Tid til nye løbesko?

Se hvordan vi rådgiver dig her.

Andre løbere shopper

Andre løbere shopper

Populært i denne uge

Populært i denne uge

Kaiser Sport & Ortopædi

Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) er et tværfagligt hus, der sammensmelter et top professionelt klinik-univers for sundhedsfaglig behandling med et specialiseret butiksmiljø for løb, sport og gang.

Ortopædiske indlæg

Som en ufravigelig del af vores DNA er vores ortopædiske indlæg en signatur for vores virksomhed. Vores fysioterapeuter er eksperter i fremstillingen af dynamiske sko-indlæg, der passer til netop dine behov. Alle indlæg fremstilles på vores in-house kliniske værksted med stor ekspertise og passion.

Fysioterapi

Vores erfarne fysioterapeuter besidder en nærværende og professionel tilgang til at opnå det optimale resultat for dig. Når du møder os på klinikken kan du forvente, at vi forstår, at du er unik og har individuelle behov. Vi skræddersyer dit behandlingsforløb specifikt til dig, dine forudsætninger, ambitioner og mål.

Osteopati

Vores autoriseret osteopatiske behandling bygger på manuelle teknikker og søger ud fra en helhedsorienteret undersøgelse af dig, at genskabe mistet bevægelighed og stimulere kroppen til at helbrede sig selv.

Løbesko

I Kaiser Sport & Ortopædi finder du stort og nøje udvalg i løbesko. Vores sortiment i dame og herre løbesko, fra mærker som bl.a. Brooks, New Balance, Saucony og Hoka One One er håndplukket ud fra biomekaniske aspekter i en sparringsprocess mellem vores sko-eksperter i butikkerne og vores sundhedsfaglige personale på klinikkerne. På den måde sikrer vi en høj faglig kvalitetssikring i vores alsidige sortiment af løbesko. Alt sammen i jagten på at præsenterer dig for markedets bedste udvalg af løbesko online og in-store.

Gåsko & vandresko

Som eksperter i sko og biomekanik sætter vi en ære i, at besidde stort og velovervejet udvalg i gåsko og vandresko. Via vores produktion af ortopædiske indlæg og vores behandling af fodskader på klinikken, har vi den fornødne know how til, at sammensætte et godt sortiment af gåsko/vandresko og rådgive i heri.

Sportsbeklædning

Vores butiksmiløet i vores KSO-huse rummer et stort udvalg sportstøj, herunder primært løbetøj til dame og herre. På kaisersport.dk finder du ligeledes også et stort sortiment af løbetøj fra populære brands som Craft, Fusion, New Balance, Shock Absorber, Superdry, Saysky, Gore, CEP, Puma og mange flere.

Vi tilbyder behandlingsformer som ortopædiske indlæg, fysioterapi, osteopati, massage, fysioterapeutiske 3D-løbestilsanalyser og vi har tilknyttet kostvejledere og løbecoaches. Herunder kan du udforske vores behandlingstilbud og klinikunivers.

Behandling af fodrelaterede skader i Kaiser Sport & Ortopædi (KSO).

Vi tilbyder behandlingsformer som ortopædiske indlæg, fysioterapi, osteopati, massage, fysioterapeutiske 3D-løbestilsanalyser og vi har tilknyttet kostvejledere og løbecoaches. Herunder kan du udforske vores behandlingstilbud og klinikunivers. Er du i tvivl om hvilken behandling dine smerter kræver, så udfyld blot vores skadeforumlar herunder og bliv kontaktet af vores sundhedsfaglige team.

Udfyld skadeformularen herunder og kickstart din genoptræning i dag.

Brug 1-2 minutter på at udfylde vores skadeformular herunder - så kontakter vores sundhedsfaglige team dig med uforpligtende rådgivning vedr. dine udfordringer og behandlingsmuligheder.