STRYD Wattmåler - Next Generation

Style:
5147

DINE FORDELE

 Op til to ugers batterilevetid og +20 timer i aktion

Let "clips"-mekanisme for nem tilslutning

Kalibreringsfri teknologi der typisk overgår GPS-nøjagtighed

▶ Opbygget i fiberforstærket hus, der er holdbart i alt terræn

▶ Vejer kun 8 gram

STRYD – Wattmåler og nu med vindmåler STRYD er en af ​​de mest brugte og imponerende teknologiske løbegadgets, der er til rådighed på markedet. Det er en foot-pod, der analyserer bevægelsen af ​​din fod med meget stor nøjagtighed.

Læs mere...
DKK 1.750

OM STRYD WATTMÅLER

STRYD – Wattmåler og nu med vindmåler STRYD er en af ​​de mest brugte og imponerende teknologiske løbegadgets, der er til rådighed på markedet. Det er en foot-pod, der analyserer bevægelsen af ​​din fod med meget stor nøjagtighed. Footpoden måler den kraft, du yder for at bevæge dig og energien måles i watt. Puls kan variere og er afhængig af mange ydre og indre forhold, som dit helbred, din alder, temperaturen osv., så er wattmåling mere neutral og udtryk for en kraftanstrengelse nu og her. Watt kan defineres for en løber, som den energi du bruger over tid baseret på acceleration, hastighed og vægt. Jo mindre energi du bruger for at bevæge dig fremad, desto bedre er din løbeøkonomi. Claus Hechmann har testet STRYD indgående i flere år, samlet empiri og lavet algoritmer, samt holdt den op mod andre typer wattmålere og løbetests på markedet. Som den eneste, har STRYD vist sig meget præcis og troværdig! Bemærk: du skal have adgang til en iOS- eller Android-enhed til opsætning af STRYD

DINE FORDELE

 Op til to ugers batterilevetid og +20 timer i aktion

Let "clips"-mekanisme for nem tilslutning

Kalibreringsfri teknologi der typisk overgår GPS-nøjagtighed

▶ Opbygget i fiberforstærket hus, der er holdbart i alt terræn

▶ Vejer kun 8 gram

Tekniske specifikationer
Additional descriptionYouTube link
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:STRYD Wattmåler - Next Generation
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.