Saucony Redeemer ISO herre

Style:
99992771
Redeemer ISO er Sauconys mest stabile sko, men trods den gode stabilitet er det lykkedes Saucony at lave en sko, der er fleksibel og giver en naturlig afvikling under løb. Løbeskoen er til løberen med kraftig overpronation.
 < Læs mere...
Redeemer ISO er Sauconys mest stabile sko, men trods den gode stabilitet er det lykkedes Saucony at lave en sko, der er fleksibel og giver en naturlig afvikling under løb. Løbeskoen er til løberen med kraftig overpronation.
 
Mellemsålen er lavet i Sauconys mest støddæmpende materiale PWRGRID+, hvilket betyder, at skoen hører til blandt de mest støddæmpende sko på markedet. Skoen er desuden udstyret med Sauconys nye innovative overdel, ISOFIT, som har en unik egenskab til at tilpasse sig foden hele vejen igennem løbsafviklingen. ISOFIT-overdelen sikrer en dynamisk pasform og giver en rigtig komfortabel komfort.

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe
 
Facts
  • Kollektion: Efterår/vinter 2015-2016
  • Vægt: 366 g
  • Løbestil: Kraftig overpronation
  • Hælspring: 8 mm
  • Overdel: ISOFIT overdelen smyger sig om foden for at giver en super komfort samtidig med, at fod og sko arbejder i harmoni med hinanden
  • Mellemsål: PWRGRID+ giver 20% mere stødabsorbering end den tidligere version i form af beskyttelse og stødabsorbering, SRC Impact Zone som giver ekstra støddæmpning og et smooth ride, TPU Pillars i mellemsålen giver ekstra forstærkning og øget pronationsstøtte
  • Slidsål: iBR+ 33% lettere end alm. blown rubber, XT-9000 karbongummi for større slidstyrke
Tekniske specifikationer
KønHerre
MærkeSaucony
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Saucony Redeemer ISO herre
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.