OVERSKRIFT


UNDEROVERSKRIFT

Saucony BLACKOUT RUN er designet til at udfordre hverdagsløberne på tværs af køn, alder og niveau til at lade GPS-uret gå i sort og løbe på følelsen - og samtidig løbe med om sejren. Udover selve løbet, så byder vi gode vibes, grillparty og et artelleri af fede lodtrækningspræmier, hvor hovedpræmien er et gavekort til Club La Santa til en værdi á DKK 5000.
BLACKOUT RUN KONCPETET


GÆT DIN SLUTTID OG VIND

Saucony BLACKOUT RUN er et løb på 2 km hvor GPS-ur, stopur eller smartphone apps ikke er tilladt. Før løbet skal alle deltagere gætte på deres sluttid. Den der kommer tættest på at gætte sin sluttid vinder BLACKOUT RUN. Alle løbere bliver udstyret med en chip og løber på en opmålt rute med start og mål samme sted. Tør du lade de teknologiske hjælpemidler gå i sort og løbe frit? Så tilmeld dig og dit crew i dag!Brønshøj Edition


Dato: 21.01.19
Antal pladser: 100
Kom med til BLACKOUT RUN med start og mål ved KSO-huset i Brønshøj. Vi starter kl. 17.00 med udlån af testsko fra den eksklusive BLACKOUT RUN-kollektion. Herfra tager aften fart med fælles opvarmning, selve løbet, grillparty og et artilleri af gode vibes og fede lodtrækningspræmier til en samlet værdi af ca. DKK 20.000. Hovedpræmien er et gavekort til en Club La Santa til en værdi á DKK 5000. Læs mere om løbet - og tilmeld dig selv og dine venner mens der stadig er ledige billetter.

Slagelse Edition


Dato: 22.01.19
Antal pladser: 100
Kom med til BLACKOUT RUN med start og mål ved KSO-huset i Slagelse. Vi starter kl. 17.00 med udlån af testsko fra den eksklusive BLACKOUT RUN-kollektion. Herfra tager aften fart med fælles opvarmning, selve løbet, grillparty og et artilleri af gode vibes og fede lodtrækningspræmier til en samlet værdi af ca. DKK 20.000. Hovedpræmien er et gavekort til en Cub La Santa til en værdi á DKK 5000. Læs mere om løbet - og tilmeld dig selv og dine venner mens der stadig er ledige billetter.

Horsens Edition


Dato: 23.01.19
Antal pladser: 100
Kom med til BLACKOUT RUN med start og mål ved KSO-huset i Horsens. Vi starter kl. 17.00 med udlån af testsko fra den eksklusive BLACKOUT RUN-kollektion. Herfra tager aften fart med fælles opvarmning, selve løbet, grillparty og et artilleri af gode vibes og fede lodtrækningspræmier til en samlet værdi af ca. DKK 20.000. Hovedpræmien er et gavekort til en Club La Santa til en værdi á DKK 5000. Læs mere om løbet - og tilmeld dig selv og dine venner mens der stadig er ledige billetter.

Præmier


Efter løbets afslutning kåres vinderen og får et par Saucony BLACKOUT RUN-løbesko. Alle deltagere er også med i lodtrækning om en masse andre fede præmier til samlet værdi á ca DKK 20.000! Du kan bl.a. vinde følgende:

Gavekort til Club La Santa

Vind et gavekort til det populære resort Club La Santa Sport til en værdi á 5000 kr.

Saucony løbetøj

Lækkert løbetøj fra Saucony - alt fra løbetights til jakker.

3D-analyse og fysioterapi

Vi udlodder et gavekort til en komplet 3D-løbestilsanalyse inkl. 90 min. med en fysioterapeut.

Løbesko

Saucony løbesko fra Blackout-kollektionen.
Køb Saucony Blackout kollektionen


Tekst tekst tekst?

Hvor godt kender du egentlig dig selv? Har du godt styr på dit løbetempo? Kom og løb med når KSO inviterer til Danmarks første 2 km BLACKOUT RUN!