Køb Saucony Guide ISO 2 til dame og herre på kaisersport.dk med fri fragt og 365 dages retur

Saucony Guide ISO 2 mixer stabilitet og komfort i et stilsikkert design


Med et duset farvevalg i grøn og blå er disse stabilitetsløbesko, fra Sauconys Linear Shade kollektion, ligeså stilsikre, som de er funktionelle. Guide ISO 2 er en af markedets letteste mængdetræningssko og modellen rækker ud efter løbere med mild til moderat overpronation.
Individuel support og makismal støddæmpning


Med den innovative FORMFIT-teknologi får dine fødder de optimale rammer for, at øge kroppens naturlige støddæmpning i kampen mod unødige hårde belastninger og stød.

Det naturlige flow i fodafvikligen, som FORMFIT sikrer, styrkes af Sauconys EVERUN-stødæmpningsmateriale, der i år har fået tilføjet 2mm ekstra skum. Alt sammen for at sikre dig maksimal stødabsorbering.

Køb Saucony GUIDE ISO 2 til dame og herre på kaisersport.dk med fri fragt

Her er teknologien, der sikrer dig øget komfort og en individuelt tilpasset pasform


Skoens overdelsmateriale er lavet i den anerkendte ISOFIT-teknologiserie. ISOFIT fungerer som et "sok-inspireret" indhop, der sidder tæt til foden. Sammen med et specialdesignet snøresystem opnår du en smooth og tilpasset pasform.
 
I vores test af Saucony løbesko med ISOFIT oplever vi, at elasticiteten i skoenes overdel er øget, således at skoen tilpasser sig en større række af fødder. Der er minimalt med stafferinger i overdelen og det betyder, at løbere med knyster (hallux valgus) og en bred forfod opnår en bedre pasform.
 
Det skaber rummelige rammer for føddernes naturlige form og nedsætter samtidig risikoen for fødder der "sover" eller bliver ømme. Den øgede komfort er med til at skabe løbeglæde kilometer efter kilometer.

Er Saucony Guide ISO 2 en løbesko for mig?


Ja, hvis du søger en stabilitetsløbesko mod mild til moderat overpronation, der sikrer dig en blød landing og et fjedrende afsæt.

Med et 8 mm drop indbyder løbeskoen til let tempoløb, hvor du typisk vil søge, at lande lidt længere fremme på forfoden. EVERRUN-støddæmpningsmaterialet gør også skoen velegnet til de rolige joggeture og den lange tur i weekenden.

Vil du teste Saucony Guide ISO 2 på løbebånd? Vi er klar med nærværende, faglig og passioneret 1:1 rådgivning


Husk du altid kan teste skoen i en af vores Kaiser Sport og Ortopædi-afdelinger. Book en tid eller kom spontant forbi til vores gratis "Kaiser" løbetest. Læs mere om hvordan vi tester dig her.