KSO PRÆSENTERER BROOKS HYPERION TEMPO

BROOKS.
HYPERION TEMPO.
ER TILBAGE.

KONSTANT FART.
SMIDIGHED OG KONTROL.
MENTAL POWER.

KSO PRÆSENTERER SAUCONY ENDORPHIN PRO

NYE FARVER

SAMME DESIGN

ULTIMATIV FART 

6x1000m

HENRIK TAGER EN DYB INDÅNDNING. PUSTER LANGSOMT UD. OM 3 SEKUNDER GÅR DET LØS IGEN...

Det sidste 1000m-interval ud af seks skal klokkes. Vindretningen er god. Nu. Koncentration. Go. De første 300m føles kontrolleret hårdt. Vejen slår et hårdt sving og angribes i en blød bue. Ud af svinget gælder det om at genetablere farten og her gør carbon-teknologien i løbeskoens mellemsål sit job. Med et eksplosivt energiafsæt understøttes Henriks aggressive fodafvikling. 700m. Det er hårdt. Men ikke hårdere end ved 500m.

Det er mentalt nu. Henrik er ikke religiøs, men når pulsen nærmer sit max, så har Henrik brug for at sætte sin lid til noget udefrakommende. På 1000m-intervallerne er det Saucony Endorphin Pro.

 

LÆS MERE

ANDRE SAUCONY-LØBERE SHOPPER

RÅ POWER

DE SPLINTERNYE ENDORPHIN PRO - MED INTEGRERET CARBONTEKNOLOGI - SPRINGER RAMMERNE FOR FART OG RETURENERGI.

Saucony har skabt en løbesko supermotionesten Henrik, til de rigtig hurtige og til alle os, der drømmer om at blive det. Med et 8 mm drop og en kampvægt på lige godt 200 gram og en S-formet fuldlængde carbonplade er Endorphin Pro dit "hemmelige våben" i jagten på fart og vilde dage.

Carbonpladen udgør sammen med det PEBA-baseret PWRRUN PB-materiale skoens mellemsål. Denne kombination er samtidig fundamentet, i det SAUCONY kalder for deres SPEEDROLL-teknologi.

Når vi taler om mellemsål og teknologier, så er PWRRUN PB angiveligt 40% lettere, end det mellemsålsmateriale SAUCONY normalt benytter. Med andre ord er Erdorphin Pro designet til at få det maksimale energiudbytte ud af dit fodafsæt.

 

LÆS MERE

NYE FARVER

SAMME DESIGN

MAKSIMAL FART

POPULÆRT SAUCONY

NYT DESIGN

MERE ATTITUDE

MASSER FART

BENEFITS

NEUTRAL SUPPORT. PWRRUN PB. SPEEDROLL. FULDLÆNGDE CARBONPLADE. 8MM HÆLDROP. 200 GRAM.

Mange års udvikling - i SAUCONYs designlaboratorie - kommer nu alle danske ambitiøse løbere til gode. For udover alle de fancy udtryk og teknologier, så umærkder Endorphin Pro sig ved de metaboliske fordele du kan opnå.

SAUCONY udtaler selv, at stødabsorberingsmaterialet PWRRUN PB, som er brugt i Endorphin Pro, giver et energiudbytte på 88%. Og hvad betyder det så?

Det betyder, i kombination carbonpladen, at skoen er ekstrem responsiv, og det stødabsorberende materiale skaber en "hoppepude-effekt" i dit fodafsæt.

Den helt store bonus er dog, at den responsive og bløde kombination mindsker de metaboliske krav til din muskulatur. Og det kan påvirke din restitution i en positiv grad efterfølgende.

Kort og godt - du får et større energiudbytte, når du løber hurtigt, bruger derved færre kræfter og får efterfølgende en hurtigere restitution.

 

SHOP HER