SHOP ONLINE MED FRI FRAGT & 365 DAGES RETUR

VI ÅBNER PÅ FREDAG

29.05.20

Endelig! Vi åbner Kaiser Sport & Ortopædi i Holbæk midtby på fredag d. 29. maj. Vi holder åbent hele weekenden inklusiv pinsedag og 1. pinsedag. I åbningsdagene vil der være 25% på alt løbetøj i butikken. Vi glæder os til byde dig velkommen i vores nye KSO-hus med smil, god kaffe, grundig service og et nærvær der gør forskellen. Læs videre her på siden, og lær os lidt bedre at kende. 

ÅBNINGSTILBUD | 25% PÅ ALT BEKLÆDNING | 30% PÅ ALLE TRAILSKO | 20% PÅ ALT HOKA

Alle tilbud gælder fredag, lørdag, søndag og mandag

HVEM ER VI?

Vi er et tværfagligt hus, der rummer en unik sammensmeltning bestående af en klinik for ortopædiske indlæg, fysioterapi og osteopati mixet med en konceptbutik for løb, gang og indendørssport. Vi er bedst kendt for vores ortopædiske indlæg og  rådgivning i fodtøj med undgangspunkt i gå- og løbesko, men vi er faktisk et langt større behandlerhus. Vi tilbyder nemlig også osteopati, fysioterapi, kostvejledning og sportsmassage. 

kso-who-we-are-ss20-min

SÅDAN RÅDGIVER VI SKOKØB

Læs alt om konceptet KAISERløbetest, som er måden hvorpå vi rådgiver dig i køb af funktionelt fodtøj

BOOK EN PERSONLIG RÅDGIVER TIL KØB AF LØBESKO

Grundet Covid-19 tager vi række ekstraordinære forbehold. Læs om dem her.

Hos Kaiser Sport & Ortopædi har du mulighed for at booke tid til skokøb og vores dertilhørende gratis KAISERløbetest. På den måde har du mulighed for at planlægge dit besøg hos os, når det passer dig bedst. Du kan også komme spontant forbi til en drop-in-tid og få samme service og rådgivning. I vores KSO-hus i Holbæk vil du altid blive mødt med et smil og 1:1 rådgivning i et autentisk miljø båret af passionen for det skadefrie løb. 

HER ER ALT DU SKAL VIDE OM VORES KAISERløbetest

Konceptet bag vores gratis KAISERløbetest

Vi kalder det en KAISERløbetest fordi den afspejler vores KAISER værdier; nærvær, faglighed og passion. Derfor afsætter vi altid min. 45 minutter og 1:1 rådgivning når vi byder dig velkommen. Dette er uanset om du booker tid i forvejen - eller kommer forbi til en drop-in-tid. Du vil altid blive mødt af et energisk fagpersonale, der består af et mangfoldigt mix af fysioterapistuderende, fysioterapeauter og erfarne løbe- og produktspecialister. Alle med faglige færdigheder og opdateret viden indenfor løbesko, træning og biomekanik.

NB: Vi rådgiver også i køb af gåsko. I stedet for en løbetest udfører vi en ganganalyse.

kso-hoelbaek-abning

SÅDAN HAR VI INDRETTET KSO-HUSET I HOLBÆK

Designet og indretningen af vores nye KSO-hus i Holbæk er snart færdig. På billedet vises bl.a. en af de båse, hvor vi vil rådgive dig i valg af fodtøj og vores running lab, hvor vi udfører den praktiske del af vores KAISERløbetest. 

Husets hjerte er vores åbne loungeområde hvor vi håber at skabe en masse hyggelige øjeblikke for vores gæster. 

Med indretningen forsøger vi at indrette et 'rum,' der er åbent og inkluderende, men samtidig kan formå at skabe intime rammer, hvor vi med 1:1 rådgivning, nærvær og faglig fordybelse kan skabe mindeværdige oplevelser for dig og vores øvrige gæster.

Den generelle indretning tager udgangspunkt i vores kerneværdier nærvær, faglighed og passion. Derfor er det vigtig for os at skabe et autentisk miljø, der afspejler vores passion for en aktiv livsstil med udspring i løb og gang.

ORTOPÆIDSKE INDLÆG

Læs alt om vores ortopædiske indlæg

ORTOPÆDISKE FODINDLÆG

Grundet Covid-19 tager vi række ekstraordinære forbehold. Læs om dem her.

Hos Kaiser Sport og Ortopædi producerer vi individuelt tilpassede fodindlæg med udgangspunkt i et fysioterapeutisk behandlingsforløb. Vores indlæg vil fungere som dit personlige værktøj i kampen for en aktiv livsstil og en smertefri hverdag. Hos os bliver dine personlige indlæg fremstillet fra bunden af vores specialiserede fysioterapeuter på vores eget kliniske værksted.

PRAKTISK INFO

Vores indlæg bliver designet til dig via en fysioterapeutisk førstegangskonsultation. Her vil du sammen med en af vores erfarne fysioterapeuter få kortlagt dine behov. Via en dialogbaseret indsats, hvor vi indrager en biomekanisk screening, balanceøvelser, digital-ganganalyse og 3D-scanning af dine fødder indsamler vi den viden og de data, der danner grundlag for den måltagning, dine indlæg bliver fremstillet udfra. 

Kaiser_logo_SAND_RGB

NÆRVÆR

FAGLIGHED

PASSION

SIDEN 1999

KSO KØBER EJENDOM I HOLBÆK & ÅBNER NYT HOVEDKONTOR

Pressemeddelelse | Publiceret maj 2020 | Af.: Kaiser Sport & Ortopædi v. Allan Dario

Når Kaiser Sport & Ortopædi d. 29. maj slår dørene op til et spritnyt hovedkontor bliver det også med åbningen af et nyt butik- og klinikestablishment.

Kaiser Sport & Ortopædi Holbæk

Med Kaiser Sport & Ortopædi, i daglig tale KSO, kommer et nyt og spændende koncept til Holbæk. KSO er nemlig et tværfagligt hus, der rummer en unik sammensmeltning bestående af en klinik for ortopædiske indlæg, fysioterapi og osteopati mixet med en konceptbutik for løb, gang og indendørssport.

Lokalt islæt og samarbejde skal sikre nærvær og genkendelighed i lokalmiljøet.

Rosen 4, ud til den stemningsfyldte Smedelundsgade i Holbæk midtby, kommer til at danne rammerne for KSOs fremtidige hovedkontor. På godt og vel 600 kvardratmeter indrettes et centralt varelager, administration, mødelokaler samt butik og klinik. Det er vigtig for KSO at skabe et lokalt forankret fundament. Derfor er lokale behandlere fra Min Osteopat, og Winters Sportsmassage tilknyttet det klinik-univers, der siden stiftelsen i 1999 har været grundstenene i KSOs DNA. Ydermere består butikspersonalet også af lokale. På den måde håber og ønsker vi at skabe nærvær og genkendelighed.

citat-kso-20

OM ÅBNINGEN

For Kaiser Sport og Ortopædi handler det ikke bare om at åbne nye afdelinger, men i ligeså høj grad at bidrage til det lokale handelsmiljø og sikre lokale kunder og klienter en nærværende, fagkompetent og autentisk oplevelse. Derfor er det altid vigtigt for os, at alliere os med lokale aktører, når vi ekspanderer vores virksomhed. Det er her, vi tror den største værdiskabelse ligger gemt - for os og for lokalmiljøet. I dette tilfælde er jeg - ydmygt fortalt - en af de lokale aktører. Jeg er opvokset på Orø og bor i Holbæk. Det er en drøm for mig, at kunne bidrage til det pulsernede handelsliv og det “sportsby-image,” Holbæk opbygger i disse år.

- Jan Steinicke, partner og adm. direktør i Kaiser Sport & Ortopædi

HOLBÆK - ET STRATEGISK UDVALGT KARDINALPUNKT

KSO har også til huse i Brønshøj, Horsens og Slagelse. Med købet af ejendommen i Holbæk er denne lokation udset til at være fundamentet i den ambitiøse vækststrategi, KSO ruller ud de kommede år. Med en ambition om at åbne 10 KSO-huse inden udgangen af 2030, er købet af ejendommen på Rosen 4 et naturligt step i arbejdet med at geare virksomheden til vækst.

POUPLÆRT INDHOLD