EKSPLOSIVT NYT FRA BROOKS

Tema: Brooks-løbesko til konkurrence og intervaltræning

Brooks har opdateret deres ikoniske serie af race-løbesko Hyperion.  I forårets to nye versioner er der en super responsiv Elite-model med en integreret carbonplade i mellemsålen og en lidt blødere Tempo-model med en nitrogeninfusion for optimal balance mellem energiudbytte og støddæmpning.

KSO-ANBEFALER-IKON-SS20

BROOKS INTRODUCERER CARBON-SÅL

Model: Brooks Hyperion Elite 

Wow. Så meldte den amerikanske mastodont indenfor løbesko, BROOKS, sig ind i carbon-krigen på markedet for ultra hurtige løbesko. Deres top-konkurrencesko har fået en integreret carbonmellemsål, der gør modellen ekstrem responsiv og hurtigere end nogensinde før.

bottomline4

HYPERION ELITE EFTERKOMMER HVAD ELITEN HAR EFTERSPURGT

Mød Brooks Hyperion Elite 

BROOKS har netop skabt en løbesko, der er født ud fra de behov og ønsker de har mødt hos deres klasse af topløbere på internationalt niveau. Hyperion Elite raceskoen, med integreret carbon-sål, giver løbere på tværs af niveau et helt nyt våben i jagten på personlige rekorder, vilde træningspas og fede oplevelser.

BROOKS GÅR SINE EGNE VEJE I DESIGNET AF HYPERION ELITE

Med en minimalistisk tilgang til konstruktionen i mellemsålen går BROOKS sine egne veje. Designets "pillet" format skaber en mere lean silhuet, end hvad vi kan konkludere andre brands på markedet har gjort. Om Hyperion Elite er hurtigere, det må tiden vise. 
 
Med en stack height på ca. 2 cm og et drop på 8 mm ligger modellen tæt på underlaget og indbyder til en aggressiv fod-afvikling. Netop her skiller modellen sig markant ud, da andre løbesko med carbonteknologi typisk har en stack height på ca. 4 cm. Det gør også, at stabiliteten i modellen synes mere fast. 

EN HURTIG OG VELOVERVEJET LØBESKO

Model: Brooks Hyperion Tempo

Brooks’ mangeårige erfaring med produktionen af racesko har udmyndet sig i en ny og yderst innovativ udgave af Hyperion-modellen. Brooks velkendte DNA-mellemsålsmateriale er tilført injiceret nitrogen under støbningen med det klare formål om, at tilføje skoen et ekstraordinært responsivt - og samtidig ekstremt blødt bounce. Med et 8 mm drop og en kampvægt på 188-210 gram rækker Hyperion Tempo ud til den ambitiøse løber, der ikke går på kompromis med kvalitet og komfort. 

Kob-brooks-hyperion-tempo-danmark
KSO-ANBEFALER-IKON-SS20

KOMFORTABEL INTERVALTRÆNING

Model: Brooks Hyperion Tempo

Med et fremragende energiudbytte og behagelig polstring, er du med Brooks Tempo godt gearet til de hurtige intervaltræninger, uden at gå på kompromis med komforten.

Mellemsålsteknologien DNA FLASH, som er baseret nitrogeninfusion, giver en let fornemmelse, så du er klar til nye personlige rekorder eller hurtige træninger. Fordelen i denne model er den høje grad af komfort. Selv på de lange joggeture føles modellen stabil med et blødt og let afsæt.

POPULÆRE BROOKS LØBESKO LIGE NU