BROOKS REVEL UGLY SWEATER
EKSKLUSIVT HOS KAISER SPORTUDFORSK BROOKS RUNNING
MED KAISER SPORT & ORTOPÆDI
Run Happy


Start dagen med en pandekage og løb afsted med det festlige, fremadstormende, innovative og til tider skøre amerikanske brand Brooks Running.


Båret af en amerikansk 'happy' vibe, innovative teknologier og et unikt udtryk i løbesko og tøj er Brooks et brand på vej frem på det europæiske og danske marked. Scroll med og bliv klogere på teknologierne, modellerne og viben der gør BROOKS til en original KSO-favorit.


POPULÆRT BROOKS I DENNE UGE
BROOKS STORMER FREM

Men hvad er det så, der gør Brooks til et af de bedst sælgende brands i Kaiser Sport og Ortopædi? Er det de vilde eksklusivmodeller som fx Launch 6 Run Happy, den forfærdelige festlige Happy Ugly Xmas og eller de eye-catching St. Patty's? Eller er det de innovative teknologier, der giver løbere på tværs af niveau og løbestil en øget løbeglæde? Måske en blanding? Vi kigger nærmere på teknologierne og topmodellerne i nedestående tekst og billeder.


NÅR TEKONOLOGIER BLIVER TIL SYSTEMER - DER UNDERBYGGER DIN KROPS NATURLIGE BEVÆGELSER


BRH (TOP)

GuideRails

 

Brooks har med udviklingen af GuideRails søgt, at skabe en mere naturlig og individuel dynamisk støtte til løbere med med overpronation. Teknoglogien tager udgangspunkt i, at skåne knæene for unødige stød og belastning.

 

LÆS MERE HER


 

DNA LOFT

 

BioMoGo DNA og DNA LOFT er et gennemudviklet støddæmpningsmateriale, der mixer det bløde med det affjedrende. På den måde får du maksimal stødabsorbering uden at miste energi og momentum i dit fodafsæt. 

 

LÆS MERE HER

Plush Fit

 

Med Brooks nye 3D Fit Print-teknologi sikres du en behagelig blød, fleksibel og tætsiddende meshoverdel, der følger din fods bevægelser. På den måde oplever du en øget frihed i hvert eneste skridt på din løbetur.

 

LÆS MERE HER

<

ADRENALINE GTS 19
UDFORSK

LEVITATE 2
UDFORSK

LAUNCH 6
UDFORSK

RAVENNA 10
UDFORSK

Hvad er GuideRails?

Hvad & Hvorfor?

Brooks har med udvikling af GuideRails søgt, at skabe en mere naturlig og individuel dynamisk støtte til løbere med overpronation.

Med GuideRails Holistic Support System fokuserer Brooks ikke kun på korrektionen i fodstillingen, men åbner op for et mere holistisk fokus, der i større grad skal skåne løberens mest udsatte område; knæene. Med GuideRails leverer Brooks en mere helhedsorienteret support. Men hvordan gør Brooks så det?

Traditionelle pronationsstøtende løbesko er baseret på, at have et fast element på indersiden af skoen. Dette også kaldet en pronationskile. Kilen strækker normalt fra hælen til midten af foden. Dette for at bremse / forhindre overpronation, der kan være årsagen til overbelastningsskader. Omvendt kan en kraftig opbremsning af fodens naturlige pronation være med til at give andre typer af løbeskader. Læs mere i afsnittet herunder.


ANDRE LØBERE SHOPPEDE

Maskimal frihed i trykke rammer

Bliv klogere på GuideRails:

GuideRails ligger i skoens mellemsål og danner en form for ”racerbane” rundt langs skoens kanter. Det bevirker, at støtten ligger i siderne af skoen og støtter foden, hvilket differentiere sig fra den traditionelle måde at støtte fodens bevægelser på under løb.

For at forhindre foden i at ”falde indad” (overpronation) er GuideRails opbygget kraftigere på indersiden af skoen end på ydersiden. Det er den, da det kraftigeste tryk typisk kommer på indersiden af foden. Grundlæggende er tanken at man frem for at stabilsere foden, skal assistere dens naturlige bevægelsesmønster i en dynamisk bevægelse, der også tilgodeser og skåner knæ, hofte og ryg. På den måde graduererer GuideRails den gradvise korrektion på en sådan måde, at det følelse så narturlig som overhovedet muligt.

Ikke for blød. Ikke for hård.

BioMoGo x DNA LOFT:

BioMoGO og DNA LOFT er teknologierne BROOSK bruger når din stødabsorbering ikke må være for blød eller hård. Den velovervejede konstellation af mellemsålsskum, i forskellige hårdheder, er udviklet til at give dig langvarig og individuel tilpasset støddæmpning.

Når vi løber løber vi med et forskelligt tryk på vores fødder når vi lander og sætter af. Dette styres som udgangspunkt af din unikke løbestil og måden hvorpå du afvikler dit fodrul. BioMoGo DNA LOFT er designet til, at give dig den rette mængde af stødabsorbering i det øjeblik du har brug for det - og i det område på foden hvor du lander og sætter af. På den måde sikres du en blød landing og et responsivt afsæt i hvert eneste skridt.

Med denne individuelle tilgang til stødabsorbering arbejder Brooks altså med din fods naturlige bevægelsesmønster hvilket også skaber de bedste rammer for komfort og løbeglæde.

Her er din genvej til langvarig komfort.

Plush Fit for optimal pasform:

Komfortable løbesko er et must. En løbesko kan have nok så mange innovative teknologier, men uden en platform, der sikrer dig en behagelig komfort, duer det bare ikke.

I Kaiser Sport & Ortopædi ved vi, at 2 sekunder efter du har stukket foden i en løbesko, kan du mærke om skoen føles som en sko for dig eller ej. Og det er skoens pasform og komfort, der afgør det.

Med Plush Fit-teknologien sikres du en let og åndbar komfort med god rummelighed i tå-boksen. Plush Fit-overdelsmaterialet er 3D-printet i et helstykke strikkonstrueret lag. Dermed undlades unødige stafferinger, der kan genere omkring knysterne.

Plush-Fit materialets udformning minder om en sok og skaber et ”sovepose-agtig” fit omkring din fod. På den måde mindskes chancerne for unødig friktion og irritation under din løbetur. Overdelsmaterialet er ”levende” og tilpasser sig i stor grad både smalle og brede fødder.

Bliv testet på løbebånd i af vores KSO-afdelinger

KAISER løbetest:

Tid til nye løbesko? Måske et par Brooks løbesko har vakt din interesse? Få svar på hvilke modeller, der passer til din løbestil ved at booke en tid til vores KAISER løbetest i en af vores afdelinger.

BOOK TID HER