med udlån af testsko fra den eksklusive BLACKOUT RUN-kollektion. Herfra tager aften fart med fælles opvarmning, selve løbet, grillparty og et artilleri af gode vibes og fede lodtrækningspræmier til en samlet værdi af ca. DKK 18.000. Hovedpræmien er et gavekort til en Cub La Santa til en værdi á DKK 5000. Læs mere om løbet - og tilmeld dig selv og dine venner mens der stadig er ledige billetter.

Horsens Edition


Dato: 23.01.20
Antal pladser: 100
Kom med til BLACKOUT RUN med start og mål ved KSO-huset i Horsens. Vi starter kl. 17.00 med udlån af testsko fra den eksklusive BLACKOUT RUN-kollektion. Herfra tager aften fart med fælles opvarmning, selve løbet, grillparty og et artilleri af gode vibes og fede lodtrækningspræmier til en samlet værdi af ca. DKK 18.000. Hovedpræmien er et gavekort til en Club La Santa til en værdi á DKK 5000. Læs mere om løbet - og tilmeld dig selv og dine venner mens der stadig er ledige billetter.

Præmier


Efter løbets afslutning kåres vinderen og fejres med et par valgfri Saucony BLACKOUT RUN-løbesko. Alle deltagere er også med i lodtrækning om en masse andre fede præmier til samlet værdi, over alle 3 løb, á ca DKK 60.000! Hovedpræmien er et gavekort til Club La Santa Sport, som trækkes på tværs af de 3 løb. Til hvert enkel løb er der præmier for lige godt DKK 18.000. Du kan bl.a. vinde følgende:

Gavekort til Club La Santa

Vind et gavekort til det populære resort Club La Santa Sport til en værdi á DKK 5000.

Saucony løbetøj

Lækkert løbetøj fra Saucony - alt fra løbetights til jakker.

3D-løbestilsanalyse X fysioterapi

Vi udlodder et gavekort til en komplet 3D-løbestilsanalyse inkl. 90 min. med en fysioterapeut. Værdi DKK 1300.

Individuelt designet ortopædiske fodindlæg

Vind et par ortopædiske indlæg til en værdi á optil DKK 2200.

Løbesko

Saucony løbesko fra Blackout-kollektionen.
SHOP BLACKOUT STYLES