» Jeg løber i Asics Kayano Lite 2 fordi det giver mig et kæmpe energi-boost «

» Jeg løber i Asics Kayano Lite 2 fordi det giver mig et kæmpe energi-boost «

Nogenlunde sådan lyder det, da Asics' Frontrunner Susan sætter ord på hendes oplevelse med den nye Gel-Kayano Lite 2. Bliv klogere Asics-nyklassikeren herunder.

Asics_-_Kayano-Lite2

Let, opdateret og luksuriøs. Asics GEL-KAYANO Lite 2 rammer spændingsfeltet mellem hverdagsløb og maratontræning.

 

Med en 3D SPACE-konstruktion, GUIDANCE LINE-teknologi, en let meshoverdel og den anmelderroste FLYTEFOAM-støddæmpning giver Asics Gel-Kayano Lite 2 dig en dynamisk støtte mod mild til moderat overpronation og sikrer, at du føler dig let og flyvende.

 

Se også Gel-Nimbus Lite, som rækker ud efter neutrale løbere

 

Modellen er 2. generation i nyfortolkningen af de ikoniske Asics Gel-Kayano, som er en af verdens bedst solgte løbesko igennem tiderne. Ens for begge modeller er den luksuriøse støddæmpning, pasform og gode support. I Kayano Lite 2 er vægten reduceret og giver en levende og dynamisk følelse omkring foden - perfekt til din daglige løbetræning og langture i weekenden. Læs mere →

DSC00459
DSC00525_1

Asics GEL-KAYANO Lite 2 rammer Jorden med et grønt touch og leverer den ultimative komfort til din løbetur.

 

Asics GEL-KAYANO ™ Lite 2 omfavner og bidrager til ambitionen om en sund planet. Med fokus på bæredygtighed holder ASICS sig aktuelle på verdensdagsordenen ved at skabe løbesko med et grønt aftryk der holder din løbestil stabil og dit sind og fodafsæt let.

 

GEL-KAYANO Lite 2 sporter en luftig meshoverdel fremstillet med en højere procentdel af genbrugsmaterialer end den tidligere version. Mesh-strukturen er målrettet mod vigtige støttezoner for at øge stabiliteten med en dynamisk effekt.

 

FLYTEFOAM™-støddæmpningen er fremstillet af organisk afledte materialer. Dette lette skum forbedrer stødabsorbering under landingsfasen, så du føler en blød landing og et effektiv afsæt i hvert eneste skridt.

 

3D SPACE CONSTRUCTION™-funktionen adresserer gangforskellene mellem løbere for mænd og kvinder. Det er designet til at reducere overpronation, hvilket holder din fod og krop understøttet.

Asics-Kayano-Lite-2