HER ER TO BROOKS-LØBESKO DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF.

Skal du afsted på et hårdt træningspas, med intervalløb og blodsmag i munden? Eller skal du ud på yndlingsruten og opleve naturen, og nyde dit rolige åndedrag? Leder du efter en løbesko til førstnævnte, så tjek Hyperion-modellen ud. Er du på udkig efter en mængdetræningssko, så er det Glycerin du skal give et kig.

HØJ PULS + VILDE KILOMETER = BROOKS HYPERION TEMPO.

 

EN HURTIG LØBESKO, DER ER DESIGNET TIL FART. LYDER DET SOM NOGET FOR DIG? SÅ MÅ DU IKKE GÅ GLIP AF BROOKS HYPERION TEMPO.

 

〉Tid til nye løbesko: Book en gratis tid til vores KSOløbetest

 

Med et fremragende energiudbytte og behagelig polstring, er du med Brooks Tempo godt gearet til de hurtige intervaltræninger og konkurrenceløb, uden at gå på kompromis med komforten.

 

〉Skadet? Prøv vores skadeformular her

 

Mellemsålsteknologien DNA FLASH, som er baseret på nitrogeninfusion, giver en let fornemmelse, så du er klar til nye personlige rekorder eller hurtige træningspas. Fordelen i denne model er den høje grad af komfort. 

 

lyserod-gra-brooks-hyerpion-tempo-dame

 

Det er i mellemsålen magien sker. BROOKS' velkendte DNA-mellemsålsmateriale er tilført injiceret nitrogen under støbningen med det klare formål om, at tilføje skoen et ekstraordinært - næsten magisk - responsivt design. Samtidig føles skoen ekstremt blød og giver et hoppepude-agtigt bounce.

 

〉Overblik:  Disse løbeskader behandler vi dagligt

 

Med et 8 mm drop og en kampvægt på 188-210 gram rækker Hyperion Tempo ud til den ambitiøse løber, der ikke går på kompromis med kvalitet og komfort.  

 

〉Læs også artiklen:  Indlæg til løbesko

 

Foretrækker du de mere rolige løbeture eller mangler du en god "flyder" til dine lange søndagsløbeture, så er BROOKS Glycerin 19 måske din nye yndlingsløbesko. Læs mere om den herunder.

 

LÆS MERE

SÆT TEMPOET NED. TAG EN AKTIV SLAPPER MED ET PAR BROOKS GLYCERIN 19.

 

Glycerin 19-modellen er en ægte "flyder" til dine lange rolige løbeture. Modellen kommer i en neutral version og i en GTS-version til dig, der har brug for support mod overpronation.

 

〉Læs også: Sådan rådgiver vi i gå- og vandresko

  

Med et holistisk mindset, en god portion nysgerrighed og solidt craftmanship, har BROOKS redefineret og genopfundet en række af deres klassiske modeller. Herunder bl.a. KSO-favoritten Glycerin 19, som med DNA LOFT-støddæmpningsteknologi byder på en responsiv og vedvarende blød oplevelse til dig, der kræver maksimal støddæmpning og komfort.

 

Brooks Glyverin, Danmark, Blå, Herre, kaisersport.dk

 

Modellens stabile opbygning med en fast hælkappe og et stærkt forfodsgænge gør, at vores personale i KSO-butiksmiljøerne - i forbindelse med vores KSOgåanalyse - ofte anbefaler skoen som en god gå- og vandresko. 

 

I Glycerin GTS-versionen, med støtte mod overpronation, er det BROOKS smarte GuideRail-supportsystem, der bidrager til en stabil og naturlig fodafvikling.

BROOKS LØBESKO MED SUPPORT

BROOKS´ GuideRail-teknologi er udviklet med et holistisk syn, og sikrer dig som løber en naturlig løbestil. Den innovative teknologi giver den nødvendige pronationsstøtte, og er bl.a. implementeret i Transcend-serien og Adrenaline GTS-serien.

BROOKS LØBESKO TIL NEUTRAL

BROOKS´ gennemarbejdede teknologier findes også i de neutrale løbesko. Her benytter man ikke GuideRail-teknologien, da pronationsstøtte ikke er nødvendigt. Udforsk bl.a. Brooks Glycerin 19 som er et oplagt valg til den neutrale løber.