KENDER DU FØLELSEN AF "AKTIV LUKSUS"?

Er du klar til lange søndagsture og på at udforske det danske landskab? 2 timer på strandvejen eller en lille tur på skovstierne? De lette og energibesparende løbesko fra Asics reducerer din belastning, så du kan nyde det rolige åndedrag for hvert skridt du tager på din vej. Vi kalder det aktiv luksus.

Asics-GlideRide2

HVEM ER DU EGENTLIG, NÅR DU LØBER?

 

MÆRKER DU ET POSITIVT OVERSKUD ELLER BLIVER DU EN BEDRE VERSION AF DIG SELV? UANSET HVAD BØR DU ZOOME IND PÅ ASICS GLIDERIDE 2

〉Tid til nye gåsko: Book en gratis tid til vores KSOgåanalyse

 

Kender du følelsen af at være i god løbeform? Det kan skabe velvære, åbne døre og overøse dig med selvtillid. Og hvis du samtidig gerne vil barbere et par gratis sekunder af din pace, så skal du overveje de lette mængdetræningssko Asics GlideRide 2, der giver et responsivt "løbe-feel".

 

〉Mangler du indlæg til dine sko? Se mere her

 

Løb kan være en nærmest lindrende modgift til det moderne livs stress og jag og når først du slipper tankerne fri, er der intet der kan stoppe dig. Vi kan ikke love at din løbetur skriger af succes og at Asics løber de ekstra kilometer for dig, men med den uovertruffne komfort, har du i hvert fald de bedste betingelser for at opnå dine mål.

DSC05414_copy

STYRK SELVTILLIDEN OG DIT MENTALE OVERSKUD

 

FORLØS DIT POTENTIALE: MAN SKAL BARE ET PAR KILOMETER IND PÅ LØBERUTEN, FØR MAN MÆRKER, AT ASICS HAR SKABT EN SUVERÆN LØBESKO i GEL-PURSUE 7.

〉Tid til nye gåsko: Book en gratis tid til vores KSOgåanalyse

 

Asics Gel-Pursue 7 yder ikke mirakler, men med en forbedret støtte og en komfortabel fornemmelse, er den et luksuriøst bud på en "any-day" løbesko. Asics har længe været blandt frontløberne og værner fortsat om deres principper om kvalitet og komfort i denne løbesko.


〉Mangler du indlæg til dine sko? Se mere her


Asics Gel-Pursue 7 hjælper løbere som dig med at skabe den nødvendige komfort til trætte ben og er måske ligefrem med til at gyde selvtilliden og dit mentale overskud? Med en luksuriøs pasform og en blød stødabsorbering er den et oplagt valg til de lange cruiseture på landevejen.

DSC02127_1