KSO PRÆSENTERER

BROOKS
HYPERION
ELITE 2

BROOKS
HYPERION
ELITE 2

 Spækket med carbon og nitrogenindsprøjtninger er BROOKS Hyperion Elite 2 et godt bud på sæsonens vildeste løbesko

KSO om Hyperion Elite 2

BYGGET TIL FART,
PR-FORSØG OG VILDE DAGE

BROOKS har med Hyperion Elite 2 taget den fremadstormende carbonplade-teknologi og tilsat den en nitrogenindsprøjet skum, der øger skoens holbarhed og nedsætter det metaboliske stressniveau i dine ben under løb - med andre ord, så har BROOKS stilet efter at skabe en lynhurtig løbesko, der samtidig giver dig langvarig stødæmpning på alle distancer fra 5 km til maraton.

 

SCROLL VIDERE FOR MERE

BROOKS HYPERION ELITE 2

TILGÆNGELIG NU

HER ER 4 FEDE SPECS.
DER GØR HYPERION ELITE 2
TIL ET MUST-HAVE

HER ER 4 FEDE SPECS. DER GØR HYEPERION ELITE 2 TIL ET MUST-HAVE

1

Strækbar, let og luftig overdel, for øget komfort og vægtreducering.

2

DNA-FLASH nitrogen-infunderet mellemsålsskum for øget energiudbytte.

3

Fuldlængde carbonplade-teknologi for energibesparende fremdrift i hvert eneste skridt.

4

Rapid Roll-system for en stabil og reaktionsstærk kontakt med underlaget.

HVAD ER NYT?

Med Hyperion Elite 2 har BROOKS taget det bedste fra 1'eren og gjort den nye version endnu bedre. Hyperion Elite 2 er designet til at hjælpe dig med at nå dit potentiale på løbsdagen. Den helt store opdatering er tilføjelsen af DNA-Flash, som er en nitrogenindsprøjtet skum. Skummet sikrer en stor returenergi og en langvarig "bounce-back-effekt". Netop denne opdatering har til formål, at få dig til løbe hurtigere længere ved brug af færre kræfter.

BROOKS' introduktion af Rapid Roll Technology skaber et mere aggresivt fodrul og er med til, at give dig følelsen af at blive 'skubbet' fremad i hvert skridt. Sidst, men ikke mindst kan det nævnes, at Elite 2 kommer med et hældrop på 8 mm mod 10 mm i Elite 1. Dette giver en tættere og mere reaktionsstærk kontakt med underlaget.  

195 GRAM RÅ SPEED

Hyperion Elite 2 er ligesom som 1'eren en unisex model. Modellen sporter stadig en fuldlængde-carbonplade. Overdelen er stadig af et strækbart og slidstærk vævet nylonmesh-materiale. Brooks har afsløret, at skoen vejer 195g (Str. 42).

BROOKS HYPERION ELITE 2

ANDRE LØBERE SHOPPEDE