KSO PRÆSENTERER BROOKS SS21

ER DU TIL
FART ELLER
KOMFORT?

KONSTANT FART.
SMIDIGHED OG KONTROL.
MENTAL POWER.

KSO PRÆSENTERER SAUCONY ENDORPHIN PRO

BROOKS 

HYPERION TEMPO

I NYT DESIGN

HØJ PULS OG VILDE OPLEVELSER 

EN HURTIG LØBESKO, DER ER DESIGNET TIL HØJ PULS OG VILDE OPLEVELSER. LYDER DET SOM NOGET FOR DIG? SÅ MÅ DU IKKE GÅ GLIP AF BROOKS HYPERION TEMPO.

Du kender det sikkert. Foråret er i vente og din motivation for løb stiger i takt med det gode vejr. Det kribler I dig for at komme ud og løbe på de snoede landeveje i fuld solskin. Du drømmer om at sætte mere skub i dit løb og blive en rendyrket tempoløber.

Og hvad så med Brooks Hyperion Tempo? Jo. Den rammer spændingsfeltet mellem hurtige races og de ugentlige tempopas, og hjælper dig med at holde drivkraften oppe på de hurtige intervaller og vilde races.

 

SHOP NU

ANDRE SAUCONY-LØBERE SHOPPER

FIND DIN INDRE RO

DE SPLINTERNYE ENDORPHIN PRO - MED INTEGRERET CARBONTEKNOLOGI - SPRINGER RAMMERNE FOR FART OG RETURENERGI.

Saucony har skabt en løbesko til supermotionesten Henrik, til de rigtig hurtige og til alle os, der drømmer om at blive det. Med et 8 mm drop og en kampvægt på lige godt 200 gram og en S-formet fuldlængde carbonplade er Endorphin Pro dit "hemmelige våben" i jagten på fart og vilde dage.

Carbonpladen udgør sammen med det PEBA-baseret PWRRUN PB-materiale skoens mellemsål. Denne kombination er samtidig fundamentet, i det SAUCONY kalder for deres SPEEDROLL-teknologi.

Når vi taler om mellemsål og teknologier, så er PWRRUN PB angiveligt 40% lettere, end det mellemsålsmateriale SAUCONY normalt benytter. Med andre ord er Erdorphin Pro designet til at få det maksimale energiudbytte ud af dit fodafsæt.

 

LÆS MERE

NYE FARVER

SAMME DESIGN

MAKSIMAL FART

POPULÆRT SAUCONY

NYT DESIGN

MERE ATTITUDE

MASSER FART

BENEFITS

NEUTRAL SUPPORT. PWRRUN PB. SPEEDROLL. FULDLÆNGDE CARBONPLADE. 8MM HÆLDROP. 200 GRAM.

Mange års udvikling - i SAUCONYs designlaboratorie - kommer nu alle danske ambitiøse løbere til gode. For udover alle de fancy udtryk og teknologier, så umærkder Endorphin Pro sig ved de metaboliske fordele du kan opnå.

SAUCONY udtaler selv, at stødabsorberingsmaterialet PWRRUN PB, som er brugt i Endorphin Pro, giver et energiudbytte på 88%. Og hvad betyder det så?

Det betyder, i kombination carbonpladen, at skoen er ekstrem responsiv, og det stødabsorberende materiale skaber en "hoppepude-effekt" i dit fodafsæt.

Den helt store bonus er dog, at den responsive og bløde kombination mindsker de metaboliske krav til din muskulatur. Og det kan påvirke din restitution i en positiv grad efterfølgende.

Kort og godt - du får et større energiudbytte, når du løber hurtigt, bruger derved færre kræfter og får efterfølgende en hurtigere restitution.

 

SHOP HER

ANDRE SAUCONY-LØBERE SHOPPER

ENDORPHIN-SERIEN

SAUCONY ENDORPHIN-SERIEN BESTÅR AF 3 MODELLER. HVOR PRO-MODELLEN ER DEN HURTIGE, ER SPEED KOMBINATIONEN MELLEM EN KONKURRECESKO OG EN TEMPO-TRÆNINGSSKO. SHIFT-MODELLEN ER TIL HVERDAGSTRÆNING.

Endophin Speed kombinerer hurtige elementer med en sublim stødabsorberende følelse. Modellen er ideelt til lange tempointervaller eller den lange løbetur i weekenden. Speed-modellen er neutral. 

Endorphin Shift er bygget med komfort for øje. Modellen er inspiereret af de hurtige elementer fra Pro- og Speed-modellerne, så du stadig opnår et "trampolin-agtigt" afsæt og en blød og behagelig følelse.

 

SHOP HER

ONLINE NU

ENDORPHIN-SERIEN

SHOP NU