Saysky Classic Blaze Hoodie herre

Style:
DMRLS02
Saysky Classic Blaze Hoodie til herrer er en langærmet løbetee i sort melange. Den er udstyret med vævede etiketter på ærmet, et stort Saysky-logo på brystet samt en etiket på ærmet. Læs mere...
DKK 599


Om Saysky Classic Blaze Hoodie

Saysky Classic Blaze Hoodie til herrer er en langærmet løbetee i sort melange. Den er udstyret med vævede etiketter på ærmet, et stort Saysky-logo på brystet samt en etiket på ærmet. Materialet er blødt og kommer med svedafvisende egenskaber og en atletisk pasform.

Pasform

• Normal i størrelsen

• Atletisk pasform

• Længere rygstykke for optimal beskyttelse

Dine fordele

• SAYSKYDRY for tekniske svedafvisende egenskaber

• Strækbart materiale for tilpasning af kropstype

• Letvægtspolyester for en let følelse

Tekniske specifikationer
MærkeSaysky
KønHerre
FarveSort
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Saysky Classic Blaze Hoodie herre
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.