Undgå smerter og andre gener i fødderne ved at vælge et fornuftigt og funktionelt fodtøj til dagligdagen. Mange undervurderer det at passe på sine fødder – men husk at de skal bære dig rundt hele livet, de fortjener at blive behandlet pænt.
 
I Kaiser Sport og Ortopædi er vi specialister i fodrelaterede skader og ser mange patienter og kunder, der har behov for råd og vejledning om gode gå-sko til hverdagsbrug. Vi ved, at skoen er dit vigtigste redskab i kampen mod fodskader og smerter.
 
Den gode gå-sko passer på dine fødder
En god gå-sko er karakteriseret ved at have en god stødabsorberende sål og en forfodsgænge, der giver bedre afvikling, når du går. Hælkappen er stabil og smal og snørestykket højt. Herudover har den gode gå-sko en god pasform og føles komfortabel inden i.
 
Behagelige sko, der også afhjælper problemer
I butik og webshop har vi gode gå-sko til både kvinder, mænd og større børn. Det samme gælder sko til dig, der har problemer med fx slidgigt i knæ og hofter eller rygproblemer. Vi har sko, der kan bruges til hverdag og fest, kontor og klinik, - vi kan stort set dække ethvert behov.
 
Walkersko / gå-sko kaldes også…
Man kunne også kalde gå-skoen for sin hverdags- eller fritidssko.
 


Walkersko/gå-sko fra Saucony - Integrity st. 2 til dame. Se flere i webshoppen
 

Walkersko/gå-sko fra New Balance - 574 til herre. Se flere i webshoppen