Køb Brooks løbesko til dame og herre på kaisersport.dk med fri fragt og 365 dages retur


Run Happy. Og gør det med det festlige, fremadstormende, innovative og til tider skøre amerikanske brand Brooks.

Båret af en amerikansk 'happy' vibe, innovative teknologier og et unikt udtryk i løbesko og tøj er Brooks et brand på vej frem på det europæiske og danske marked.

Brooks har længe været et populært mærke i Kaiser Sport & Ortopædi. Både blandt vores medarbejdere bestående fagspecialister, fysioterapeuter og osteopater, men især blandt de mange danske løbere vi har præsenteret Brooks for. Men på trods af, at mærket er et af de største på det amerikanske marked, så er kendskabet til brandet ikke ligeså stort i Danmark.

Men hvad er det så, der gør Brooks til et af de bedst sælgende brands i Kaiser Sport og Ortopædi? Er det de vilde eksklusivmodeller som fx Launch 6 Run Happy, den forfærdelige festlige Happy Ugly Xmas og eller de eye-catching St. Patty's Eller er det de innovative teknologier, der giver løbere på tværs af niveau og løbestil en øget løbeglæde? Måske en blanding? Vi kigger nærmere på teknologierne og topmodellerne i nedestående tekst og billeder.

 

GuideRails

 
Brooks har med udviklingen af GuideRails søgt, at skabe en mere naturlig og individuel dynamisk støtte til løbere med overpronation. Teknoglogien tager udgangspunkt i, at skåne knæene for unødige stød og belastning via en gradueret og blød korrektion.


LÆS MERE HER


 

DNA LOFT

 
BioMoGo DNA og DNA LOFT er et gennemudviklet støddæmpningsmateriale, der mixer det bløde med det affjedrende. På den måde får du maksimal stødabsorbering uden at miste energi og momentum i dit fodafsæt. 
 

LÆS MERE HER

Plush Fit

 
Med Brooks nye 3D Fit Print-teknologi sikres du en behagelig blød, fleksibel og tætsiddende meshoverdel, der følger din fods bevægelser. På den måde oplever du en øget frihed i hvert eneste skridt på din løbetur.
 

LÆS MERE HER

GuideRails - DNA LOFT - Plush Fit

Lad dine fødder opnå maksimal frihed i faste rammer

 
*|END:WEB_VIDEO|*
Se videoen og bliv klogere på GuideRails
GuideRails - Hvad og hvorfor?

Brooks har med udvikling af GuideRails søgt, at skabe en mere naturlig og individuel dynamisk støtte til løbere med overpronation

Med GuideRails Holistic Support System fokuserer Brooks ikke kun på korrektionen i fodstillingen, men åbner op for et mere holistisk fokus, der i større grad skal skåne løberens mest udsatte område; knæene. Med GuideRails leverer Brooks en mere helhedsorienteret support. Men hvordan gør Brooks så det?

Traditionelle pronationsstøtende løbesko er baseret på, at have et fast element på indersiden af skoen. Dette også kaldet en pronationskile. Kilen strækker normalt fra hælen til midten af foden. Dette for at forhindre overpronation, der kan være årsagen til overbelastningsskader. Omvendt kan en kraftig opbremsning af fodens naturlige pronation være med til at give andre typer af løbeskader. Når skoen besidder en kile

Derfor har Brooks udviklet GuideRails-teknologien. Teknologien modvirker også overpronation, men gør ikke brug af den tradionelle pronationskile og er derfor langt mere dynamisk.

GuideRails ligger i skoens mellemsål og danner en form for ”racerbane” rundt langs skoens kanter. Det bevirker, at støtten ligger i siderne af hele vejen rundt i skoen og støtter foden, hvilket differentiere sig fra den traditionelle måde at støtte fodens bevægelser på under løb.

For at forhindre foden i at ”falde indad” (overpronation) er GuideRails opbygget kraftigere på indersiden af skoen end på ydersiden. Det er den, da det kraftigeste tryk typsik kommer på indersiden af foden. Grundlæggende er tanken at man frem for at stabilsere foden, skal assistere dens naturlige bevægelsesmønster i en dynamisk bevægelse, der også tilgodeser og skåner knæ, hofte og ryg. På den måde graduererer GuideRails den gradvise korrektion på en sådan måde, at det følelse så narturlig som overhovedet muligt. 

GuideRails-teknologien er bl.a. i modellerne Brooks Transcend 6, Adrenalie 19, Bedlam og Ravenna 10.

 


 
*|END:WEB_VIDEO|*

Se videoen og bliv klogere på DNA LOFT støddæmpning

BioMoGO x DNA LOFT; når din stødabsorbering ikke må være for blød eller hård.

BioMoGo DNA og DNA LOFT er Brooks mellemsålskum, der er udviklet til at give dig langvarig og individuel tilpasset støddæmpning.

Når vi løber løber vi med et forskelligt tryk på vores fødder når vi lander og sætter af. Dette styres som udgangspunkt af din unikke løbestil og måden hvorpå du afvikler dit fodrul. BioMoGo DNA er designet til, at give dig den rette mængde af stødabsorbering i det øjeblik du har brug for det - og i det område på foden hvor du lander og sætter af. På den måde sikres du en blød landing og et responsivt afsæt i hvert eneste skridt.

Med denne individuelle tilgang til stødabsorbering arbejder Brooks altså med din fods naturlige bevægelsesmønster hvilket også skaber de bedste rammer for komfort og løbeglæde.

 


UDFORSK BROOKS LAUNCH 6 HER


Plush Fit; når nøglen til Run Happy viben er komfort.

Komfortable løbesko er et must. En løbesko kan have nok så mange innovative teknologier, men uden en platform, der sikrer dig en behagelig komfort, duer det bare ikke.

I Kaiser Sport & Ortopædi ved vi, at 2 sekunder efter du har stukket foden i en løbesko, kan du mærke om skoen føles som en sko for dig eller ej. Og det er skoens pasform og komfort, der afgør det.

Med Plush Fit-teknologien sikres du en let og åndbar komfort med god rummelighed i tå-boksen. Plush Fit-overdelsmaterialet er 3D-printet i et helstykke strikkonstrueret lag. Dermed undlades unødige stafferinger, der kan genere omkring knysterne.

Plush-Fit materialets udformning minder om en sok og skaber et ”sovepose-agtig” fit omkring din fod. På den måde mindskes chancerne for unødig friktion og irritation under din løbetur. Overdelsmaterialet er ”levende” og tilpasser sig i stor grad både smalle og brede fødder.

 Sådan finder du dine optimale Brooks løbesko


Du kan finde meget god viden på Google om løbesko, men det kan stadig være svært, at danne sig et overblik over hvilke løbesko, der vil være optimale.

Lad os hjælpe dig. Vi er eksperter i sko og biomekanik. Vi kender til Brooks' smarte og innovative teknologier, men endnu vigtigere så ved vi hvordan vi skal matche disse teknologier op med de behov eller udfordringer du står overfor. Grib muligheden og book en KAISER løbetest i dag eller kom spontant forbi en af vores afdelinger og prøv vores store udvalg i Brooks løbesko til dame og herre.