Køb Saucony Triumph ISO 5 til dame og herre på kaisersport.dk med fri fragt og 365 dages retur

SHOP HERRE   |   SHOP DAME

Køb Saucony Triumph ISO 5 til dame og herre på kaisersport.dk med fri fragt

Ny teknologi giver dig mere støddæmpning, øget support og bedre affjedring

Med den nyskabende FOAMFIT-teknologi bringer Saucony noget helt nyt til markedet. Med en ortopædisk inspireret tilgang til udformningen af mellemsålen arbejder Saucony med, at skabe en støttende og dynamisk support for den enkelte løber.

Vores første løbetests af Triumph-skoen viser, at skoen er smule mere stabil end forgængeren, Triumph 4, men stadig opfylder den neutrale løbers krav til støddæmpning og minimal korrektion. Den øget støtte kommer af FOAMFIT-konstruktionen som aflader en stærkere vridningsstabilitet i skoen. Det giver bedre støtte og styring over midt- og forfod. Hælkappen er også blevet en smule mere fast og endnu blødere foret. Det bevirker at Triumph ISO 5 rækker ud til en bredere skare af neutrale løbere end sine forgængere.

FOAMFIT-innovationen giver ydermere dine fødder mulighed for aktivt at arbejde med skoen og derved øge den naturlige støddæmpning og fodafvikling.

Med øget elasticitet i skoens overdel rækker Triumph ISO 5 ud efter løberen med bred forfod

Skoens overdelsmateriale er lavet i den anerkendte ISOFIT teknologi-serie. I vores test af skoen oplever vi, at elasticiteten i skoens overdel er øget således skoen tilpasser sig en større række af fødder. Der er minimalt med stafferinger i overdelen og det betyder, at løbere med knyster (hallux valgus) og en bred forfod opnår en bedre pasform.
 
Det skaber rummelige rammer for føddernes naturlige form og nedsætter samtidig risikoen for fødder der "sover" eller bliver ømme. Den øget komfort er med til skabe løbeglæde kilometer efter kilometer.

Bedre stødabsorbering og øget holdbarhed gør Triumph til den ultimative mængdetræningssko

I år tilføjede Saucony en 2 mm EVERUN-toppude, der ligger sig som et ekstra lag oven på den i eksisterende EVERRUN-mellemsål. Dette giver dig endnu mere stødabsorbering end i de seneste års version af skoene.
 
EVERRUN-mellemsålen sidder på toppen af en ny Tri-Flex Crystal Gummi ydersål. Tri-Flex Crystal er designet til at øge fleksibiliteten, tilpasningsevnen og holdbarheden af skoen igennem flere km.


Vil du teste Saucony Triumph på løbebånd? Husk du altid kan teste skoen i vores KSO-butikker

Kom forbi Kaiser Sport og Ortopædi og få en gratis "Kaiser" løbetest. Læs mere om hvordan vi tester dig her.