BROOKS HYPERION ELITE LANCERES 29.02.20

Dag
Time
Minut
Second

EKSPLOSIVT NYT FRA BROOKS

Brooks Hyperion Elite kommer hos Kaiser Sport & Ortopædi

Brooks har opdateret deres ikoniske serie af race-løbeskoen Hyperion. Den 29. februar kl. 12.00 lanceres Brooks Hyperion Elite i Danmark. Som eksklusiv forhandler, har vi fået fingre i 15 par af den ultra hypet racesko med den eftertragtede carbon-teknologi.

KSO-ANBEFALER-IKON-SS20

BROOKS INTRODUCERER CARBON-TEKNOLOGI

Model: Brooks Hyperion Elite 

Wow. Så meldte den amerikanske mastodont indenfor løbesko, BROOKS, sig ind i carbon-krigen på markedet for ultra hurtige løbesko. Deres top-konkurrencesko har fået en integreret carbonmellemsål, der gør modellen ekstrem responsiv og hurtigere end nogensinde før.

kob-brooks-hyperion-elite-danmark1
kob-brooks-hyperion-elite-danmark-2

BROOKS HAR DESIGNET DERES HURTIGSTE LØBESKO NOGENSINDE

DNA ZERO x CARBONTEKNOLOGI

Hvordan effektuerer jeg mine skridt bedst? Hvordan sparer jeg energi? Hvordan føler jeg mig fri og bevæger mine fødder ubesværet? Og hvilken løbesko underbygger disse efterspørgelser? BROOKS har med Hyperion Elite givet deres svar.

Med en DNA ZERO mellemsål og fuld længde carbonplade, i Hyperion Elite, optimeres dit fodrul og din returenergi øges. Med en ultral let overdel reduceres vægten til blot 195 gram (EU 44) og din frie bevægelighed føles maksimal. Med en stack height på 22mm og et drop på 8mm ligger skoen tæt på underlaget og indbyder til et aggresivt og hurtigt afsæt. 

HYPERION ELITE EFTERKOMMER HVAD ELITEN HAR EFTERSPURGT

Designet ud fra elitens ønsker

BROOKS har netop skabt en løbesko, der er født ud fra behov og ønskermødt hos deres klasse af topløbere på internationalt niveau. Hyperion Elite raceskoen, med integreret carbon-sål, giver løbere på tværs af niveau et helt nyt våben i jagten på personlige rekorder, vilde træningspas og fede oplevelser.

kob-brooks-hyperion-elite-online-danmark-kaiser-sport

BROOKS GÅR SINE EGNE VEJE I DESIGNET AF HYPERION ELITE

Med en minimalistisk tilgang til konstruktionen i mellemsålen går BROOKS sine egne veje. Designets "pillet" format skaber en mere lean silhuet, end hvad vi kan konkludere andre brands på markedet har gjort. Om Hyperion Elite er hurtigere, det må tiden vise. 
 
Med en stack height på ca. 2 cm og et drop på 8 mm ligger modellen tæt på underlaget og indbyder til en aggressiv fod-afvikling. Netop her skiller modellen sig markant ud, da andre løbesko med carbonteknologi typisk har en stack height på ca. 4 cm. Det gør også, at stabiliteten i modellen synes mere fast. Hyperion Elite kan købes på kaisersport.dk den 29. feburar kl. 12.00.

jacob-gliese-om-race-lobesko-kaisersport

KAN ET PAR LØBESKO VIRKELIG ÅBNE DØRE TIL EN HELT NY VERDEN?

Ja. I hvertfald ifølge Jacob Gliese - tidligere dansk mester på 800 meter.

Følelsen af at træde ned i et par racesko er som at træde ind gennem en dør til en ny og sjovere verden. En let og ubesværet verden. En verden, hvor du føler dig endnu bedre og som en hurtigere version af dig selv. Der sker noget fysisk og mentalt når du påfører dig et par racesko. Dit mindset ændrer sig fra 'bare at løbe en tur' til 'nu skal den fyres af' og du mærker det fra første skridt. Følelsen af hvordan den hurtig reagerende og super lette løbesko, giver dig et ekstra gear med mere speed og power. Det kan være det 'våben' du magler til at løbe hurtigere og præstere det ekstra der bare nogen gange skal til.