Saucony Hurricane ISO 5 herre

Style:
Har du brug for stabilitet, men ønsker du ikke at gå på kompromis med komfort og stødabsorbering. Så er Hurricane ISO 5 bestemt et nærmere kig værd.

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / Saucony Hurricane ISO 5 herre



Om Saucony Hurricane ISO 5

Har du brug for stabilitet, men ønsker du ikke at gå på kompromis med komfort og stødabsorbering. Så er Hurricane ISO 5 bestemt et nærmere kig værd. Stabilitetsløbeskoen kommer med en fuldlængde EVERRUN-mellemsål, der sikrer dig optimal stødabsorbering igennem hele din skridtafvikling. Med den lette, åndbare og sokinspiereret ISOFIT-overdel får du en snøreløsning, der øger pasformen og sikrer dig løbeglæde i hvert skridt. Modellen er især god til de rolige joggeture eller den lange søndagstur.

Skoens pasform

• Normal i størrelsen

• Blød og rummelig

• Fast hælkappe

Dine fordele med denne sko

• EVERRUN-mellemsål for optimal støddæmpning

• ISOFIT-overdel for ultimativ pasform

• Pronationskilde for øget stabilitet


Tekniske specifikationer

 

Original og rendyrket tilgang til komfort og energi

Skotype : stabilitet : mængdetræning

Med en fuldlængde EVERUN-mellemsål og ISOFIT-teknologiens soklignende pasform sikres du maksimal komfort, stødabsorbering og støtte på din løbetur. I Kaiser Sport og Ortopædi pryder Hurricane ISO 5 skovæggen med kontroversielle pronationskile, som stikker af fra det normale, i en tid hvor holistisk og dynamiske støtte trækker overskrifterne når snakken går på stabilitetssko.

"Orkanen" er heldigvis ligeglad og brager afsted - til stor værdi for løbere med ekstra hang til støtte, styring og support. Vi oplever faktisk, at skoen har en kæmpe berettigelse på et marked, der synes at udfase stabilitetssko med den klassiske pronationskile.

SHOP NU

Hurricane ISO 5 forener struktur og komfort

Saucony Hurricane ISO 5 henvender sig til løberen, der overpronerer og har brug for styring for at undgå unødig belastning på knæ, hofte og ryg.

Vores første løbetests af Hurricane-skoen viser, at skoen yder en optimal støtte til løberen med mild til moderat overpronation. Vores feedback fra de løbere vi har testet på løbebånd går på, at skoen formår at levere en fast fornemmelse omkring foden uden at virke stiv og tung.

Dette forhold kan bl.a. skyldes en kombination af den bløde EVERRUN-mellemsål, der løber igennem hele sålen og sikrer et blødt rul igennem hele skridtafviklingen. Med det sokinspireret ISOFIT-snøresystem smyger skoens overdel sig til foden og leverer en tæt og behagelig pasform. Herved formår Saucony at forene de strukturelle rammer med en blød komfort.

SHOP HER

Prøv Saucony Hurricane på løbebånd i en af vores KSO-afdelinger

KAISER løbetest

Tid til nye løbesko? Måske et par Saucony Hurricane ISO 5-løbesko har vakt din interesse? Få svar på om skoen passer til din løbestil ved, at booke en tid til vores KAISER løbetest i Brønshøj, Slagelse eller Horsens.

BOOK TID HER

Det siger kunderne


YouTube link