HER ER ALT DU SKAL VIDE OM DET STØRSTE SOMMERUDSALG I KAISER SPORT & ORTOPÆDIS HISTORIE

Vi har nedsat historisk mange produkter i forbindelse med dette års sommerudsalg og i weekenden har vi udvidede åbningstider.

Online: Shop dine udsalgsfavoritter online med min. 25% og op til 70% på alle løbesko og alt løbetøj i webshoppen. Shop med FRI fragt og 365 dages fuld returret. Se rabatsatserne på vores 7 mest populære mærker her.

I butikkerne: For åbningstider klik ind på; Brønshøj, Horsens og Slagelse og se. Du sparer 25% og op til 70% på alt* i butikkerne. Du kan springe udsalgskøen over ved at booke tid til vores KASIER løbetest. Booking er gratis.


BOOK TID HER

OBS: Udsalget slutter lørdag d. 30.06.19. Vi forbeholder os retten til løbende, at ændre udsalgspriser og vi tager forbehold for udsolgte varer og ekstra leveringstid under udsalget. Info: Udsalget på FUSION sluttede d. 24.06.
BOOK TID TIL SKOKØB UNDER UDSALGET

Book din egen rådgiver til en KAISER løbetest, nedsæt din skadesrisiko, spring udsalgskøen over og besøg os når det passer dig bedst.

Udsalg! Grib chancen og kom forbi til vores gratis KAISER løbetest er du sikret den samme høje service under udsalget, som altid. Vi har skruet priserne i bund, men vi er stadig klar til, at byde dig velkommen til en nærværende, fagligt præget og passioneret betjening.

BOOK TID HER
HER ER DE 7 MEST POPULÆRE MÆRKER I KAISER SPORT & ORTOPÆDI

Få et overblik over rabatter og glæd dig til fredag kl. 20:00 når udsalget starter her på kaisersport.dk.

FUSION: SPAR 25% PÅ ALT (Slutter d. 24.06.19

CEP: SPAR 30% PÅ ALT

BROOKS: SPAR 30% : GÆLDER IKKE FÅ UDVALGTE MODELLER

NEW BALANCE: SPAR 30% PÅ ALT

SAUCONY: SPAR 30% : GÆLDER IKKE FÅ UDVALGE MODELLER

ON: SPAR 35% : GÆLDER IKKE FÅ UDVALGTE MODELLER

ONLY PLAY: SPAR 25% PÅ ALTSHOP ON LØBESKO HER
SHOP BROOKS HER
SHOP CRAFT HER
SHOP NEW BALANCE HER
SHOP CEP HER
SHOP SAUCONY HER
*Gælder ikke udvalgte få sko-modeller, gavekort, gavebokse og elektronik. Garmin er dog nedsat med 20%. Udsalget på FUSION stopper d. 24.06.19 kl. 23:59.